Dogumgunu depresyonu ve baskalarini kiskanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.851
12.411
363
Merhaba kizlar nasilsiniz? Bugun benim dogumgunum ama yatagimi tahtakurulari basti yeniden galiba (onceden ilaclamistim) her yerimi isirdi bir seyler. Kasintidan uyuyamiyorum. Bugun derken ayin ikisinden bahsediyorimum. Bir mesaj geldi telefonum ottu aile grubumuza teyzem dogumgunumu kutlayan mesaj atmis. Babam da bu nesajin uzerine ayni grupta murat ovunc'un netfilinks dedigi videoyu remikslemisler onu paylasmis. Dogumgunumu kutlamak yok komik video atiyor.

Facebook'a girdim. Lisede cok kiskandigim, benim yillarca hoslandigim cocukla cikan bir kiz arkadasim vardi. Aslinda iyi de bi kiz ama yani nedense onu inanilmaz kiskanirdim. Gerci simdi o cocuk da gay oldugunu acikladi ama neyse. Bu kizla dogumgunlerimiz yakin. Bir dogumgunu postu paylasmis. Sevgilisi yuzuk almis bilmemne. Kilo vermis fistik gibi olmus. Benimle ayni kurumda calisiyor ama ben allahin unuttugu bir koyde calisiyorum kiz new yorktaki genel merkezde. Yani fesatlanmami da hic hak etmeyen bir kiz aslinda gayet tatli pozitif bir insandir yani Allah mutlulugunu bozmasin ama kiskandim iste.

Sonra burc yorumu videolarina bi bakiyim dedim. Temmuz ayi bana ne getirecekmis. Diyor ki ay tutulmasi iliskilerinizi bozabilir. Ulan ne iliskisi ya ne iliskisi. 2015ten beri yalnizim ulan. 2015te ciktigim adam da psikopatti. Bazi arkadaslarim diyor ki "bir sure ask mask dusunme. Ara ver. Sen istedikce olmaz. Ille iliskin olmak zorunda mi?" Bunu diyen arkadaslarima artik iyice ayar olmaya basladim. Cunku kendileri toplasan uc ay sevgilisiz kalmamistir. Aslinda daha cok erkeklere ayarim beni neden begenmiyorlar diye.

Sinirlerim cok bozuk. Galiba sukursuz bir insanim. Etrafima baktikca (dunyanin en fakir en bahtsiz ulkelerinden birindeyim), insanlarin acilarini gordukce, ailem sag, ben saglikliyim, ayricalikliyim diye sukrediyorum. Ama bu hislere de engel olamadim bugun. Kimse beni sevmiyor onemsemiyor gibi geliyor. Herkese trip atmak istiyorum.

Yargilayici yorumlar yazabilirsiniz kizlar alinmam. Oyle dertlesmek istedim. Sag olun.

Doğum gününüz kutlu olsun :KK200:
Insanın böyle özel günlerde ilgi beklemesinden daha doğal ne olabilir ki?

Sizinki öyle hasetle kıskanmak değil ki. Hepimizin kendininkini başka hayatlarla kıyasladığı anlar vardır. Kendimizde var olanları görmek hep zor. (Pollyanna was here:KK53: )

Hem yıl 2020 yani. 2020... Bu yıl mutlu olanı kınıyorlar ya hu boşverin gitsin.

Son düzenleme:
Yargılamaya değil doğum gününüzü kutlamaya geldim.😊

Doğum gününüz kutlu olsun, tez vakitte gönlünüze göre biri çıkar karşınıza umarım.

Bende arkadaşlarıma size edilen sözlerin benzerlerini söylüyordum, bundan sonra demeyeceğim, onu öğrenmiş oldum. 😄

Doğum günün kutlu olsun
Bak sevgilin olmayabilir bunu anlarım sevgilisi olanlar da bazen mutlu olmuyorlar bunu da bil
Sonra kendini kimseyle kıyaslama üzülen sen olursun ortada kıyaslancak bişey göremiyorum ben eninde sonunda sevgilin olur
Sen güzelsin değerlisin pozitif düşün lütfen

dogum gununuz kutlu olsun
uyumadan once sahıp oldugunuz herseye tesekkur edın mesela;
kollarıma tesekkur edıyorum gozlerıme tesekkur edıyorum bılgısayarıma halıma bardagıma arabama parama anahtarıma bulunan herseyınıze tesekkur edın

hem ne kadar cok seye sahıp oldugunuzu hatırlayacaksınız hemde sahıp olduklarınıza saygı duymayı sevmeyı ogreneceksınız ve bu o kadar uzun surecek kı baskalarını ıncelemeyı bırakacaksınız :)

Mutlu yıllarrr ❣️❣️

Ne şanslısın, herhangi bir ülkeye gidebilmişsin, vizyon sahibi meslek sahibisin

Sahi ben uçağa hiç binmedim, ülke zaten nereden göreyim. Bu arada işim dahi yok. Güzel bir kız da değilim??? İstersen kim daha şansız tartışmayalımm.

Not : kendimi seviyorum... ( kendini sev ♥️)

Afrikada çalışıyorsun dimi .daha önce de yazmıştın.

Sana birşey diyeyim mi.

Mutluluk new-yorkta değil. Afrikada da değil.

Ben de yengeç insanıyım.

Senelerce iş aradım
Delirmiştim.
Her burc yorumunda özellikle iş bulabilecek miyim diye satır aralarında ipucları arardım.

Ya yokluktan işte. Insan ondan bile umut bulmaya calisiyor. Burc yorumundan iş arıyordum. Hani yengec burclari icin yeni işler var denilse seviniyordum. Umutla bekliyordum. Inanılır gibi değil.

Ama yok. Bana is yok.

Yani o yorumlara inanma.

Bir bilsen bir işim olmasını ne kadar isterdim.

Yine de ben kabullenebildiğimi düşünüyorum.

Bir şeyi delicesine istemek demek.. o şeyi kesin kaybetmek demek oluyir.

Bu dünyada neyi çok seversen o senin imtihanindir.

Çok düşünme üzerine bence.

Ben düşündüm. Bir faydasını görmedim.

Evlenmek hic yoktu aklımda. Ama iyi bir evlilik yaptım.

Diyorum ya. Bir şeyi delicesine istememek lazım diye.

Unutma... bir iş, bir eş, bir dost, lezzetli bir yemek, sohbet esnasında içilen tavşan kanı çay, manzarali bir balkon, dünyanın gözdesi new-york... bunlarin hepsi sadece sağlıklı insanlara cazip geliyor.

Yani büyük bir çaresizliğin yoksa mecbur bunları dert ediyorsun.

Düşünsene çok sevdiğin birini, bir hastanenin yoğun bakım ünitesinin önünde bekliyorsun
Her geçen doktorun yüzünden bir şeyler ögrenmeye çalışıyorsun. Herkesin hareketlerine kendince anlam yüklüyorsun.

Çaresizliği o kadar hissediyorsun ki
Için içine sığmıyor. Kendine dar geliyorsun. Nefesin içine sığmıyor patliyorsun caresizlikten..

Ama yapabildiğin tek şey beklemek.

Felaketi beklemek hepimizin başına geliyir.

O gelmeden iyi olmaya bakalim.

Iyi olmaya çalışıp, iyi oldugumuza şükredelim.

Başka türlü iyi olamazsın.

Allah sağlıktan ayırmasın. Nice yaşların olsun. Allah çaresizliği bildirmesin ❤

Mutlu yıllarrr ❣️❣️

Sahi ben uçağa hiç binmedim, ülke zaten nereden göreyim. Bu arada işim dahi yok. Güzel bir kız da değilim??? İstersen kim daha şansız tartışmayalımm.

Konu sahıbıne mutlu sene dilerken sana da kızdım ama ya, guzel bır kızda degılım niye dıyosun kendıne yorumlarını goruyorum senın, her zaman mantıklı dogru seyler yazıyorsun.
Hakkaniyetli ve akıllısın. Boyle bırının cırkın olması mumkun degıl. Lutfen kendine oyle deme.
İs konusunda da yarın nasil bir kapı acılacagını bılmıyosun, allah buyuk.
Saglıklısın ve suan yorum yapabilecek telefonun İnternetin, vaktin var.
Sans iste bu da. Nimet.

Sana da once ıs sonra hayırlı kısmet diliyorum.

Mutlu yıllarrrrr sana 🎶🎵🎵mutlu yıllar sanaaa 🎶🎵🎵 iyi ki doğmuşsun tatlı kız 💐🎂🍭
Mesajını okurken çok güldüm Allah ta seni güldürdürsünn burçlara takılma sen onların dediği hiç bişi tutmadı bu sene
Bazen hepimiz darlanırız bunalırız kıskanırız tehlikeli olanlar kıskandığının farkında olmayanlar Herşey gönlünce olsun

Mutlu yıllarrr ❣️❣️

Insallah cok yakin zamanda istediginiz gibi bir is bulursunuz. Ben de aslinda sans baht isi degil de kendimden bi turlu memnun olamiyorum. Sevgiler!!!

Konu sahıbıne mutlu sene dilerken sana da kızdım ama ya, guzel bır kızda degılım niye dıyosun kendıne yorumlarını goruyorum senın, her zaman mantıklı dogru seyler yazıyorsun.
Hakkaniyetli ve akıllısın. Boyle bırının cırkın olması mumkun degıl. Lutfen kendine oyle deme.
İs konusunda da yarın nasil bir kapı acılacagını bılmıyosun, allah buyuk.
Saglıklısın ve suan yorum yapabilecek telefonun İnternetin, vaktin var.
Sans iste bu da. Nimet.

Sana da once ıs sonra hayırlı kısmet diliyorum.

Amenna 🌺🌺 çok teşekkür ederim, güzel yüreğinizden öperim.

İyi ki doğdun En buyuk kk En buyuk kk 🎉🎉 Genelde konularına uzun uzun yazma fırsatı bulamadığım için belli etmiyorum ama en büyük fanınım.Nickinin minnoşluğuna bak😍 O bile bir sempatik, birleştirici. Geçen laf arasında anneme bahsediyordum kk'da bir kadın var hem komik hem zeki, çok da güzel bir kariyeri var diye. Ailelerin çocukları ne kadar havalı şeyler başarırsa başarsın eleştirel olabildiğinden açılmıştı konu hatta.

Bir yengeçdaşın olarak yeni yaşında sana gökten zebil zebil üzerine yağacak yakışıklı adam, acilen daha iç açıcı bir memlekette güzel bir iş vee bol bol özgüven, kendini yanaklarını mıncıracak kadar sevme isteği, kendi değerine yönelik farkındalık diliyorum. İnşallah bu yeni yaşını kendi kendini bile bol bol şaşırtıp helal be ben nasıl bir kadınmışım diyerek geçirirsin. Nice mutlu doğum günlerin olsun.

İyi ki doğdun En buyuk kk En buyuk kk 🎉🎉 Genelde konularına uzun uzun yazma fırsatı bulamadığım için belli etmiyorum ama en büyük fanınım.Nickinin minnoşluğuna bak😍 O bile bir sempatik, birleştirici. Geçen laf arasında anneme bahsediyordum kk'da bir kadın var hem komik hem zeki, çok da güzel bir kariyeri var diye. Ailelerin çocukları ne kadar havalı şeyler başarırsa başarsın eleştirel olabildiğinden açılmıştı konu hatta.

Bir yengeçdaşın olarak yeni yaşında sana gökten zebil zebil üzerine yağacak yakışıklı adam, acilen daha iç açıcı bir memlekette güzel bir iş vee bol bol özgüven, kendini yanaklarını mıncıracak kadar sevme isteği, kendi değerine yönelik farkındalık diliyorum. İnşallah bu yeni yaşını kendi kendini bile bol bol şaşırtıp helal be ben nasıl bir kadınmışım diyerek geçirirsin. Nice mutlu doğum günlerin olsun.

Of depresyonum gecti gercekten. Cok tesekkurler ben de seni cok seviyorum. :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: cumlemize, butun yengeclere bu yasimiz guzellikler getirsin.

Canim yengec kardesim oncelikle iyi ki doğdun 🌸
4gun sonra benim de doğum günüm aynı burcuz gelgitler felan bence hep bundan. Retrosu Ayı güneşi neptünü bi bırakmadı peşimizi.
Olanda da olmayanda da hayır vardır diyorum. Lütfen kendine haksızlık etme sosyal medyada gördüklerine hiç takılma ben de geçen sevgilimle canımın cicimli post atmıştım ama yeni kavga dövüş olmuştu. Yani hiçbir şey gerçek değil. Sana diyorum ama kendi söküğümü dikemiyorum.
Umarım her seyin en güzeli seni, bizi ve herkesi bulur. Biz hassas kalpler bu kadar detaylı düşünmesek daha kolay bir hayatımız olucak umarım en kısa zamanda öğreniriz bunu :KK200:

Çok tatlısınız doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız hayat arkadaşınızı eşinizi getirsin sağlıkla mutlulukla inşallah size 💐💐 Siz buradaki çoğumuzdan daha kariyerlisiniz, bit çoğumuzun göremeyeceği ülkeler gördünüz bunlara şükredebilirsiniz💐💐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X