Dogumgunu depresyonu ve baskalarini kiskanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kizlar nasilsiniz? Bugun benim dogumgunum ama yatagimi tahtakurulari basti yeniden galiba (onceden ilaclamistim) her yerimi isirdi bir seyler. Kasintidan uyuyamiyorum. Bugun derken ayin ikisinden bahsediyorimum. Bir mesaj geldi telefonum ottu aile grubumuza teyzem dogumgunumu kutlayan mesaj atmis. Babam da bu nesajin uzerine ayni grupta murat ovunc'un netfilinks dedigi videoyu remikslemisler onu paylasmis. Dogumgunumu kutlamak yok komik video atiyor.

Facebook'a girdim. Lisede cok kiskandigim, benim yillarca hoslandigim cocukla cikan bir kiz arkadasim vardi. Aslinda iyi de bi kiz ama yani nedense onu inanilmaz kiskanirdim. Gerci simdi o cocuk da gay oldugunu acikladi ama neyse. Bu kizla dogumgunlerimiz yakin. Bir dogumgunu postu paylasmis. Sevgilisi yuzuk almis bilmemne. Kilo vermis fistik gibi olmus. Benimle ayni kurumda calisiyor ama ben allahin unuttugu bir koyde calisiyorum kiz new yorktaki genel merkezde. Yani fesatlanmami da hic hak etmeyen bir kiz aslinda gayet tatli pozitif bir insandir yani Allah mutlulugunu bozmasin ama kiskandim iste.

Sonra burc yorumu videolarina bi bakiyim dedim. Temmuz ayi bana ne getirecekmis. Diyor ki ay tutulmasi iliskilerinizi bozabilir. Ulan ne iliskisi ya ne iliskisi. 2015ten beri yalnizim ulan. 2015te ciktigim adam da psikopatti. Bazi arkadaslarim diyor ki "bir sure ask mask dusunme. Ara ver. Sen istedikce olmaz. Ille iliskin olmak zorunda mi?" Bunu diyen arkadaslarima artik iyice ayar olmaya basladim. Cunku kendileri toplasan uc ay sevgilisiz kalmamistir. Aslinda daha cok erkeklere ayarim beni neden begenmiyorlar diye.

Sinirlerim cok bozuk. Galiba sukursuz bir insanim. Etrafima baktikca (dunyanin en fakir en bahtsiz ulkelerinden birindeyim), insanlarin acilarini gordukce, ailem sag, ben saglikliyim, ayricalikliyim diye sukrediyorum. Ama bu hislere de engel olamadim bugun. Kimse beni sevmiyor onemsemiyor gibi geliyor. Herkese trip atmak istiyorum.

Yargilayici yorumlar yazabilirsiniz kizlar alinmam. Oyle dertlesmek istedim. Sag olun.
İyi ki doğdun canım nice güzel senelerin olsun inşallah babanı da bir ara uyar kesin farkında bile değildir alındığının tipik babalarımız😁

Doğum günün kutlu olsun :halay:hiç sıkma canını bunlar insani duygular. Hem haset etmemişsin ki imrenmek gibi normal yani. Her insan yanında güvenebileceği birini ister inşallah tez zamanda bulursun.

Yeni yaşın güzellikler getirsin En buyuk kk En buyuk kk . Hem burçtaşımsın hem de annemin de doğum günü bugündü(neden söyledim bilmem🤣)

Hayatımızın belli dönemlerinde hep birilerine imrenmişizdir. Mesela ben son dönemlerde balkonu ya da bahçesi olan insanları çok kıskanıyorum 🤣 Dönem dönem yalnız yaşayanları, bazen çocuksuz olanları, mesela seni de kıskanmış olabilirim (yorumlarından biliyorum, zor şartlarda çalışıyorsun ama çok güzel bir işin var, senin vizyonunu geliştirmiştir)

İlişki konusuna gelince onu çözebilmiş değilim. Olmayan da olan da mutsuz olabiliyor. Senin ilgi duyduğun sana ilgi duymaz canın sıkılır, ilgi duymadığım peşinden koşar ona da sinir olursun. Umarım tez zamanda istediğin ilişki kapını çalar.

İyiki doğdun yarında benim doğum günüm burctasiz ne güzel 😊 benimde öyle doğum günümü kutlayan yoktur. Sizi cok iyi anlıyorum. Sağlığımız için sukredecegiz bu yıl emin olun siz bir ilişki konusunda çok kasiyorsaniz kendinizi bu yıl bu konuyu rafa kaldırın kismeyiniz elbette gelecektir ben buna inanıyorum 😇

Mutlu yıllar💕

Sahip olduklarına şükret ve mutluluk saç. Mutlaka güzel enerjine takılanlar olacaktır. Bir de hangi şirket bu dünyayı sarmış?

En buyuk kk En buyuk kk doğum günün kutlu olsuuuun🎁🎉🎊🎂🎈 Bu yıl herşey gönlünce olsun. Bende senin gibi yengeç burcuyum. Ve itiraf ediyorum benim doğum günümü de kimsenin taktığı yok. Eşimin birkaç kez usulen ve geçistirmelik kutladığı doğum gunlerini saymazsak. Birde hiç hatırlamadığım, resimlerden gördüğüm iki adet doğum günü; birde çocukken yaptrdigim bir doğum günüm var.
Ben yıllarca yaz tatili ondan kimse kutlayamiyor diye kendimi avuturken sosyal medyada insanlar sevdiklerinin doğum gününü tatil falan dinlemiyor kutluyor görüyorum.
Hal böyle iken üstüne birde 17 yıl önce doğum günüme acı karıştı iyice tadı tuzu kaçtı o günün. Abimi 365 de bir gün olabilecek bir olasılıkla o gün kaybettim. İyice ziyanlik bir gün oldu anlayacağın.

Basiniz sag olsun gercekten korkunc bir tesaduf. Bundan sonraki hayatinizda hep cok mutlu olun insallah.

İyiki doğdun yarında benim doğum günüm burctasiz ne güzel 😊 benimde öyle doğum günümü kutlayan yoktur. Sizi cok iyi anlıyorum. Sağlığımız için sukredecegiz bu yıl emin olun siz bir ilişki konusunda çok kasiyorsaniz kendinizi bu yıl bu konuyu rafa kaldırın kismeyiniz elbette gelecektir ben buna inanıyorum 😇

Sizinkini de cani gonulden kutlarim!!!

Valla aslinda itiraf edecegim ben cogu zaman sevdiklerimin dogumgununu unutan bi insanim. Bu forumda da yakin bir arkadasim var kendisine dogumgununde Instagramdan baska konuda bir mesaj attim sonra ertesi gun dank etti. Yani hani ben dusunceli bir insan olsam da millete gonul koysam gam yemeyecegim :KK48: Ki benim unuttugum arkadaslarim dahi kutlar dogumgunumu genelde. Zaten mesajlari gorunce uzuntum gecti, anlik bir huzunmus herhalde.

Doğum gününüz kutlu olsun. İşsiz de olabilirsiniz, biz de atanamayanlar olarak evde pinekliyoruz. O arkadaşınız nasıl new yorka gitmiş peki? Yani sizden farkı ne? Bu arada sosyal medyayı kapatın, yoksa kafayı yersiniz.

Başka bir ülkeye ne zaman geçeceksiniz ya? :/
Bence orada yalnızsınız ve her şeyin tetikleyicisi de bu. Sizin gibi oraya çalışmaya gitmiş iyi profilli insanlar olsa da sayılıdır. Sayılı kişilerden de erkek arkadaş bulmak zordur. Aslında bir ortam değiştirseniz çorap söküğü gibi gelecek bence gerisi. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır.

Ayrıca nice senelere:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X