canım 18 aralık 86 ayrıldık ama merak ediyorum işte
ben de yazayım :)
23 haziran 1988
Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:
Kaynakerginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.
ben de yazayım :)
23 haziran 1988
Hemen yazıyorum :)) bakalım tutacak mı ?
6 Ocak
Teşekkürler.
merhaba arkadaşım,
ben de merak ettim bana da yorum yazar mısın? 28 mayıs 1981
zahmet olmazsa memnun olurum:)
10mayıs
6 ağustos lütfeen
Teşekkürler.Aynı eşim böyle birisi iyi tuttu.
Merhaba =)
Ocak 3 - 6
Güçlü Yönleri ;Dürüst ,sadık ,hırslı .
Zayıf Yönleri ; İnatçı ,katı gerçekçi ,işkolik .
Onun uzak gelecekteki beklentilerini destekleyin . Bu erkek aşkı arayan ve bulduğunda da uzun vadeli yola çıkan biri.Başarısızlık sözlüğünde olmadığından ,ilişkiler çıkmaza girdiğinde , yürüyüp gitmektense daha çok oturup problemi çözmeyi tercih eden bir kişilik . Ancak aynı "sakın pes etme " tavrı iş yaşamında da kendini gösterir. Bu yüzden geç yenecek akşam yemeklerine hazırlıklı olun . İş yerinde bol bol fazla mesai yapar.
En İyi Eş Uyumları ; Ağustos 11 -18
Ağustos 26 - Eylül 2
Ekim 16 - Kasım 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?