Zahmet olmaz tabii ki 8)
Mayıs 3 - 10
Güçlü Yönleri ; Girişimci ,adil ,manyetik çekim gücü olan.
Zayıf Yönleri ; Talepkar , inceliksiz , katı .
Onu ilgiye boğmayın.En son istediği şey idolleştirilmek , yere göğe sığdırılamamak .Ona değer verdiğinizi göstermek istiyorsanız ,ihtiyacı olduğunda yanında olun ,onu destekleyin.Gereksiz derecede dürüst ya da patavasız olup doğrudan gerçeği söylemesi canınızı acıtabilir ama o sadece kendini ifade etmektedir.En azından ona güvenebileceğinizi bilirsiniz.Karizması neredeyse dayanılmazdır ve yatak çarşaflarını tutuşturacak kadar ateşlidir.
En İyi Eş Uyumları ; Haziran 11 -18
Temmuz 3 - 10
Ağustos 3 - 10
Teşekkürler.Aynı eşim böyle birisi iyi tuttu.
Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:
Kaynakerginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.
Teşekkürler.Aynı eşim böyle birisi iyi tuttu.
teşekkür ederim canım....
3yeri hariç hepsi tam uyuyo gerçekten:)
1-öyle karizmatik değildir:)
2-tam bi ilgi hastasıdır.
3- en iyi eş uyumu benim ayoooool:)))))
tekrar teşekkürler canım, öpüyorum
tutan ne?? yoğurtmu???:)))))
Ooo burada da sonuç hiç fena değil :)Meyra'cım ,umarım o , karizmatik olmadığını bildiğinizi bilmiyordurDemek ilgi hastası tedavisi de sizsiniz çünkü en iyi eş uyumu sizde
tam benim ilgi alanım bu konu yaaaa......
bunun bayanlar için olanı yazmıyomu orada acaba? merak ettimde........
birde sende istersen bana en sevdiğin hayvanı söyle tatlım ve bende bu hayvan ile sana kendim karakter tahlili yapayım, bakalım ne kadar uyacak:)
bunun konu için kendi topiğim var ama epeydir yazamadım orayada, istersen burdanda yazarım sana ben.....
yalnız gerçekten en çok sevdiğin 1hayvanı belirliceksin önce.....
31 aralık 1981
merhaba 17 ağustos 72 doğumlu bakarsan sevinirim..
Sizleri yarın yanıtlayabileceğim .Çünkü bugün 3 analiz var .Sevgiler ..:80:
6 ağustos lütfeen
merhabalarrr
bende çok merak söyleyebilir misiniz lütfen ? 16.06.1982
Bende 26 Ağustos alabilir miyim :))
bana da diyin lutfen
17.10.1982 bekliyorummmmmmmmmmmmmm
16 eylül
Maalesef sadece erkekler içinmiş !
Aaa :) bu ikramı sevdim, teşekkür ederim .En sevdiğim hayvan 2 tane .Acaba çift karakterli miyim ? :26: ikisini de eşit derecede çok seviyorum. Her gördüğümde şefkat ,sevgi patlamaları yaşıyorum ,infilak ediyorum adeta .Evet , kuzu ve serçeHele o serçelerin küçük su birikintilerinde pıtı pıtı ,tombik tombik banyo yapmaları yok mu bana göre dünyanın en saf en sevimli görüntüsü.O minik kuzuların sevimliliği de bambaşka.Bu yüzden kuzu eti yemiyorum ,yiyemiyorum.
Bu arada hangi topiktesiniz ? Ara sıra oraya da uğrarım
Haziran 19 - 24
Güçlü Yönleri ; Şefkatli , olaylara tarafsız bakabilen ,baştan çıkarıcı.
Zayıf Yönleri ;Bencil , talepkar , mesafeli .
Onu romantizmle büyüleyin.Soğuk kanlı mantığı onu mesafeli biri yapar ama aslında o sevgiyi arayan biridir - bulduğu zaman da ona sıkıca sarılır.Onun buzunu nasıl çözeceksiniz ? Yumuşak tuzaklar kurun ; mum ışığında yemekler,romantik randevular , beklenmedik hediyeler onu mutlu eder ,heyecanını tazeler.
En İyi Eş Uyumları ; Nisan 3-10
Nisan 25 - Mayıs 2
Ekim 11 - 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?