Doğumgünü Haftasına Göre Eşinizin , Erkek Arkadaşınızın Kişiliği -PERSONOLOGY

rica etsem benmde eşiminkini söyleyebilirmisinz
26 kasım 1985
şimdiden teşekkürler

Gerçekten tebrikler % 99 u doğru.1 puanı niye eksik ? çünkü babama da çok düşkünüm ve duygusaldan çok duyarlıyım .Sevimli ,masum ,narin :)) valla bu sıfatları memnuniyetle havada kaparım .Görüldüğü üzere aynı zamanda çok büyük bir alçak gönüllüyüm Özgürlük , su kuşu olmam ,samimiyet, doğa ,bazen çocuksuluk , hassasiyet ,ten olayı, kavga gürültüden uzak durmak ; tam isabet.Doğrusu bu kadar çarpıcı, başarılı bir sonuç beklemiyordum .Kuzu ve serçe diyerek kendimi baya bir ele vermişim. Teşekkürler:90:

aynen öyle biri buzlar için önerileri deneyelim bakalım nasıl olacak :)
teşekkür ederim canım
dilersen ben de senin için fal bakabilirim karşılıksız bırakmak istemem

Jadaloz'cum , tabii ki bunları karşılık beklemeden yapıyorum. Aslında tek yaptığım çeviri yapmak . Ve şu sıralar zamanım var .Gönlümden koptu denir ya , işte öyle .Günlük rutinin dışına çıkıp ,tutan yorumlar varsa şaşıralım , biraz kafamızı dağıtalım , eğlenelim ,gülelim istedim .Vaktiniz olduğunda (bugün ya da haftalar sonra) ,aynı zamanda gönlünüzden koparsa fal hoşuma gider ve de karşılık olarak görmemeniz şartıyla :107:Teklif için teşekkür ederim

Melisa , analiz / çeviri hazır 8)

Aralık 26 - Ocak 2

Güçlü Yönleri ;Becerikli ,çalışkan ,başarılı.
Zayıf Yönleri ; Buyurgan (emretmeyi seven) ,durgun ,duygusal olarak tutuk .

Sizi ne kadar önemsediğini göstermesine izin verin . Büyük bir olasılıkla duygularından bahsetmektense ,sırtına ağda yaptırmayı yeğler o ayrı. (yani ağdada bile nispeten kendini daha rahat hisseder ).Sözel değil fiziksel tutkusunun konuşmasını tercih eden bir kişilik . "Seni seviyorum" cümlesini duymaya ihtiyacınız varsa ,sizin de kesinlikle aynı şekilde hissettiğinizi bilmesini sağlayın . Bu dilinin çözülmesine biraz yardım eder. Duygusal sürçmelerine rağmen para sihirbazıdır ; parayı çok bereketli kullanır . Bu Donald Trump - vari adamın her tuttuğu altın olur.

En İyi Eş Uyumları ; Haziran 3 -10
Eylül 3 - 10
Kasım 12 -18

merhaba 17 ağustos 72 doğumlu bakarsan sevinirim..

Dilber , baktım :) Şöyle çıktı ;

Ağustos 11 - 18
Güçlü Yönleri ;Kendine güvenen , itibarlı (sözü geçen ) , cömert.
Zayıf Yönleri ; Buyurgan (emretmeyi seven) ,bencil , kavgacı .

Sahip olduğu özellikleri takdir edin.Bu erkeğe doğru çekim duymanız boşuna değil.Onun kaya gibi kendinden emin duruşu ve yoğun yaratıcılık özelliği bazen çıkarına hizmet eden dar görüşlü didişkenliğini gölgeleyecek derecede cezbedicidir. Bu vahşi hayvanı sakinleştirmenin en iyi yolu arasıra onu ne kadar çok beğendiğinizi ,takdir ettiğinizi göstermektir - o zaman bir dediğinizi iki etmeyeceği garantidir.

En İyi Eş Uyumları ; Ocak 3 -9
Ocak 31 - Şubat 7
Ağustos 3 -10

rica ederim canım benim.....

amacım seni mutlu etmekti, mutlu ettiğimi görmek beni çok sevindirdi:))))

bu arada birde; bu kadar tutturabildiğimede sevindim

Son düzenleme:

vakit harcıyorsunuz bu önemli bir şey bence :)
peki karşılık demeyelim gönlümden geçti diyelim :)

Bende 26 Ağustos alabilir miyim :))

Size de bir 26 Ağustos geldi

Ağustos 26- 2 Eylül

Güçlü Yönleri ;Pratik zekalı ,tarafsız ,güvenilir.
Zayıf Yönleri ; Sinirli , inatçı ,kararsız.

Ona nasıl iyi vakit geçirileceğini gösterin.Bu kişilik tipi sizin gibi eğlenmeyi seven bir dişiden nasıl gevşeyeceği ve nasıl eğleneceği konusunda destek alabilir - aynı zamanda kalp meselelerinde de.Hayatın pratik tarafına gelince uzman olan bu adamın duygusal özelliklerini geliştirmek için biraz yardım almasında yarar var.Ama yardım ederken ölçüyü kaçırmayın -silah ,mermi - yani savaşkanlık olmamalı.Ayrıca ona sevgi ve şefkate açık olmakta bir sorun olmadığını ispatlayın - o zaman yelkenleri suya indirecektir.

En İyi Eş Uyumları ; Ocak 3 -9
Temmuz 3 -10
Ağustos 11 -18

bana da diyin lutfen
17.10.1982 bekliyorummmmmmmmmmmmmm

Sercem 'cim size de şöyle diyorum.

Ekim 11 -18

Güçlü Yönleri ;Yaşamayı seven , bilgili ,tutkulu ,ihtiraslı.
Zayıf Yönleri ; Umursamaz , patlamaya hazır , kendini beğenmiş.

Size güvenmesi için ona zaman verin . Bu çok bilmiş alaycı kişilik hemen bir ilişkiyi ciddiye alamayacak kadar dünyayı ele geçirmekle meşguldür .Ama biraz şefkat içindeki şapşal köpek yavrusunu salıverecekti r. Yatak odasında etkileyici ve ateşlidir ama uyaralım öfkesi de o kadar ateşlidir.

En İyi Eş Uyumları ; Şubat 8 -15
Ağustos 26 -Eylül 2
Kasım 25 - Aralık 2

dogrudur efenim guclu yonleri ve zayif yonleri ayni
birde ihtirasi pek guclu yatak odasinda bana rahatlik yok yani okadar guclu ama cok kalbe yakin herkesin derdine yanan biri
yani ilk kendini dusunmez ilk ona yakin olanlari dusunur, sevkatlidir kendini beyenmisliyide var azacik
, bana karsi cok duyarli sagolsun cocugu gibi bakar bana e tabiii bende askima oyle bakarim :123:
coooooooooooooooooooooooook tesekkur ederim yorumun icin
:129:

ne güzel yazmışsınız:90:

bende bendee :) 18 temmuzzz

Size de 18 Temmuz gönderiyorum

Temmuz 11 -18

Güçlü Yönleri ;Çok azimli , bilgili ,içten ,anlayışlı.
Zayıf Yönleri ; Aşırı hırslı ,pervasız , kendine güvensiz.

Bu kişide ne görürseniz onu alırsınız.Bu erkeği çözmek için derin kazılar yapmanıza gerek yok.Bu adam daha en başından güvenilir ve sahici biridir.Başarıya ulaşmak için çok azimli olsa da - kısmen başarısızlık korkusu yakıtı olsa da bütün hayatı iş değildir , eğlenceye karşı değildir.Duygusal anlamda size ve kendisine yoğunlaşabilir . Yeri geldiğinde yeteri kadar tutkusu vardır ve bunu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyar.

En İyi Eş Uyumları ; Nisan 11 -18
Aralık 3-10

çoookk teşekkürleeer :*

rica etsem benmde eşiminkini söyleyebilirmisinz
26 kasım 1985
şimdiden teşekkürler

Tabii söylerim :)

Kasım 25 -Aralık 2

Güçlü Yönleri ;Kendini iyi ifade eden ,erotik , mücadeleci.
Zayıf Yönleri ;Aşırı bağımsız ,talepkar ,tartışmacı.

Evde geçirilecek heyecanlı bir gece planlayın.Doğuştan ev kuşudur.Evine hep yakın olmak ister.Erotik tarafı sizi epeyce meşgul edecek gibi .Durağanlık /stabilite arayışında olsa da aynı zamanda geçekten özgürlüğünü de elden bırakmak istemez.Ona bir iyilik yapın (kaçınılmaz kavgadan kaçınmaya çalışın) ve ona kendi başına geçirebileceği zamanlar sağlayın.Daha sonra nasılsa bunu telafi edecektir.

En İyi Eş Uyumları ; Eylül 11 -18
Ekim 11-18
Aralık 11-18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…