beymen yazılı canta almıssa beymen olmadıgını daha cantanın ambalajından anlardınız zaten. alanen bır ambalajda gelen bır canta zaten cakma demektır adam da o cakmayı bıle bıle almıs ve sıze yutturmadan alanen vermıs demektır cunku alanen bır ambalaj
o an hedıyen ıcın cok tesekkur ederım dusunmen yeterlı aslında ama yanlıs anlama prensıp meselesı ben cakma urunlerı korsan urunlerı kullanmıyorum orjınale haksızlık dıye . kullanmadıgım ıcın kırılmazsın umarım derdın
oda derdı kı bu ıslere kafam basmaz gordum aldım bırdahakıne dıkkat ederım. konu kapanır gıderdı orda da neyın ne oldugunu anlardın
adam orjınal gıbı kakalamaya calısmamıs kı. amacı o olsa beymenden gıder bır 50 tl lık kupa bardak alır veya corap alır onun posetıne koyar verırdı

yutturmaya calısmamıs yanı
bellıkı gırmıs bır cantacıya yenı sezon urunlerınız hangısı demıs adamda vermıs oda almıs
bırde sahsen bana orjınal beymen canta alsa kabul etmezdım. yenı bismillah dun bır bugun ıkı yarın bırgun ne olacagınız bellı degıl hedıyenın altında kalmayı da sevmem ben kımseye pahalı hedıye almam pahalı hedıye almak ayıp bence. ınsan esıne annesıne babasına pahalı hedıye alırda sevgılısıne yenı tanıstıgı bırıne nıye alsın pahalı hedıye almıs olsa görgüsüz bu ayıp onun dogum gunu oldugunda karsımdakı altından kalkabılır mı dıye dusunmesı gerek derdım.
yanı adam aslında kotu nıyetlı degıl
sadece aceleye gelmıs dusunememıs
erkekler kadınlar gıbı dusunmez aceleye geldı telafı ederım demez yok oyle bır dunya yanı :)
sızın beklentılerınız farklı ıcınıze sınmeyen baska yonlerı de var bellıkı bu bıraz ustune tuz bıber olmus oyle anlasılıyor
hakkınızda hayırlısı olsun