Daha önce de böyle dişüncesizlikler yaptı soğuyasım çoktan başladı yaniNe çabuk soğuyorsunuz siz de. Soğuyasınız varmışta bahanesi olmuş gibi.
Başka insanlara karşı çok kibar düşünceli görünüyor ama ben de dışardan öyle gördüm öyle tanıdım inanılmaz kibar nezaketliydi bunları yaşadıkça yoldan çıkasım geliyorIki aydir bunu icinizde tutup sistiniz mi , hem de evlenip ayni yastiga bas koyacaginiz adama karsi.
Kararinizi gozden gecirin ve evlilik icin acele etmeyin derim. Cunku nisanliniz tam bir magara insani gibi gorunuyor buradan
Hediye meselesinde olduğu gibi bazen şaşırtıcı derecede düşüncesizlikleri var bi tarafı bi tarafını tutmuyor .Sorununuz sadece hediye meselesiyse buyutulcek birsey degil acikca soyleyin icinizdekileri hala yapmazsa demek ki adam bu yapacak birsey yok.
Baska konularda da boyleyse o zaman sogumakta haklisiniz. Konustunuz mu bu konulari?Hediye meselesinde olduğu gibi bazen şaşırtıcı derecede düşüncesizlikleri var bi tarafı bi tarafını tutmuyor .
Diğerlerini konuştum özür diledi düşüncesizliklerinin farkında değilmiş anlatınca hal verdim dedi ama doğumgününde yaptığın resmen iğrençti diyemiyorumBaska konularda da boyleyse o zaman sogumakta haklisiniz. Konustunuz mu bu konulari?
En azindan uyarin yaptigi hatanin farkina varsin, duzelmezse yol verin gitsin. Bu Adamla omur mu gecer? Zaten evlenince biraz daha rahata baglayip saliyorlarBaşka insanlara karşı çok kibar düşünceli görünüyor ama ben de dışardan öyle gördüm öyle tanıdım inanılmaz kibar nezaketliydi bunları yaşadıkça yoldan çıkasım geliyor
Size hak verip bir daha yapmadiysa bu konuyu da soyleyebilirdiniz pekala. Demek ki farkinda degil bazi seyleri soylemenizle fark ediyor.Diğerlerini konuştum özür diledi düşüncesizliklerinin farkında değilmiş anlatınca hal verdim dedi ama doğumgününde yaptığın resmen iğrençti diyemiyorum
Evlenmeyin o zaman...Nişanlınız doğumgününe çiçek alıp bir de hediye kutusu verse yanında çok sevinirsiniz değil mi. Kolye kutusu güzelce paketlenmiş .Sizce bu güzel durum nasıl bozulmuştur.
Hediye kutusunu keyifle açtım ve içine benim onda unuttuğum saati koymuş .kendi saatim yanı.
Güya şaka yapmaya çalışmış .
Ee dedim bu ne şimdi sen de bende unutmasaydın dedi .
Komik değil ki .bu ne şimdi dedim .
Bu durum üzerinden 2 ay geçti ve ben içimde kalan bu durumu söyleyemedim. Doğumgünümde evlilik teklifinde hep geçiştirme önemsenmemek hissediyorum .sadece çiçek alsaydı güzeldi ama hediye zannetmem çok bozdu beni .günümü de mahvetti. Düşüncesiz davrandı .
Madem böyle bi şaka yaptın arkadan gemin aldığı bir hediyeyi çıkarsaydı şaka da unutulur giderdi okey derdim .evlilikten soğudum .bir ömür bunları çekmek istemiyorum.soğudum
Cunku konu sahibine daha once de fake pirlanta takmis bu adam, tam Dayaklik benceBeklentiyi yüksek tuttuğunuz için itici gelmiş.
Bana komik geldi.
Çok takilmazdim,güler gecerdim.
Yani bir şakadan maraz doğmaz.
Siz zaten doluymussunuz.
O hangisi yahu..Cunku konu sahibine daha once de fake pirlanta takmis bu adam, tam Dayaklik bence
Takarken değeri çok yüksek değil demişti zaten .yanlış anlaşılmasın .kandırıp gercek pırlanta diye takmadı zatenCunku konu sahibine daha once de fake pirlanta takmis bu adam, tam Dayaklik bence
Cunku konu sahibine daha once de fake pirlanta takmis bu adam, tam Dayaklik bence
Bu o muyduCunku konu sahibine daha once de fake pirlanta takmis bu adam, tam Dayaklik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?