Doğumgünü hediyesi

İçimden devam etmek gelmiyor onun solunda Saygılı bir adam yine kötü huyu yok denebilir bunların dışında ama ben soğudum ona da söyledim daha dikkat edeceğini söyledi ne yapayım daha dikkat edeceğini nasıl anlarım artık .doğumgünümde gecti Ne zman anlarım ki artık ,normal hayatın akışında herkes iş güç koşturmacada kalkıp da bir yere yemeğe de götürmez .bunları mı beklesem acaba

Yemeğe götürmek değil mesele
Yaptığı şaka rencide edici

Bilemiyorum ya devam et ya ayrıl

Ama böyle bir karakterin başka olumsuz özellikleri de vardır
Yok mu sence ?

Bakın ne kadar net ifade ediyorsunuz. Tamam şaka yaptı ama yerine bir de hediye alsaydı. Ben de çok kızardım. Tek çiçekle gelmesi değil mesele.
Pırlantada da hakveriyordum. Düşüncesiz birisi ve bu kadarı fazla.

Unuttugunuz saati baska bir vakitte , bak sana hediye aldim diyip kutuda verse bi espri olur gülünür gecer de , dogum gununde şaka yaptim diyip vermek nerden baksan ayılık. Şakaya vurur masraftan kurtulurum diye dusunmus gibi. Cok sacma ya agsgwgd

Asıl mesele şu aradan o kadar zman gecti ki şimdi bunları söylesem sorunluymuş gibi görüneceğim.ama ben sorun çıkarmak istemeyen biriyim içimde tuta tuta ata ata daral geldi artık iki ay önce olan olay unutabileceğim bir mevzu değil şimdi onun doğumgünü geliyor ben ne alacağım ona .annem diyor sakın bişey alayım deme .o pasta almıştı çiçek birde .kutu meselesi hiç olmasa sorun edecek birleyen yoktu çiçek çok güzeldi zaten ama şuan doğumgünümü hatırladıkça kriz geçiriyorum

Dimi dimi aynen . Doğumgünümde beni o beklentiye soktu o hediye kutusunu görünce öyle heyecanla açtım ki sonrasındaki o şok o gülümseyen yüzün kutunun altını falan kaldırıp gerçek hediyeyi aramam tam bir kriz .

Sende ona saka yap hediye olarak oyuncak birsey al istedigi ya da begenebilecegi bir paketin icine koy ver. Bozulursa da artik sende benim o zaman ne hissettigimi anlamissindir dersin.

Bunu yapamam benim karakterime uygun değil yaa
Zaten karakterini goster diye degil yaptiginin ne kadar aptalca oldugunu anlasin diye yapicaksiniz. Hem icinizde tuttuguniz seyleri de soyleme firsatiniz olacak zaman gecti diyerek kendinizi yemeye devam edeceksiniz yoksa.

Yok mu sizde unuttuğu bir şey falan
Paket yapın verin doğum gününde
Madem prosedür bu :))

Bence şaka bile olmayabilir, belki konu sahibi saati hatirlamaz da hediye olarak veririm gider, hatirlarsa da şaka derim demiş bile olabilir aslinda. İnsanin aklina nereden gelecek yoksa eski saatini paketleyeyim hediye niyeti saka yaparim diye. Şaka mi yok sacma.

evlilikten soğudum .bir ömür bunları çekmek istemiyorum.soğudum

Nişan birbirinizi tanımanız için bir süreç. Hayata aynı yönden bakmadığınız ; sizin hassasiyetlerinize saygı duymayan , önemsemeyen bir insanla bir ömür geçirmek isteyip istemediğinize karar vermelisiniz.

Komik miymiş bu şimdi?
Neremle gülsem şaşırdım deseydiniz keşke.

Ayyy inanamıyorum herkes bundan mı soğudun demiş ama ben olsam çıldırırdım. Hediye bir sakız da olsa almalı almıyorsa da böyle şeyler yapmamalı çiçek verip geçmeli. Bunu konuştunuz mu konuşun bence. Yine şakaya vurup dalga geçerse de net olun ben hediye beklerim 10tllik de olsa diyin. Mırın kırın ederse de kapıyı gösterin. Değer veren değer görür bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…