kücük hediyelik olarak bence cicek tohumlari cok güzel olabilir :)
Çiçek tohumları aa bak bu çok iyi fikir. Birisinde görmüştüm renkli renkli ilkten anlayamamistim bu ne diye. Çok teşekkür ederim bu fikir için şimdi bi bakacağım bana uygun şekilde olanlar var mı
Hediye olarak havlu yaptirabilirsin kizinin adi yazili oldugu
Yda fidan alip dagitabilirsin
Saglicakla buyutun insallah:)
Evveet onlardan ayarlayayim ben çok güzel ve anlamlı olacak teşekkür ederim :*evet tamda onlardan bahsediyorum baktim adi tohum toplariymis :)
Kokulu taş kokulu sabun magnet aslında hep aynı şeyler var ben daha farklı ve ise yarar birsey olsun istedim. Oda kokusu buldum bambu Çubuklu bak sana da şimdi göstereceğim fikir olsunBen Avrupa yakasındayım o tarafları bilmiyorum ama evde kutlamıştım ilk doğumgününü. Uykusu gelir,altı kirlenir vs diye ama uykusuzluk kaynaklı sorun yaşamadım,gayet keyifli geçirdi kızım o günü. Hediyelik olarak minik magnetler almıştım çerçeve şeklinde içerisine kızımın resimlerini koymuştum,paketleyip masaya tabakların yanına bırakmıştım. Aile arasında olduğu için beğenilmişti magnetler.
Çok fazla alternatif var aslında,bende 3 yaş için araştırıyorum ,hediye fikirlerini takipteyim.
Sağlıkla büyütün.
Ben Avrupa yakasındayım o tarafları bilmiyorum ama evde kutlamıştım ilk doğumgününü. Uykusu gelir,altı kirlenir vs diye ama uykusuzluk kaynaklı sorun yaşamadım,gayet keyifli geçirdi kızım o günü. Hediyelik olarak minik magnetler almıştım çerçeve şeklinde içerisine kızımın resimlerini koymuştum,paketleyip masaya tabakların yanına bırakmıştım. Aile arasında olduğu için beğenilmişti magnetler.
Çok fazla alternatif var aslında,bende 3 yaş için araştırıyorum ,hediye fikirlerini takipteyim.
Sağlıkla büyütün.
Kokulu taş kokulu sabun magnet aslında hep aynı şeyler var ben daha farklı ve ise yarar birsey olsun istedim. Oda kokusu buldum bambu Çubuklu bak sana da şimdi göstereceğim fikir olsun
Güzelmiş buda farklı.
oda kokusi
Güzelmiş buda farklı.
Evet hep aynı şeyler var,bizimki aile arasındaydı o dönem magnet iyi oldu ama bu sene 4 yaş olacak okul arkadaşlarını çağırırım,çocuklarada cazip gelecek birşeyler hazırlamak gerek. Zor işler
Eğer hediye dağıtacaksan işlevsel bir şey olsun canım. Resimli magnetler, küçük biblolar vs... bunlar benim hiç hoşuma gitmiyor. Çünkü kimsenin resmini dolabıma asmak istemiyorum bence çok gereksiz. Bu yüzden gittiğim yerlerde verirlersede almıyorum açıkçası. Tabi bu benim şahsi fikrim. Yaz günü işlevsel ne olabilir dersen; yelpaze yaptırabilirsin. Hatta İstanbuldaymışsın eminönünden kendin uyguna halledersin. Bayanlara yelpaze, erkeklere tesbih olabilir.
Eki Görüntüle 1859975
Gelenleri isim olarak biliyorsun, isimli kitap ayracı yaptırabilirsin
Eki Görüntüle 1859976
Küçük çocuklar için pleksi kutularda şeker yada oyuncak alabilirsin
Eki Görüntüle 1859978
Hazırlandığın renk konseptine göre mum olabilir
Eki Görüntüle 1859979
Bu tarz kolonya şişeleri hazırlayabilirsin. Şişelerin fiyatı 50 kuruştan başlıyor. Üzerinde çiçekte metre ile satılıyor. 1 metrede 13 çiçek var 3.5 TL falan sanırım fiyatları
Eki Görüntüle 1859980
Ne kadar bütçe ayırdın bilmiyorum ama bu tarz lokumluklar alabilirsin 3.5 TL den başlıyor bu tarz şık lokumlukların fiyatları...Eki Görüntüle 1859981
Bence ilk doğumgününü evde yapmak daha mantıklı geldi.
Buarada konu dışımızda ama merak ettim yatağı değiştirebildin mi?
yeri bilemem
hediye olarak da bu sene oğluma anahtarlık yaptırdım okulda arkadaşlarına dağıtsın diye
X'ten sevgilerle yazıyor üstünde altında da tarih
herkesin ihtiyacı olan ve kullanabileceği bir şey diye düşündük
çok ucuz değildi benim yaptırdığım tanesi 3 lira ama ben araştırmadım zamanım yoktu belki daha uyguna daha şık olabilir
bizimki araba şeklinde idi
bir de oda kokusunun görüntüsü hoş da çoğunun kokusu çok ağır
yani doğum günün erken terk etmeme sebebiyet verebilir benim mesela,
tanıyorsanız herkesi olur ama kullanıyorlarsa böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?