- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba, kafama takılan bir durum var, acaba abartıyor muyum diye size bir danışayım dedim... Doğumgünüm geçeli bir ay kadar oldu, ailem ve eşimle kutladım. Eşimin ailesi ile kutlamadım olaylar şöyle gelişti. Normalde eşimin ailesinin doğumgünlerini beraber kutlarız, atlanmaz yani hiç bir zaman. Bu durum üç senedir böyle. Ama benim doğumgünüm söz konusu olduğunda ise nedense hep bişiler çıkıyor geçiyor öyle. Görümcem normalde ayarlar bu tarz işleri, bende ondan bişiler beklerken sadece whats up tan kutladı o kadar. Şok oldum ama belli etmedim belki müsait değil sonra kutlanır falan diye. Sonra dışarı çıkacakken kutlama için onları da çağırdık gelmediler. Kayınvalidem anneme yemeğe çağıracaktı falan gibi bir şeyler söylemiş ama benim hiç bir şeyden haberim yok. Ben de bozuldum ama hiçbir şey söylemedim kimseye. Ve hiç bir şey olmadan 1 ay geçti, kayınvalidem eşimle hediye göndermiş o kadar. Sizce ne düşünmem gerekir, boş mu vereyim yoksa eşime çıtlatayım mı? Hani kimseninki önemsenmese kutlanmasa boşvereyim diyeceğim de, bir tek bana gelince böyle oluyor...