Doğumgünü pastasını beğenen anneler

Hulya03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
52
5
86
İstanbul
Sevgili anneler bebişlerimizin doğumgünlerinde beğendiğiniz ve beğenmediğiniz pastaları yeri ve fiyatı hakkında deneyimlerinizi paylaşırmısınız kızımın doğumgünü yaklaşıyor 2 pastamızda fiyaskoydu bu sefer leziz olsun
Hepimiz için faydalı olacak yorumlarınızı bekliyorum

Ben tatbaktan yaptırmıştı.30 kişilik 40 liraydı hem göze hemde mideye hitap ediyrdu...

sihirlipastam da yaptırmıştım 15 kişilik 180 tl di
ama her kuruşunu haketti çok güzeldi

Venüs pastanesi 20 kişilik konsept pastayı yani şu şeker hamuru kaplamalı olan 150 tl ye yaptı.Götürdüğüm resimdekinin aynısını yaptı çokta lezzetliydi.Pelit pastanesinde en az 200 tl den başlıyor 20 kişilik fiyatlar

Bende bi tanıdık aracılıgyla egebar bloguna yaptrdım.Pepeli şeker hamurlu 20 kişilik 110tl ve herkes çok begendi.Partanelerde 280-300 fiyat verdiler

Etiler Venüs pastanesine 150 tl ye 40 kişilik iki katlı pasta yaptıırdık.İnternetten resim götürmüştüm birebir aynsını yaptılar Pelit vs 250-300 arası istemişti.Ama pelitten gelen hem çok taze ve lezzetliydi hemde çok şıktı (bildiğiniz butik pasta işte)Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…