Doğumgününde gitmek mi gitmemek mi?

Bence adam ilişkiyi kafasında bitirmiş, gitseniz de pek bir şey değişmeyecek gibi geldi bana. Hem zaten sadece göğüs içeren bi fotoğrafı beğenen adamla ne yapacaksınız? Resmen ilişkiyi bitirmek için fırsat kollamış. Doğum gününe gidip de iyice şımartmayın. Doğum gününe gitmenizi tabi kabul eder, egosu şişecek ya. Tekrar başlarsanız da mutsuz olursunuz. İleride daha fazla üzülmemek için şimdi biraz üzülün ve unutun gitsin.

Bencede siz ayrılın diye yapmış.Bahane aramış.

Böyle bitmesine o izin veriyorsa şahsen kılımı kipirtmazdim. Demek ki öncelikleriniz farklı, Uğraşmaya değmez

Bence de gitme arada sevgi falan yok anlaşılan bir ilişkide ayrılık kolay dile getirilebiliyorsa hayır gelmiyor bence karşı taraf kafasında bitirmiş gibi size tepki vermemekle bence hiç uğraşmayın herkes kendi yoluna baksın

Böyle bir anda kestirip atan birisiyle bir gelecek kurmazdım ben olsam...

Evet şimdi de çok üzgünüm, ama bende iğrnç bir huy var elimden gelen herşeyi sonuna kadar yapmadan tatmin olmuyorum.

Evet şimdi de çok üzgünüm, ama bende iğrnç bir huy var elimden gelen herşeyi sonuna kadar yapmadan tatmin olmuyorum.
Siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız. Tekrar olacağınız olsaydı şimdiye olurdu. Adam zaten bir şeyin değişmeyeceğini söylemiş. Zaten bana hiç düzgün bi insan gibi gelmedi açıkçası. Daha iyi bi kişiye layık olduğunuza eminim

Nasıl olduğunu bile anlamadan bu hale geldik, çok üzgünüm

Göğüslü resmi begenmiş, kim bilir daha neler neler beğenir. Hala da peşinden koşma derdindesiniz. Bu adamdan hayır gelmez. Çok itici ve sen peşinden koştukça burnu havaya kalkmış

Göğüslü resmi begenmiş, kim bilir daha neler neler beğenir. Hala da peşinden koşma derdindesiniz. Bu adamdan hayır gelmez. Çok itici ve sen peşinden koştukça burnu havaya kalkmış
Göğüslü resim arkadaşının sevgilisiymiş kız para kazanıyormuş arkadaşı beğenmesini İstemiş

Buradaki herkes siz dahil mantık anlamında en doğru olanı söylüyorsunuz, tüm kalbimle hak veriyorum, ama bitmemiş duygular var

Kendine eziyet etme. Keşke şöyle yapsaydım dememek için sonuna kadar gideceksin, bunu anlıyorum. Git. Aynı benim gibi. Ben de keşke dememek için hep sonuna kadar gittim. Sonuç ne oldu biliyor musun, maalesef hüsran...
Ama git sonuna kadar tabii, yine olsa yine ben de giderim. Bu bizimle ilgili karşımızdaki ile ilgili değil.
Sadece mümkünse kendini olumsuza hazırla, sonunda daha az üzülürsün bari.

Daha erken g
sizin olayınız neydi?

Evet beni anlıyorsunuz aşırı duygusal bir insanım ve bu benimle ilgili. Sevdiğim insan için sonuna kadar herşeyi yapmak istiyorum olmadığını ancak öyle kabulleniyorum

Ama bu beni çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…