- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Siz iyi misiniz? Kendinize nerden pay çıkardınız? Sizinle bir işim yok.E sefası da onun cefası da. Ha bu işten sefa çıkmayacak ama. Biz elimizden geleni yaptık. Keyfi bilir . Adam üstüne basmış. Topuğuyla eziyor. Kız peşinde koşuyor . Ve haksız biz oluyoruz
Evet en doğrusu bugitme, iletişim kurma ve bitti diye düşün..
önüne bak artık..
gelir özür dilerse düşünürsün tekrar...
bu kadar üstüne düştüğün için olmuş
Sende kaslı yakışıklı adamların resimlerini beğen ben olsam öyle yapardım bunlarla konuşmak değil icraate geçmek işe yarıyor ilk konuşan her zaman kaybeder bundan sonrası tekmeyi sağlam basmak peşinden koşarsan sürekli bu şekilde sana işkence çektirecek kendini bir erkek müsveddesi için küçük düşürmeMerhaba,
Daha önce de bir konu açmıştım bu konuyla alakalı yeni sayılabilecek bir gelişme oldu ve bu konuda fikir almak istiyorum. Okuyan herkes ne düşündüğünü yazarsa çok mutlu olurum
8 ay süren bir ilişki yaşadım, uzak mesafe ilişkisi idi. Fakat görüşme sıklığımız çoktu. Gider gelirdi arada da ben gider gelirdim. İyi gidiyordu, mutluyduk. Problemler oluyordu dönem dönem fakat sorunlu bir ilişki değildi.
Onun gereksiz kıskançlık, bunaltma daraltma nerde ne yaptığımı sorma gibi huyları yoktu. Ve haliyle benden de aynısını bekliyordu. Bende uzak olmanın getirdiği bir takım kuruntular ve nerde ne yaptığını bilme isteği oluyordu ancak bu abartı ve aşırı değildi.
Bir tartışma yaşadık, ben ona instagramda beğendiği bir fotoğrafı neden beğendiğini sordum, fotoğraf sadece göğüs bölgesi içeren bir foto. O da abartılı bir tepki verdi bir daha bana karışıp hesap sorma dedi. Daha önce onun böyle bir tepkisiyle karşılaşmamıştım. Bir gün hiç konuşmadık. Ertesi gün ben aradım yine. Yine aynı sertlikte konuştu. Bir daha sakın bana hesap sorma ve beni takipten çık dedi. Bende çıktım zaten diyince o zaman problem yok dedi. Bu şekilde iletişim kuramıyoruz yüzyüze görüşelim dedim olmaz dedi ne dediysem ters ve aksi konuştu. Bende ayrılmak istediğimi söyledim.
Bu düşünülmüş bir karar değildi ama söyledim bir kere, pişmanlık duydum. Hatalı olduğum noktanın bu olduğunu düşünüyorum. O da başta neden diye tepki verdi. Ben açıklamaya başlayınca tamam bitti dedin bittiye getirdi olayı ve o saatten sonra söylediğim hiçbirşeyi dinlemedi. Yazdım, aradım Ne söylediysem ona kendimi anlatamadım.
Sonra sustum iki gün sonra dayanamayıp aradım. Yüzyüze görüşelim dedim, başta kabul etmedi sonra olabilir ama şimdi değil dedi. Bir ay sonra dogumgunu var o zaman geleyim dedim tamam dedi. Ama hiçbirşey değişmeyecek bitti dediysen benim için dönüşü yok bu benim kırmızı çizgim dedi. Sevmiyor musun diye sordum seviyorum tabi bir günde bitmiyor ama bu laf denildiyse geri dönüşü yok benim için dedi. Genel anlamda fevri ve sinirli biri ama bu kez çok kararlı idi.
Şimdi sizlere danışmak istediğim,
Güzel giden, gelecek planları kurulan bir ilişki bu kadar basit bir sebepten bitmişken uğraşmaya değer mi? Bir haftadır hiç iletişim kurmadık. Dogumgununde gitmek istiyorum konuştuğumuz gibi fakat Ne olacağını kestiremiyorum, görüşünüz yorumunuz nedir?
Kendi hatalı olduğum durumun farkındayım, istemediğim halde ayrılık dillendirmek benim bu olaydaki hatamdı kabul ediyorum. Ama oldu bir kere.
Bu arada yaşlar 26-28. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Ben kaslı beğensem hiç farkına varmazdıSende kaslı yakışıklı adamların resimlerini beğen ben olsam öyle yapardım bunlarla konuşmak değil icraate geçmek işe yarıyor ilk konuşan her zaman kaybeder bundan sonrası tekmeyi sağlam basmak peşinden koşarsan sürekli bu şekilde sana işkence çektirecek kendini bir erkek müsveddesi için küçük düşürme
En başta ben uzak mesafe ilişkiswine karşıyım zaten birinden mutlaka sorun çıkar bu ilşki türünde ki bu da gayet normal bence benim sosyal medyam yok sevmem kullanmam erkek arkadaşımın var ve evlere şenlik :) buna rağmen kıskanılan benim kendide kıskanılmak istediğinden kadınlardan ona gelen mesajları bana okutur umursamadığım için küser filan :) ama bana güveniyor bu çok önemli şimdi benim kıskançlık seviyem bu ama senin ki bana bile normal geldi kusura bakma ama erkek arkadaşın uyuzun teki ben de kıskanç değilim bunaltılmaktan hoşlanmam ama güven veririm karşı tarafa bu adamın nerden tutsan elinde kalır bu şu demek ben seni kıskanmıyorum sen de beni kıskanmaki her haltı yiyebileyim üzgünüm ama böyleBen kaslı beğensem hiç farkına varmazdı
Hiç kıskançlığı yoktu benden de aynısını bekliyordu
Evet bu Hale benim onun peşinde koşmam getirdi bizi biraz daAdam ayrılmaya dünden razıyımış
Sen ciddi ilişki diyorsun hala ya
Neyin ciddiyeti bu?
Adam hemen vazgeçmiş
Biraz ara verseydin baksaydın seni Arıcak mı özleyecek mi?
Öyle seviyorum demekle sevgi olmuyor işte
Adam zaten en ufak bir sorunda gidiyor sen hala peşindesin Ya inanılır gibi değil
İyice şişirmişsin egosunu
Tamam koşma artıkEvet bu Hale benim onun peşinde koşmam getirdi bizi biraz da
HaklısınızTamam koşma artık
İletişimi tamamen kes
Biraz bekle
Seni seviyorsa sana döner
GitmeyeceğimAma sana demistik senin bi hatan yok diye.
Seninle ayrilmaya yer arayip seni pesinden koşturmasina izin vermissin.Bunu yapmamaliydin. Manipule etmis sizi..
Hata mata ne alaka ki. Kendinde hata gormene sebep birsey yokken gereksiz bi davranis olmus simdide ne yapsam pesimde diyor. Gitmem acikcasi isim olmazdi.
Bugünden itibaren kes iletişimiHaklısınız
Bir haftadır hiç iletişim yoktu bundan sonra da ben böyle devam edeceğimBugünden itibaren kes iletişimi
Sen değerlisin
Bu tip erkeklerin EGO’sunu yükseltmeyin
Gerçekten kendinize yazık
Bu şekilde olmadı aslında, başta neden diye sordu. Fevri ve sinirli biri Bir Anda soğudu belki bilmiyorum. Netice olarak benim için uğraşmadıBasit bir sebeple bitmemis ki. O zaten ayrilmak istemiş. Bu isteğin sizden gelmesi için uğraşmış, başarmış. Ben olsam gitmem.
Senin için ugrasmayanla sen neden uğraşasın ki. Elin oğlu senden daha mi önemli.Bu şekilde olmadı aslında, başta neden diye sordu. Fevri ve sinirli biri Bir Anda soğudu belki bilmiyorum. Netice olarak benim için uğraşmadı
DeğilSenin için ugrasmayanla sen neden uğraşasın ki. Elin oğlu senden daha mi önemli.
Değil
Bu yoksunluk gibi birşey, psikoloğa gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?