Doğumgününde gitmek mi gitmemek mi?

Sende kaslı yakışıklı adamların resimlerini beğen ben olsam öyle yapardım bunlarla konuşmak değil icraate geçmek işe yarıyor ilk konuşan her zaman kaybeder bundan sonrası tekmeyi sağlam basmak peşinden koşarsan sürekli bu şekilde sana işkence çektirecek kendini bir erkek müsveddesi için küçük düşürme

Ben kaslı beğensem hiç farkına varmazdı

Hiç kıskançlığı yoktu benden de aynısını bekliyordu

Ben kaslı beğensem hiç farkına varmazdı

Hiç kıskançlığı yoktu benden de aynısını bekliyordu
En başta ben uzak mesafe ilişkiswine karşıyım zaten birinden mutlaka sorun çıkar bu ilşki türünde ki bu da gayet normal bence benim sosyal medyam yok sevmem kullanmam erkek arkadaşımın var ve evlere şenlik :) buna rağmen kıskanılan benim kendide kıskanılmak istediğinden kadınlardan ona gelen mesajları bana okutur umursamadığım için küser filan :) ama bana güveniyor bu çok önemli şimdi benim kıskançlık seviyem bu ama senin ki bana bile normal geldi kusura bakma ama erkek arkadaşın uyuzun teki ben de kıskanç değilim bunaltılmaktan hoşlanmam ama güven veririm karşı tarafa bu adamın nerden tutsan elinde kalır bu şu demek ben seni kıskanmıyorum sen de beni kıskanmaki her haltı yiyebileyim üzgünüm ama böyle

Adam ayrılmaya dünden razıyımış
Sen ciddi ilişki diyorsun hala ya
Neyin ciddiyeti bu?
Adam hemen vazgeçmiş
Biraz ara verseydin baksaydın seni Arıcak mı özleyecek mi?
Öyle seviyorum demekle sevgi olmuyor işte
Adam zaten en ufak bir sorunda gidiyor sen hala peşindesin Ya inanılır gibi değil
İyice şişirmişsin egosunu

Evet bu Hale benim onun peşinde koşmam getirdi bizi biraz da

Ama sana demistik senin bi hatan yok diye.
Seninle ayrilmaya yer arayip seni pesinden koşturmasina izin vermissin.Bunu yapmamaliydin. Manipule etmis sizi..
Hata mata ne alaka ki. Kendinde hata gormene sebep birsey yokken gereksiz bi davranis olmus simdide ne yapsam pesimde diyor. Gitmem acikcasi isim olmazdi.

Gitmeyeceğim

Reactions: H M
Şal gitsin bi resme seni tercih edenden zaten gelecek düşünülemez. Haspam kırmızı çizgisi varmış. Yesinler. Hiç oralı olma o üzülsün seni kaybettiği için. Kadın baksa resimlere Allah bilir tavrı ne olurdu düşünemiyorum bile.

Basit bir sebeple bitmemis ki. O zaten ayrilmak istemiş. Bu isteğin sizden gelmesi için uğraşmış, başarmış. Ben olsam gitmem.

Değil

Bu yoksunluk gibi birşey, psikoloğa gideceğim

Başka konularınızı da hatırlıyorum. 5 para etmez adamlara çok değer verip, bir sorun olduğunda hep kendinizi suçluyorsunuz.

Bakın bu adam da hiç hakkı yokken size çok çok kötü davranmış, yalvarsa yüzüne bakmam ben; siz ben hatalıyım, o zaten fevri, soğudu benden vs diye onu haklı çıkararak ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Yapmayın....kendi değerinizi bilin, insanlara, olaylara objektif bakmayı öğrenin. Yoksa sizin bu iyi niyetinizi sömüren çok olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…