Doğumgününde gitmek mi gitmemek mi?

Güzel giden, gelecek planları kurulan bir ilişki

Derken?
Neresi güzel bu ilişkinin?

Adam (diyorum ama lafın gelişi) bildiğin abaza ve de kozalak yahu..

Göğüs fotosu beğenmiş ve bir de sorunca üste çıkmış. İlişkisi olan erkeğin yapacağı şey değil bu.
Allah bilir daha ne haltlar yiyor sosyal medyada ve reelde..

Bir de bitti diyerek hata ettim yazmışsınız. Asıl sizin öncesinde ayrılmanız lazımdı..
Siz bu mantıkla daha çok çekersiniz.

Merhaba,

Daha önce de bir konu açmıştım bu konuyla alakalı yeni sayılabilecek bir gelişme oldu ve bu konuda fikir almak istiyorum. Okuyan herkes ne düşündüğünü yazarsa çok mutlu olurum 🙏🏻

8 ay süren bir ilişki yaşadım, uzak mesafe ilişkisi idi. Fakat görüşme sıklığımız çoktu. Gider gelirdi arada da ben gider gelirdim. İyi gidiyordu, mutluyduk. Problemler oluyordu dönem dönem fakat sorunlu bir ilişki değildi.

Onun gereksiz kıskançlık, bunaltma daraltma nerde ne yaptığımı sorma gibi huyları yoktu. Ve haliyle benden de aynısını bekliyordu. Bende uzak olmanın getirdiği bir takım kuruntular ve nerde ne yaptığını bilme isteği oluyordu ancak bu abartı ve aşırı değildi.

Bir tartışma yaşadık, ben ona instagramda beğendiği bir fotoğrafı neden beğendiğini sordum, fotoğraf sadece göğüs bölgesi içeren bir foto. O da abartılı bir tepki verdi bir daha bana karışıp hesap sorma dedi. Daha önce onun böyle bir tepkisiyle karşılaşmamıştım. Bir gün hiç konuşmadık. Ertesi gün ben aradım yine. Yine aynı sertlikte konuştu. Bir daha sakın bana hesap sorma ve beni takipten çık dedi. Bende çıktım zaten diyince o zaman problem yok dedi. Bu şekilde iletişim kuramıyoruz yüzyüze görüşelim dedim olmaz dedi ne dediysem ters ve aksi konuştu. Bende ayrılmak istediğimi söyledim.

Bu düşünülmüş bir karar değildi ama söyledim bir kere, pişmanlık duydum. Hatalı olduğum noktanın bu olduğunu düşünüyorum. O da başta neden diye tepki verdi. Ben açıklamaya başlayınca tamam bitti dedin bittiye getirdi olayı ve o saatten sonra söylediğim hiçbirşeyi dinlemedi. Yazdım, aradım Ne söylediysem ona kendimi anlatamadım.

Sonra sustum iki gün sonra dayanamayıp aradım. Yüzyüze görüşelim dedim, başta kabul etmedi sonra olabilir ama şimdi değil dedi. Bir ay sonra dogumgunu var o zaman geleyim dedim tamam dedi. Ama hiçbirşey değişmeyecek bitti dediysen benim için dönüşü yok bu benim kırmızı çizgim dedi. Sevmiyor musun diye sordum seviyorum tabi bir günde bitmiyor ama bu laf denildiyse geri dönüşü yok benim için dedi. Genel anlamda fevri ve sinirli biri ama bu kez çok kararlı idi.

Şimdi sizlere danışmak istediğim,

Güzel giden, gelecek planları kurulan bir ilişki bu kadar basit bir sebepten bitmişken uğraşmaya değer mi? Bir haftadır hiç iletişim kurmadık. Dogumgununde gitmek istiyorum konuştuğumuz gibi fakat Ne olacağını kestiremiyorum, görüşünüz yorumunuz nedir?

Kendi hatalı olduğum durumun farkındayım, istemediğim halde ayrılık dillendirmek benim bu olaydaki hatamdı kabul ediyorum. Ama oldu bir kere.

Bu arada yaşlar 26-28. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Neden gidipte o gün ona kendini ayrılık hediyesiymiş gibi sunacaksın ki, belki öpeceksin koklayacaksın güzel bir gün geçireceksiniz sen herşey düzeldi sanarken, sen gittiken hemen sonra "bana çok güzel bir gün yaşattın aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi teşekkür ederim herşey için ama artık biz olamayız sen bi kere bitti dedin bu benim kırmızı çizgim kafamdan atamıyorum" diye mesaj atacak. Ve sen afallayacaksın, diyeceksin ki ama çok iyiydik neden? Ama iyi değildiniz zaten. Bunun bilincinde ol ve uzak durmayı seç, kursağında kalsın doğum gününde seninle güzel bir gün keyfi. Çünkü devamı olmayacak.

Neden gidipte o gün ona kendini ayrılık hediyesiymiş gibi sunacaksın ki, belki öpeceksin koklayacaksın güzel bir gün geçireceksini sen herşey düzeldi sanarken, sen gittiken hemen sonra "bana çok güzel bir gün yaşattın aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi teşekkür ederim herşey için ama artık biz olamayız sen bi kere bitti dedin bu benim kırmızı çizgim kafamdan atamıyorum" diye mesaj atacak. Ve sen afallayacaksın, diyeceksin ki ama çok iyiydik neden? Ama iyi değildiniz zaten. Bunun bilincinde ol ve uzak durmayı seç, kursağında kalsın doğum gününde seninle güzel bir gün keyfi. Çünkü devamı olmayacak.
Peki bunu kendime nasıl kabullendireceğim. İçim yangın yeri gibi, bundan da ziyade aşırı duygusalım ve sürekli aklımda

Ne uğraşırim, ne doğumgününe giderim. Memeli resimleri ile mutluluklar. Iyi bir ilişki yaşayınca nedenini daha iyi anlarsınız.

Bildiğin abaza kıro.. Üstelik totosu arş-ı alâya çıkmış..
Bu gencecik kızlar hiç mi sevilmiyor da ilk ilgiyi sevgi sanıp el pençe divan duruyor bu öküzlerin önünde hiç anlamıyorum?

Ben böyle birini ailemin, arkadaşlarımın içine nasıl sokarım diye düşünmüyorlar hiç..
Hiç kendilerine saygıları yok..

Peki bunu kendime nasıl kabullendireceğim. İçim yangın yeri gibi, bundan da ziyade aşırı duygusalım ve sürekli aklımda
Seni seven adam sen ne dersen de asla bitirmez. Aşk'ın rengi yok bakma kırmızıyla yazıldığına, kırmızı çizgi diye birşey yok aşkta. Ancak ayrılmaya bahane olur kırmızı çizgi. Kendini ye istersen gün boyu ağla uyu telefona bakma, en fazla 3 günde alışırsın duruma. İsteyen adam kapında köpek olurdu. Kadın olarak asla gururunu ayaklar altına alma. Gitme sakın ve bu onu da bahane yapsın doğum günüme gelmedin diye, zaten bahanesi çok. Gelsem ne değişecekti desen seni üzmek için "sana evlenme teklif edecektim ama artık olmaz sen gelmedin" diyecektir. Sakın inanma, öyle birşey yok.

Bu gencecik kızlar hiç mi sevilmiyor da ilk ilgiyi sevgi sanıp el pençe divan duruyor bu öküzlerin önünde hiç anlamıyorum?

Ben böyle birini ailemin, arkadaşlarımın içine nasıl sokarım diye düşünmüyorlar hiç..
Evet çok yanlış yaptı ama abartmıyor musunuz biraz? Abaza kıro ailemin içine çıkaramayacağım kadar iğrenç biri değildi

Size gel dememiş ki hatalı olan o iken arayıp sorup tepenize çıkarmışsınız, önce reddetmiş sonra olabilir demiş. Şimdi gelmemenizi özellikle vurgulaması benim aklıma şu an başka biriyle görüşüyor olabileceğini getirdi. Belki sizin ayrılık isteğinizi bahane bilip günübirlik ilişkilerle keyfine bakıyor.

Ben olsam -ki ben o fotoğraf mevzuusundan sonra affetmem, yani aslında ilişki bitmiş olurdu ama misal veriyorum- habersiz ziyaretine giderdim.

Bencede çoğunluk ailelerde yeterli kadar ilgi ve sevgi görmüyor (bunu küçümseyerek söylemiyorum) ve onun için disarda sevgiyi ve ilgiyi arıyor. Üstelik öz sevgi ve öz saygı hakkında yeterli kadar yetiştirilmiyorlar. Hem başkaları memnun etme çabası. Maalesef bunu fark edinceye kadar bir çok kez kalpleri kırılır, incinirler

Sizinle guzel gelecek planı kurmamıstı hıc ilk konuyu hatırlıyorum begendıgı foto yuzunden acıklama yapmak yerine, son olsun bu diye emredip ılıskıyı bıtırmıs bırkez bile aramamıstı. Hala da aramamıs, hep siz aramissınız. Cocuk sızı sevmiyor diye onbes sayfa yazıldı demek ki inandırıcı olamamısız.
Olmaz bu is, cocuk net. Oyalamıyor kandırmıyor. Zorlayan kendinize bos umut veren gelecek planı diyen kendinizsiniz.
Siz bilirsiniz.

Böyle bitmeyi hakketmeyen bir ilişkiydi.

Geneline baktığımızda üzerine düşmek olayından ziyade dengeli bir ilişkiydi. Ama bu olayda konu öyle bir yere geldi ki ben kovalayan bir konumda buldum kendimi.

Bana değer vermediğini düşünmüyorum inadıyla hareket ediyor. Bu şekilde bittiği için çok üzülüyorum
Soru sordugunuzda isine bak diyen, bıttı kelimesini cok rahat soyleyip ciddi ciddi sızı aramayan, bunca restine ragmen goruselım ısrarınıza hayır diyen biri ile olan ılıskının böyle bitmeyi haketmedıgını söylemenize cok sasırdım ayrıca. Cocuk sevgılı gıbı takılmıyordu ki, böyle bitmesi isabetli aslında.
İnat falan yapmıyor, seven erkek inadı uzatmaya korkar. baskasıyla ılıskıye baslarsın onu unutursun diye korkar.
Oysa bu cocuk hala durustçe dıyorkı bizden bir daha olmayacak anca olursak arkadas.
Hala bunu gormemenız enteresan, Bukadar da kandırmayın kendinizi. Yarın el ele bir kızla gorursenız sukut-u hayaliniz buyuk olacak.

Sizinle guzel gelecek planı kurmamıstı hıc ilk konuyu hatırlıyorum begendıgı foto yuzunden acıklama yapmak yerine, son olsun bu diye emredip ılıskıyı bıtırmıs bırkez bile aramamıstı. Hala da aramamıs, hep siz aramissınız. Cocuk sızı sevmiyor diye onbes sayfa yazıldı demek ki inandırıcı olamamısız.
Olmaz bu is, cocuk net. Oyalamıyor kandırmıyor. Zorlayan kendinize bos umut veren gelecek planı diyen kendinizsiniz.
Siz bilirsiniz.
Benimle hiç gelecek planı kuramadığını nasıl anladınız? 8 aylık bir ilişkiydi. Şunu diyebilirsiniz sizden ayrılmak istediğine göre artık sevmiyor, istemiyor, soğumuş vs. Ama hiç kurmamıştı demek sadece abartı bana göre. Haksız değilsiniz ama o kadar empatisiz ve sadece mantık çerçevesinde bakıyorsunuz ki benden şu an böyle bir bakış beklemeyin sizi anlıyorum ama böyle bakamıyorum

Merhaba,

Daha önce de bir konu açmıştım bu konuyla alakalı yeni sayılabilecek bir gelişme oldu ve bu konuda fikir almak istiyorum. Okuyan herkes ne düşündüğünü yazarsa çok mutlu olurum 🙏🏻

8 ay süren bir ilişki yaşadım, uzak mesafe ilişkisi idi. Fakat görüşme sıklığımız çoktu. Gider gelirdi arada da ben gider gelirdim. İyi gidiyordu, mutluyduk. Problemler oluyordu dönem dönem fakat sorunlu bir ilişki değildi.

Onun gereksiz kıskançlık, bunaltma daraltma nerde ne yaptığımı sorma gibi huyları yoktu. Ve haliyle benden de aynısını bekliyordu. Bende uzak olmanın getirdiği bir takım kuruntular ve nerde ne yaptığını bilme isteği oluyordu ancak bu abartı ve aşırı değildi.

Bir tartışma yaşadık, ben ona instagramda beğendiği bir fotoğrafı neden beğendiğini sordum, fotoğraf sadece göğüs bölgesi içeren bir foto. O da abartılı bir tepki verdi bir daha bana karışıp hesap sorma dedi. Daha önce onun böyle bir tepkisiyle karşılaşmamıştım. Bir gün hiç konuşmadık. Ertesi gün ben aradım yine. Yine aynı sertlikte konuştu. Bir daha sakın bana hesap sorma ve beni takipten çık dedi. Bende çıktım zaten diyince o zaman problem yok dedi. Bu şekilde iletişim kuramıyoruz yüzyüze görüşelim dedim olmaz dedi ne dediysem ters ve aksi konuştu. Bende ayrılmak istediğimi söyledim.

Bu düşünülmüş bir karar değildi ama söyledim bir kere, pişmanlık duydum. Hatalı olduğum noktanın bu olduğunu düşünüyorum. O da başta neden diye tepki verdi. Ben açıklamaya başlayınca tamam bitti dedin bittiye getirdi olayı ve o saatten sonra söylediğim hiçbirşeyi dinlemedi. Yazdım, aradım Ne söylediysem ona kendimi anlatamadım.

Sonra sustum iki gün sonra dayanamayıp aradım. Yüzyüze görüşelim dedim, başta kabul etmedi sonra olabilir ama şimdi değil dedi. Bir ay sonra dogumgunu var o zaman geleyim dedim tamam dedi. Ama hiçbirşey değişmeyecek bitti dediysen benim için dönüşü yok bu benim kırmızı çizgim dedi. Sevmiyor musun diye sordum seviyorum tabi bir günde bitmiyor ama bu laf denildiyse geri dönüşü yok benim için dedi. Genel anlamda fevri ve sinirli biri ama bu kez çok kararlı idi.

Şimdi sizlere danışmak istediğim,

Güzel giden, gelecek planları kurulan bir ilişki bu kadar basit bir sebepten bitmişken uğraşmaya değer mi? Bir haftadır hiç iletişim kurmadık. Dogumgununde gitmek istiyorum konuştuğumuz gibi fakat Ne olacağını kestiremiyorum, görüşünüz yorumunuz nedir?

Kendi hatalı olduğum durumun farkındayım, istemediğim halde ayrılık dillendirmek benim bu olaydaki hatamdı kabul ediyorum. Ama oldu bir kere.

Bu arada yaşlar 26-28. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Şuan kendinizde suç aramaya çalışıyorsunuz ama bende sevgilimin öyle fotograflar beğenmesini istemem.Siz çok üstüne düşmüşsünüz hem ayrılalım demişsiniz hem peşini bırakmamışsınız.Erkek arkadaşınız basbayagı sizi kestirip atmış.Sizi gerçekten isteseydi tamam bir daha olmayacak vs derdi size o kadar sert çıkışmazdı bence ve bunuda sürdürmüş.Sizin onu istediğiniz kadar o sizi istemiyor.Bence gitmeyin doğum günü yaklaştığında geliyomusun dicek mi veya geçtiğinde niye gelmedin dicekmi eğer hiçbir şey yazmıyorsa zaten o sizi bitirmiş demektir ki zaten öyle uğraşmayın

Şuan kendinizde suç aramaya çalışıyorsunuz ama bende sevgilimin öyle fotograflar beğenmesini istemem.Siz çok üstüne düşmüşsünüz hem ayrılalım demişsiniz hem peşini bırakmamışsınız.Erkek arkadaşınız basbayagı sizi kestirip atmış.Sizi gerçekten isteseydi tamam bir daha olmayacak vs derdi size o kadar sert çıkışmazdı bence ve bunuda sürdürmüş.Sizin onu istediğiniz kadar o sizi istemiyor.Bence gitmeyin doğum günü yaklaştığında geliyomusun dicek mi veya geçtiğinde niye gelmedin dicekmi eğer hiçbir şey yazmıyorsa zaten o sizi bitirmiş demektir ki zaten öyle uğraşmayın
Daha erken yazıp erken gelmek istiyorum desem kötü bir tepki verirse hala aynı düşündüğünü anlarım hemde o zamana kadar kendimi yememiş olurum

Benimle hiç gelecek planı kuramadığını nasıl anladınız? 8 aylık bir ilişkiydi. Şunu diyebilirsiniz sizden ayrılmak istediğine göre artık sevmiyor, istemiyor, soğumuş vs. Ama hiç kurmamıştı demek sadece abartı bana göre. Haksız değilsiniz ama o kadar empatisiz ve sadece mantık çerçevesinde bakıyorsunuz ki benden şu an böyle bir bakış beklemeyin sizi anlıyorum ama böyle bakamıyorum
Dıger konuda birebir seninle on sayfa yazıstım ordan biliyorum seninle gelecek kurmadıgını.
Seni sevmiyor diye benle beraber elli kısı soyledi, hala inat yapıyor beni seviyor diyorsunuz

Back
X