- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Ne yaparsam?Olacaksa da olmaz sen böyle yaparsan .
Olmazsa da gururun kalır elinde .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaparsam?Olacaksa da olmaz sen böyle yaparsan .
Olmazsa da gururun kalır elinde .
Biliyorum teşekkür ederim, beni soğutmak için de diyor olabilirsiniz ama gerçeğin bu olmadığını biliyorum. Şu an kurmuyor şu an sevmiyor ama ilişki süreci böyle değildiDıger konuda birebir seninle on sayfa yazıstım ordan biliyorum seninle gelecek kurmadıgını.
Sızı sogutmak bana bir fayda saglamayacak sogumamanız da oyle. Gordugum soluyorum cocuk sızı sevmiyor ve oyle de davranıyor sızı muallakta bırakmıyor umut vermiyor daha napsın? Ilıskı sureci hepimizin guzeldi ama buna ayrılıkta dahil. Kucukte degılsınız ki. Baska bisey demeyeceğim size.Biliyorum teşekkür ederim, beni soğutmak için de diyor olabilirsiniz ama gerçeğin bu olmadığını biliyorum. Şu an kurmuyor şu an sevmiyor ama ilişki süreci böyle değildi
Sevmiyor musun beni dedim son konuşma da, çok seviyorum Bir Anda bitmiyor dediSızı sogutmak bana bir fayda saglamayacak sogumamanız da oyle. Gordugum soluyorum cocuk sızı sevmiyor ve oyle de davranıyor sızı muallakta bırakmıyor umut vermiyor daha napsın? Ilıskı sureci hepimizin guzeldi ama buna ayrılıkta dahil. Kucukte degılsınız ki. Baska bisey demeyeceğim size.
Cocuk sızı sevmiyor bu net.
Tamam.Sevmiyor musun beni dedim son konuşma da, çok seviyorum Bir Anda bitmiyor dedi
Bazen Duyguların peşinden gitmek insanı çok yorar erkekler peşinden koşana değil peşinden koştuğuna değer veriyor ki elinizden geleni yapmışsınız ama karşı taraf bitirmek için yol aramış olacak olsaydı şuanda başka konumda olurdunuz.Buradaki herkes siz dahil mantık anlamında en doğru olanı söylüyorsunuz, tüm kalbimle hak veriyorum, ama bitmemiş duygular var
Evet çok yanlış yaptı ama abartmıyor musunuz biraz? Abaza kıro ailemin içine çıkaramayacağım kadar iğrenç biri değildi
Siz neden sinirlendiniz? Evet anlamıyorum evet ben görmeden inanmayacağım. Şuraya soru soran insanlar azar yemek için sormuyor karşınızdakini psikolojisini anlamıyorsanız yorum yapmayın rica ederimYa sayfalarca sana değer vermediğini bırakmanı söyledi insanlar hala peşinden koşayım mı diye soruyorsun. Adam kafasında bitirmiş zaten zerre umursamamış siz kendinizde suç arama derdindesiniz. Gidin bence. İyice bir görmeden inanmayacaksınız çünkü
Evet bu da benim seçimimin bir sonucuydu hak veriyorum sizeBen abarttığımı asla düşünmüyorum. Ama siz her yapılanı hafifletme eğilimindesiniz..
Aşıkken evet göz bir çok şeyi görmez. Sorun olarak görünmez bazı şeyler. Ben de bir çok şeyi geçiştiriyorumdur.
Ama tolere edilecek şeyler arasında hayatımdaki insanın internette bilmem kimin memesini beğenmesi yok benim..
Biri çıkıp da gelse dese "eşin böyle böyle şeyleri takip ediyor beğenip mesaj atıyor" diye başım yere eğilir yüzüm kızarır. Çünkü o insan benim kötü seçimimdir benim değerlerime göre..
Valla ne diyelim ki sayfalarca da yazsak siz gideceksiniz. Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar..
Seni çok seviyor koşarak git demediğim için öi azarlamış oluyorum? E istediğiniz yazılmadığında küsecekseniz oynamayalım benim de işime gelir. Zamanıma yazık etmişim zatenSiz neden sinirlendiniz? Evet anlamıyorum evet ben görmeden inanmayacağım. Şuraya soru soran insanlar azar yemek için sormuyor karşınızdakini psikolojisini anlamıyorsanız yorum yapmayın rica ederim
İçinde kalıcaksa yaz.Yine sert çıkışıyosa sende artık önüne bakarsınDaha erken yazıp erken gelmek istiyorum desem kötü bir tepki verirse hala aynı düşündüğünü anlarım hemde o zamana kadar kendimi yememiş olurum
İstediğimi yazın demiyorum ki, önceki konuşmaları okursanız herkesle ben güzel konuştum. Siz bence ğslübunuza bakın birSeni çok seviyor koşarak git demediğim için öi azarlamış oluyorum? E istediğiniz yazılmadığında küsecekseniz oynamayalım benim de işime gelir. Zamanıma yazık etmişim zaten
Sanırım böyle yapacağımİçinde kalıcaksa yaz.Yine sert çıkışıyosa sende artık önüne bakarsın
Okuyamam. Artık size ayıracak Zamanım yok.İstediğimi yazın demiyorum ki, önceki konuşmaları okursanız herkesle ben güzel konuştum. Siz bence ğslübunuza bakın bir
Böyle bitmeyi haketmeyen bir ilişki olsaydı böyle bitmezdi zaten. Üzgünüm ama sandığınız kadar dengeli bir ilişki de gözükmüyor ortada; Siz bir erkeğin genital bölgesinden ibaret bir fotoyu beğenseydiniz nasıl bir tepki alırdınız bunu hiç düşündünüz mü? Değer veren hiçbir insan "bana karışma, hesap sorma" gibi cümleler kurmaz. Ayrılma nedeniniz de saçma falan değil gayet yerinde. İlişkilerde herkesin bir özgürlük alanı mutlaka olması gerekliliğine inanıyorum ama özgürlüğün de bir sınırı olmalı, insan hareketlerini/davranışlarını/kararlarını "BEN" diye değil "BİZ" diye düşünerek yapmalı/almalı. Kıskanç biri değilimdir ama eşim meme fotosu beğense, sığlığından tiksinirim öncelikle ve bana "SANANE" diyecek partnerin de alnını karışlarım. Sakın doğumgününe falan gitmeyin bu insandan size bi cacık olmaz.Böyle bitmeyi hakketmeyen bir ilişkiydi.
Geneline baktığımızda üzerine düşmek olayından ziyade dengeli bir ilişkiydi. Ama bu olayda konu öyle bir yere geldi ki ben kovalayan bir konumda buldum kendimi.
Bana değer vermediğini düşünmüyorum inadıyla hareket ediyor. Bu şekilde bittiği için çok üzülüyorum
Paşa gönlünüz bilir, sevinirimOkuyamam. Artık size ayıracak Zamanım yok.