Doğumgününde gitmek mi gitmemek mi?

Böyle bitmeyi haketmeyen bir ilişki olsaydı böyle bitmezdi zaten. Üzgünüm ama sandığınız kadar dengeli bir ilişki de gözükmüyor ortada; Siz bir erkeğin genital bölgesinden ibaret bir fotoyu beğenseydiniz nasıl bir tepki alırdınız bunu hiç düşündünüz mü? Değer veren hiçbir insan "bana karışma, hesap sorma" gibi cümleler kurmaz. Ayrılma nedeniniz de saçma falan değil gayet yerinde. İlişkilerde herkesin bir özgürlük alanı mutlaka olması gerekliliğine inanıyorum ama özgürlüğün de bir sınırı olmalı, insan hareketlerini/davranışlarını/kararlarını "BEN" diye değil "BİZ" diye düşünerek yapmalı/almalı. Kıskanç biri değilimdir ama eşim meme fotosu beğense, sığlığından tiksinirim öncelikle ve bana "SANANE" diyecek partner de alnını karışlarım. Sakın doğumgününe falan gitmeyin bu insandan size bi cacık olmaz.
Peki ben bunu nasıl kabulleneceğim? Çok haklısın, çok haklısın

Ve ne dersek onu savunacaksanız gidin ve görün olacakları, size baştan gösteriyoruz olacakları ama siz yaşayarak öğrenmek isteyenlerdensiniz madem. Tamam yaşayın ve görün, kalbiniz daha çok kırılmasın diye yorum yapıyoruz. Şu an bu kırıklık toparlanacak gibi ama ısrarla kendinizi feda ederseniz paramparça olursunuz kimse size teselli veremez.

Ve ne dersek onu savunacaksanız gidin ve görün olacakları, size baştan gösteriyoruz olacakları ama siz yaşayarak öğrenmek isteyenlerdensiniz madem. Tamam yaşayın ve görün, kalbiniz daha çok kırılmasın diye yorum yapıyoruz. Şu an bu kırıklık toparlanacak gibi ama ısrarla kendinizi feda ederseniz paramparça olursunuz kimse size teselli veremez.
Şu an Ne yapmalıyım? Yolumu çizemiyorum inanın.

Peki ben bunu nasıl kabulleneceğim? Çok haklısın, çok haklısın
Öncelikle bu kadar değer görmediğin bi ilişkinin içinde olmaman gerektiğini kabulleneceksin, sonra da geleceği düşüneceksin; çok çok hatalıyken bile tepene çıkıp seni terkeden adamın, sana gelecekte neler yapabileceğini kısaca tahmin edeceksin.. Son olarak da zamanla hafifleyip geçeceğini bilerek acını yaşayıp bitireceksin.

Öncelikle bu kadar değer görmediğin bi ilişkinin içinde olmaman gerektiğini kabulleneceksin, sonra da geleceği düşüneceksin; çok çok hatalıyken bile tepene çıkıp seni terkeden adamın, sana gelecekte neler yapabileceğini kısaca tahmin edeceksin.. Son olarak da zamanla hafifleyip geçeceğini bilerek acını yaşayıp bitireceksin.
İçimde deli gibi ona yazmak isteği var beni haksız çıkardı ya bende bunu kabullenircesine davrandım ya , bu yüzden içim çok buruk.

Şu an Ne yapmalıyım? Yolumu çizemiyorum inanın.
Öncelikle yalnız kalmak asil bir duygu, bunu bi ele alalım. Yalnızlığı artık özgür olduğunuzu düşünün. Bir derin nefes alın, ben kimim ne yapıyorum diye bir düşünün. Kendinizin çok değerli olduğunu bilin, değer bilmeyenlere fazla zaman harcamak yok. Dimdik durun, ağlamak insanca birşey tabii ki ağlayın istediğiniz gibi ama dışarıya karşı çok güçlü bir izlenim verin. Hatta güçlü olun. Eminim çok daha iyi biri sizi el üstünde tutacak yere göğe sığdıramayacak biri çıkacaktır karşınıza sadece zamanı var. Bir arayışta olmayın gelince bulur o kişi sizi doğru zamanda. Siz artık kendinize vakit harcayın. Kendi değerinizi bilin. Bir abla olarak söylüyorum, lütfen haketmeyen birine artık sevginizi vermeyin.

Öncelikle yalnız kalmak asil bir duygu, bunu bi ele alalım. Yalnızlığı artık özgür olduğunuzu düşünün. Bir derin nefes alın, ben kimim ne yapıyorum diye bir düşünün. Kendinizin çok değerli olduğunu bilin, değer bilmeyenlere fazla zaman harcamak yok. Dimdik durun, ağlamak insanca birşey tabii ki ağlayın istediğiniz gibi ama dışarıya karşı çok güçlü bir izlenim verin. Hatta güçlü olun. Eminim çok daha iyi biri sizi el üstünde tutacak yere göğe sığdıramayacak biri çıkacaktır karşınıza sadece zamanı var. Bir arayışta olmayın gelince bulur o kişi sizi doğru zamanda. Siz artık kendinize vakit harcayın. Kendi değerinizi bilin. Bir abla olarak söylüyorum, lütfen haketmeyen birine artık sevginizi vermeyin.
Ona içimde biriktirdiğim çok şey var hepsini bilsin isterim ama yazsam ve umursamasa yine kötü olacağım

Ondan bağımsız kendimi toparlamam lazım ama çok zorlanıyorum

seviyorsam giderdim. insan hayata 1 kere geliyor. daha sonra içimde kalıp şöyle yapsam böyle yapsam diyeceğime giderdim.

Kesinlikle katılıyorum. Hiç kendinizi heder etmeyin ve o doğumgününe de gitmeyin. Zaten sizin söylemeniz için bahane arıyormuş, top ayağına gelmiş.

Doğum gününe gitmek sadece onun egosunu pofpoflar. Başkada birşey olmaz. Zaten birseyin değişmegeceni de söylemiş. Konu sahibi yine de süslenip beklenti icinde gidecek oraya. Sonu ya duygusal oyun topu olmak o akşam veya hüsran. Seven adam öyle davranmaz baştan

İçimde deli gibi ona yazmak isteği var beni haksız çıkardı ya bende bunu kabullenircesine davrandım ya , bu yüzden içim çok buruk.
açıkçası ben yerinde olsam kendimi bu kadar haksız çıkardığıma üzülürdüm en çok. Düşünsene bi iddiada bulunuyosun (-ki haklısın), sonra karşı taraf zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkıyo sinirlenip bitti diyosun (-ki haklısın).. Sonra birdenbire tüm haklı nedenlerini hiçe sayarak adamın peşinde koşarken buluyosun kendini.. Bir de o kadar geri vitese takmış koşarken bile ekstra veto yiyosun, adam resmen ayağıma da kapansan bitti diyor. Ve sen hala d.gününe gitmekten bilmemneden falan bahsediyosun :sinirli: yanlış yapıyosun kardeş benden söylemesi.. Kendini bu kadar değersizleştirme, seveceğin düzgün insanlar çıkacak karşına, onun bunun memesiyle tatmin olanlara enerjini ve sevgini boşa harcama derim, ve tabiki zamanını ASLA.

Yüzyüze görüşünce belki daha farklı olabilir çünkü bu olanlar hep mesajla oldu

Bi ilişkiyi mesaj ile bitiren ve bitirmek için can atan biri için neyin mücadelesi diyeyim o vakit..
Kendinizi düşürmeyin daha fazla..aleni göğüs fotosu beğenen sizden uzak ne göğüsler görür..
Önünüze bakın bence..

Ben sende gordugum tek hata adama dunyadaki ondan baska erkek yokmus gibi davranmam. Benim esim oyle bir foto begense valla ben de kizarim. Gitme kafandan sik at hayatina bak. Daha genceciksin degmez.

Evet en azından yapacak hiç bir şeyim kalmadı diyeceğim sonuç kötü olursa da
sonuç her türlü kötü olacak ki.. Seni affederse (hayır bir de hem suçlu hem güçlü affedecek YÜCE kişi) ve ilişkiniz devam ederse ve hatta abartıyorum evlenseniz ne olacak sanıyorsun? Ben sana anlatayım. Ömür boyu bir kölelik sözleşmesine imzanı çakacaksın o olacak. Sürekli bana karışamazsın diyecek, en ufak kafasını bozunca günlerce konuşmayacak belki de terkedecek, sevmeyen, değer vermeyen bir adamdan ne bekliyorsun ki biraz anlatır mısın?

Güzel giden dedigin iliski ile ilgili yazdiklarini baskasi yazmis gibi disardan bi oku bakalim. Ne iliskin guzel gidiyor ne bu adam seni önemsiyor. Ayrica saygisiz terbiyesiz ve bence totosunu fazla kaldirmissin. Toptan out🖓

Ona içimde biriktirdiğim çok şey var hepsini bilsin isterim ama yazsam ve umursamasa yine kötü olacağım

Ondan bağımsız kendimi toparlamam lazım ama çok zorlanıyorum
Zor olur ama sonuç olarak kurtulmuş olursun değer görmemekten. Böyle birine umursamamasının senin umrunda olmayacağı kesin dille bir bitirme mesajı yazarsan yaz yazmazsan da olur ama yazmak istiyorsan sadece 1 kereliğine ve ararsa açmayacağın ve mesaj atarsa cevap vermeyeceğin şeklinde davranmalısın. Artık ulaşılmaz olan sen olmalısın. O da bi yerden sonra pes eder ama hep içinde o yazdıklarını düşünür, pişman olsun ama dönemesin tekrar oynayamasın seninle.

Back
X