Doğumgününde gitmek mi gitmemek mi?

Kendisi bitti demeye cesaret edememiş senin demen için yıldırma politikası derler ya ona benzer bişey uygulamış ve bu ayrılığı senin üzerine yıkmış. Suçlusu sen değilsin kendi hatam deme bence tam bir erkek klasiği. Sevseydi seni öyle kırmızı çizgileri olmazdı. Sen bitti dediysen bitmiştir dönüşü yok nedir ya. Madem senin sözün geçiyodu da bana hesap sorma ne demek oluyo. Doğum gününe gitme bence hem değişen hiç bişey olmayacak ha bu arada sana bu kadar sert çıkışlar yaptıysa mutlaka yerini dolduracak biri bulunmuştur

Kendisi bitti demeye cesaret edememiş senin demen için yıldırma politikası derler ya ona benzer bişey uygulamış ve bu ayrılığı senin üzerine yıkmış. Suçlusu sen değilsin kendi hatam deme bence tam bir erkek klasiği. Sevseydi seni öyle kırmızı çizgileri olmazdı. Sen bitti dediysen bitmiştir dönüşü yok nedir ya. Madem senin sözün geçiyodu da bana hesap sorma ne demek oluyo. Doğum gününe gitme bence hem değişen hiç bişey olmayacak ha bu arada sana bu kadar sert çıkışlar yaptıysa mutlaka yerini dolduracak biri bulunmuştur
Severken böyle olması çok zor.. umarım çabuk atlatırım

açıkçası ben yerinde olsam kendimi bu kadar haksız çıkardığıma üzülürdüm en çok. Düşünsene bi iddiada bulunuyosun (-ki haklısın), sonra karşı taraf zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkıyo sinirlenip bitti diyosun (-ki haklısın).. Sonra birdenbire tüm haklı nedenlerini hiçe sayarak adamın peşinde koşarken buluyosun kendini.. Bir de o kadar geri vitese takmış koşarken bile ekstra veto yiyosun, adam resmen ayağıma da kapansan bitti diyor. Ve sen hala d.gününe gitmekten bilmemneden falan bahsediyosun :sinirli: yanlış yapıyosun kardeş benden söylemesi.. Kendini bu kadar değersizleştirme, seveceğin düzgün insanlar çıkacak karşına, onun bunun memesiyle tatmin olanlara enerjini ve sevgini boşa harcama derim, ve tabiki zamanını ASLA.
En çok üzüldüğüm noktalardan biri malesef.. ama olan oldu... bundan sonra haklı olamayacağım gözünde...

bence hemen ondan tüm ilgini kes belli ki yaptığı yalnışın farkında o yüzden sana bağırarak suçunu bastırmaya çalışıyor sende daha fazla üstüne düşünce seni ulaşılması kolay çantada keklik olarak kodladı seni böyle gördüğü sürece mutlu olamazsın kendini geri çek gerçekten sana ilgisi varsa mutlaka dönecektir sana

bence hemen ondan tüm ilgini kes belli ki yaptığı yalnışın farkında o yüzden sana bağırarak suçunu bastırmaya çalışıyor sende daha fazla üstüne düşünce seni ulaşılması kolay çantada keklik olarak kodladı seni böyle gördüğü sürece mutlu olamazsın kendini geri çek gerçekten sana ilgisi varsa mutlaka dönecektir sana
Şu an görüşmüyoruz ama o kadar netti ki

Tabii ki sevmiyor farkında değil misiniz, değilmiş gibi mi yapıyorsunuz?

Adamın eline ayrılık fırsatı geçmiş, atlamış.

Peşinde koşarak kendinize mi bağlayacaksınız, yapmayın gururlu olun biraz.

Aldatmış sizi resmen. Aldatmaktır yani bu. Bakmış resmen kadının seylerine yetmemis begenmis bide. Zorunuza gitmedi mi hic. Biraz gururlu olun. Ayrıca okadar kolay silmiski sizi. Sevdigini hic sanmıyorum. Görüsmeyin aramayın sormayın.

Ben sizin tepkinizde bi hata göremedim fakat çok alttan almışsınız. Hadi aldınız karşı taraftan herhangi bir girişim yok, kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Kaybetme korkusu yok adamda. Ben yerinizde olsaydım karşı taraftan bir adım görmediğim sürece asla adım atmazdım. Doğum gününe asla gitmezdim. Sizi seviyorsa kaybetmek istemez zaten. Sevmiyorsa da sesi çıkmaz. O zaman da dönüp arkanıza bakmayın. Sonra daha çok üzülürsünüz bence. Ha bir de lütfen kendinizi değersizleştirmeyin.

Ben sizin tepkinizde bi hata göremedim fakat çok alttan almışsınız. Hadi aldınız karşı taraftan herhangi bir girişim yok, kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Kaybetme korkusu yok adamda. Ben yerinizde olsaydım karşı taraftan bir adım görmediğim sürece asla adım atmazdım. Doğum gününe asla gitmezdim. Sizi seviyorsa kaybetmek istemez zaten. Sevmiyorsa da sesi çıkmaz. O zaman da dönüp arkanıza bakmayın. Sonra daha çok üzülürsünüz bence. Ha bir de lütfen kendinizi değersizleştirmeyin.
Olaylar buraya kadar geldi ve ben dediğiniz gibi kendimi onun gözünde değersizleştirdim, bundan sonra duygularım devam ederken bunu değiştirmek için ne yapmam gerek biliyorum ama uygulayamıyorum. Onun bu kadar umursamaz davranması ve Bir Anda kestirip atması inandığım herşeyi yıktı. Şu an belirsizlikle boğuşuyorum.

tabi ki de gitmeyin.ilk konunuzu da hatırlıyorum siz kıskanç olan taraftınız karşı taraf ve onun arkadaş grubu daha rahat davranan tiplerdi.devam etseydiniz bile ilerisi var gibi durmuyor.hem bitirmeye bahane aramış geri dönmek istemiyor da belli.gitmek gibi bir hata yapma sal gitsin hayatına odaklan artık.

tabi ki de gitmeyin.ilk konunuzu da hatırlıyorum siz kıskanç olan taraftınız karşı taraf ve onun arkadaş grubu daha rahat davranan tiplerdi.devam etseydiniz bile ilerisi var gibi durmuyor.hem bitirmeye bahane aramış geri dönmek istemiyor da belli.gitmek gibi bir hata yapma sal gitsin hayatına odaklan artık.
Teşekkür eeeirm

Back
X