Doğumgününde gitmek mi gitmemek mi?

Gidince bu hali devam ettireceğini düşünüyorsunuz dimi
Evet . Boşuna düşünerek vaktinizi harcamayin. Çünkü tek çabalayan sizsiniz.
Bence iliskilerde 1 siz 2 karsindaki gelmeli. Yani eski sevgiliniz hic cabalamamis
Aliskanlik ve sevginiz biraz sizi zorlasada unutmaya calisin.

Merhaba,

Daha önce de bir konu açmıştım bu konuyla alakalı yeni sayılabilecek bir gelişme oldu ve bu konuda fikir almak istiyorum. Okuyan herkes ne düşündüğünü yazarsa çok mutlu olurum 🙏🏻

8 ay süren bir ilişki yaşadım, uzak mesafe ilişkisi idi. Fakat görüşme sıklığımız çoktu. Gider gelirdi arada da ben gider gelirdim. İyi gidiyordu, mutluyduk. Problemler oluyordu dönem dönem fakat sorunlu bir ilişki değildi.

Onun gereksiz kıskançlık, bunaltma daraltma nerde ne yaptığımı sorma gibi huyları yoktu. Ve haliyle benden de aynısını bekliyordu. Bende uzak olmanın getirdiği bir takım kuruntular ve nerde ne yaptığını bilme isteği oluyordu ancak bu abartı ve aşırı değildi.

Bir tartışma yaşadık, ben ona instagramda beğendiği bir fotoğrafı neden beğendiğini sordum, fotoğraf sadece göğüs bölgesi içeren bir foto. O da abartılı bir tepki verdi bir daha bana karışıp hesap sorma dedi. Daha önce onun böyle bir tepkisiyle karşılaşmamıştım. Bir gün hiç konuşmadık. Ertesi gün ben aradım yine. Yine aynı sertlikte konuştu. Bir daha sakın bana hesap sorma ve beni takipten çık dedi. Bende çıktım zaten diyince o zaman problem yok dedi. Bu şekilde iletişim kuramıyoruz yüzyüze görüşelim dedim olmaz dedi ne dediysem ters ve aksi konuştu. Bende ayrılmak istediğimi söyledim.

Bu düşünülmüş bir karar değildi ama söyledim bir kere, pişmanlık duydum. Hatalı olduğum noktanın bu olduğunu düşünüyorum. O da başta neden diye tepki verdi. Ben açıklamaya başlayınca tamam bitti dedin bittiye getirdi olayı ve o saatten sonra söylediğim hiçbirşeyi dinlemedi. Yazdım, aradım Ne söylediysem ona kendimi anlatamadım.

Sonra sustum iki gün sonra dayanamayıp aradım. Yüzyüze görüşelim dedim, başta kabul etmedi sonra olabilir ama şimdi değil dedi. Bir ay sonra dogumgunu var o zaman geleyim dedim tamam dedi. Ama hiçbirşey değişmeyecek bitti dediysen benim için dönüşü yok bu benim kırmızı çizgim dedi. Sevmiyor musun diye sordum seviyorum tabi bir günde bitmiyor ama bu laf denildiyse geri dönüşü yok benim için dedi. Genel anlamda fevri ve sinirli biri ama bu kez çok kararlı idi.

Şimdi sizlere danışmak istediğim,

Güzel giden, gelecek planları kurulan bir ilişki bu kadar basit bir sebepten bitmişken uğraşmaya değer mi? Bir haftadır hiç iletişim kurmadık. Dogumgununde gitmek istiyorum konuştuğumuz gibi fakat Ne olacağını kestiremiyorum, görüşünüz yorumunuz nedir?

Kendi hatalı olduğum durumun farkındayım, istemediğim halde ayrılık dillendirmek benim bu olaydaki hatamdı kabul ediyorum. Ama oldu bir kere.

Bu arada yaşlar 26-28. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Ya şöyle adamların suratına nasıl bakıyorsunuz anlatamıyorum. Şu hareketlerin şu laflarım üzerine dopumgününe gidersen hayat boyu yapacağı her saygısızlık ve eziyete baş üstüne demiş olacaksın haberin olsun. Beğendiği şeye karışmak çok doğru değil yani o like tuşuna basmasa da bakıp içten beğendiği bişey olacak sonuçta orda seni mantıklı bulmadım ama devamındaki olaylarda kendini bu kadar aşağılatmanı anlamıyorum. Son tavsiyem ikiniz de akıl olarak da ergenlikten çıkmadığınız müddetçe ciddi bir Adım atmayın

Hiç sevmedi diyemiyorum ama bu son yaptıkları severken yapılacak şeyler değildi.

Seni sevmiyor. Istemiyor. Sen peşinde koşuyorsun. Adamın zerre miktarı umrunda değilsin. Çünkü seven bir adamın nasıl olduğundan haberin bile yok. Ben seven adamla sevmeyen adamı bin km mesafeden tanırım.
Bu adam seni sevmiyor.

Sen zorluyorsun.

Gururun var mı? Varsa nerde?

Bu adam açıkça istemediğini söylerken doğumgününe gitmek filan sence de çok küçülmek demek değil mi?

Bu şekilde mutlu olacağını mı zannediyorsun? Eğer zannediyorsan ilerle. Ama pişman olacaksın.

Beni unutma . Pişman olduğun gün hatirla. Ben Boleyn Kizi Boleyn Kizi . O gün bana mutlaka yaz. Çünkü o günler çok yakinda.

Seni sevmiyor. Istemiyor. Sen peşinde koşuyorsun. Adamın zerre miktarı umrunda değilsin. Çünkü seven bir adamın nasıl olduğundan haberin bile yok. Ben seven adamla sevmeyen adamı bin km mesafeden tanırım.
Bu adam seni sevmiyor.

Sen zorluyorsun.

Bu adam açıkça istemediğini söylerken doğumgününe gitmek filan sence de çok küçülmek demek değil mi?

Bu şekilde mutlu olacağını mı zannediyorsun? Eğer zannediyorsan ilerle. Ama pişman olacaksın.

Beni unutma . Pişman olduğun gün hatirla. Ben Boleyn Kizi Boleyn Kizi . O gün bana mutlaka yaz. Çünkü o günler çok yakinda.
Küçülmek mi bu? Ben yalvarmayacagım ki, neden küçülmek oluyor bu?

Bu adam seni sevmiyor.

Sen zorluyorsun.

Sevmedıgını hala dusunmuyor ve dogum gunune gidecek. Diger konuda da isim olmaz onunla tarzı seyler yazdı, gozumu actınız dedı. Herkes sustu dogru yolu buldun diyerek ama öyle olmadı.
Bizim seni sevmiyor dememizi onu sogutmak ıcın yazdıgımızı dusunuyor oyle dedı bana usttekı yorumunda. Haliyle o da suan Sevmedıgını dusunuyorum diyerek inandırmak istiyor bizi. Sanki mevzu bızmısız gibi.

Sevmedıgını hala dusunmuyor ve dogum gunune gidecek. Diger konuda da isim olmaz onunla tarzı seyler yazdı, gozumu actınız dedı. Herkes sustu dogru yolu buldun diyerek ama öyle olmadı.
Bizim seni sevmiyor dememizi onu sogutmak ıcın yazdıgımızı dusunuyor oyle dedı bana usttekı yorumunda. Haliyle o da suan Sevmedıgını dusunuyorum diyerek inandırmak istiyor bizi. Sanki mevzu bızmısız gibi.
Bazı insanlar yaşayarak öğrenir:KK51:

Küçülmek mi bu? Ben yalvarmayacagım ki, neden küçülmek oluyor bu?
Yalvarma da zaten, bır o eksikti.
Seni ıstemedigini soyluyor aramıyor sormuyor, arayıp gorusmek istiyorsun bi saat bile ayırmıyor dogum gunune gitmekten bahsediyorsun kuculmek degıl de ne bu?
Kuculmeyı nasıl bisey sanıyorsun sen, dız cokup yalvarırım diye aglamak mı?

Yalvarma da zaten, bır o eksikti.
Seni ıstemedigini soyluyor aramıyor sormuyor, arayıp gorusmek istiyorsun bi saat bile ayırmıyor dogum gunune gitmekten bahsediyorsun kuculmek degıl de ne bu?
Kuculmeyı nasıl bisey sanıyorsun sen, dız cokup yalvarırım diye aglamak mı?
Çok üzgünüm beynim durmuş vaziyette

Ben gitmezdim. Evliligin dusunuldugu bir iliskide memeli fotograf begenen partnerima sanirim ben de tepki verirdim. Ozur dilemek yerine bitti derse de hic ikilemezdim. Dogum gunune de gitmezdim. Zaten demis birsey degismeyecek diye. Kaybetme korkusu yok. Sindirmeye calismalarinin ilk adimi hesap sorma diyerek baslar. Hicbirsey sormadan evlilik nasil olacak? Herkes kendi hayatini ayri ayri mi yasayacak? Hesap sorulmayacak mi?
Birsey degismeyecekmis. Gidersen bos gere gitmis bir de gittigin icin pisman olarak doneceksin. Burnundan kil aldirmayan bu adam icin ugrasma.

Teşekkür ederim
Sadece yazdıklarından yola çıkıyorum hikayen çok tanıdık geldi arkadaşım yaptı ama belki sen o hatayı yapmazsın diye yazmak istiyorum
Sen o Doğum gününe gideceksin başta soğuk davranacak sonra iyi vakit geçireceksiniz hatta yakınlaşacaksınız da sende eskiye döndük sanıp izin vereceksin ertesi gün dönünce hooopp bitti demiştim ya sana bunu bilerek geldin Dicek
Gel demesinde başka neden görmüyorum umarım böyle olmaz

gitme, iletişim kurma ve bitti diye düşün..
önüne bak artık..
gelir özür dilerse düşünürsün tekrar...
bu kadar üstüne düştüğün için olmuş

E sefası da onun cefası da. Ha bu işten sefa çıkmayacak ama. Biz elimizden geleni yaptık. Keyfi bilir . Adam üstüne basmış. Topuğuyla eziyor. Kız peşinde koşuyor . Ve haksız biz oluyoruz🙄🙄🙄

O doğum gününde geçecek güzel dakikalar ona değil sana hediye olacak ve mahrum kalmak istemiyorsun değil mi? En kötü ihtimal sonu olmasa bile onunla vedalaşabileceksin, yanında daha sonra hatırlamak için daha fazla anı biriktirebileceksin?

Eğer böyle düşünüp aşkından yapıyorsan git madem yoksa çok pişman olursun. Gidersen de pişman olursun. Aşk pişmanlıktır :)

Back
X