ben 38.haftadayimm dünden beri ara ar sümüksü akinti geliyor (her wcye gittigimde idrardan sonra sümüksü akinti oluyor
9ve ara ara hafif su geliyor (sanki idrar kaciriyormusum gibi) ayy bilemiyorum heyacanlaniyorum bunlar ne simmdi dogummu basliyor yoksa olagan seylermi?? bilgsi olan dogum yapan hanimlar nolurr cevap verinn...:18::18::18::18:
benim ilk hamileliğimde 35.haftada başlamıştı sümüksü akıntı.sonra nstde de kasılmalar vardı.o ara biraz fazla yormuştum kendimi.doktor yat dinlen dedi. dinlenince azalmıştı.38 de doğum yaptım.belli olmaz belki senin de kasılmalarla ilgilidir.ama doktorunu haberdar et durumdan.
ay heyecanlandm
olabilir bnce..olsada normal artk 37.haftadan sonraki doğumlar.
korkulacak bişi yok yani.
anladığm kadaryla ufak ufak işaretlerini veriyor bebiş
inş.sorunsuz sağlklı bi doğum yaprsn cnm.darısı başıma inş.
Ay çok heyecanlandım Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Darısı sağlıkla sıhhetle başımıza ilk doğumum sunni sancı ile olmuştu Allahıma yalvarıyorum inşallah ikinci doğumum normal sanı ile olur ve bende böyle sabırsızlıkla beklerim oğluşumu ve heyecanla koştururuz hastaneye inşallah.
Allahım sağ salim bir avazda kurtarsın inşallah cümlemizi.
Canım hayırlı doğumlar olsun
Ama doğum başlatan su öyle hafif hafif gelmiyor durduramadığın ve bayağı fazla bir su oluyor
yani sadece çamaşırını ıslatmaz üzerindekiler hepten ıslanır :))
Ara ara gelen su bebişinin susuz kalmasına sebep olabilir bu durumdan doktorunu haberdar et mutlaka
Bebiş susuz kalmasın
Sümüksü akıntı doğum başlangıcını gösterir mi ben bilmiyorum benim doğumumda akıntım olmadı
Ama nişan denen şey akıntı şeklnde değil kahverengi koyu renkli sümüksü ama akıntıya göre daha yogun bişey
Hakkında hayırlısı bebişini sağlıkla al kucağına inşallah
ben 38.haftadayimm dünden beri ara ar sümüksü akinti geliyor (her wcye gittigimde idrardan sonra sümüksü akinti oluyor
9ve ara ara hafif su geliyor (sanki idrar kaciriyormusum gibi) ayy bilemiyorum heyacanlaniyorum bunlar ne simmdi dogummu basliyor yoksa olagan seylermi?? bilgsi olan dogum yapan hanimlar nolurr cevap verinn...:18::18::18::18:
hepiniz cevap verdiginiz icin cok sagollun.. evet erttesi gece sancilandim ve dogurdum.. dogum isatiymis nisan gelmis ve yavas yavas su azalmaya baslamis gecede cogaldi ertesi günde dogurdum.. 5 gün hastanede kaldik ve evmize geldik sükür cok iyi hersey.. oglumda bende saglikliyiz. zor oldu ama col güzel duyguymuss .. ogluma resmen asik oldum.. allah diger hamislerede saglikli bi dogum nasip eder ins..
bayanlar bende dün çatı muayenesi oldum.eve geldıkten sonra bildiğin kan geldi.herkes muayeneden dolayı olmustur dedi.gunduz yattım dinlendm.hiç bişi yoktu.akşam koyu kahve bi akıntım oldu.hastaneye gıttık kendı doktoruma ulaşamadıgım için nobetcı bır asıstan baktı.bişi yok dedı.acılmanız da yok dedi.nst m temız cıktı ama benm yınede aklım karıstı.varmı basına bole bısı gelen
bende olmustu onceki cocugumda hastaneye giderdim acilma yok yiyolardi 1 gun sonra tekrar gittigimde tamam derlerdi sende bu gun belki hastaneye gidersin saglikli hayirli evlat nasip etsin Allahim amin
bayanlar bende dün çatı muayenesi oldum.eve geldıkten sonra bildiğin kan geldi.herkes muayeneden dolayı olmustur dedi.gunduz yattım dinlendm.hiç bişi yoktu.akşam koyu kahve bi akıntım oldu.hastaneye gıttık kendı doktoruma ulaşamadıgım için nobetcı bır asıstan baktı.bişi yok dedı.acılmanız da yok dedi.nst m temız cıktı ama benm yınede aklım karıstı.varmı basına bole bısı gelen
bende olmadı ama çatı muayenesinden sonra kahverengi akıntısı olan çok arkadaşım oldu. açılma yoksa rahat ol. açılma olunca zaten muhtemelen sancıdan duramayacaksın...
bende olmadı ama çatı muayenesinden sonra kahverengi akıntısı olan çok arkadaşım oldu. açılma yoksa rahat ol. açılma olunca zaten muhtemelen sancıdan duramayacaksın...
hepiniz cevap verdiginiz icin cok sagollun.. evet erttesi gece sancilandim ve dogurdum.. dogum isatiymis nisan gelmis ve yavas yavas su azalmaya baslamis gecede cogaldi ertesi günde dogurdum.. 5 gün hastanede kaldik ve evmize geldik sükür cok iyi hersey.. oglumda bende saglikliyiz. zor oldu ama col güzel duyguymuss .. ogluma resmen asik oldum.. allah diger hamislerede saglikli bi dogum nasip eder ins..