- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
canım öncelikle işaretler gelmiş sanırım zaten 40. haftandaymışsın hayırlı kolay doğum versin rabbim.ama 2.ye hamile bir anne adayı olarak nacizane tavsiyem suyun çok aşırı gelmiyorsa sancını bekle birkaç saat çünkü gidince hemen alttan bakmaya başlıyorlar (bende öyle olmuştu enazından) bu da geriyor insanı zaten öyle pat diye doğmuyor bebek.ılık bir duş al hafif bişeyler ye gücün olsun.
Canim bende öyle düşünüyorum bide gidince suni sanci verirler diyorum suyum az geldi bebeğim oynuyor sancilarda az biraz yogunlassin diyorum ama bilemiyorumda su gelince bebek susuz kalir diyede korkuyorum ama az geldi. O gelrn sari akinti nisanmiydi sence ilk gebeligim bilemiyorum esim uyanik zaten yanimda bekliyor benide panik yaptiriyor.
Canim bende öyle düşünüyorum bide gidince suni sanci verirler diyorum suyum az geldi bebeğim oynuyor sancilarda az biraz yogunlassin diyorum ama bilemiyorumda su gelince bebek susuz kalir diyede korkuyorum ama az geldi. O gelrn sari akinti nisanmiydi sence ilk gebeligim bilemiyorum esim uyanik zaten yanimda bekliyor benide panik yaptiriyor.
Dogurdum kizlar cok sağolun suyum azalmis bebegin basida yukarsaymis sezeryan yapti doktor belden uyusturdu kizim 3900 cok tatli maşallah allah herkese nasip etsin sagligida cok iyi allaha şükür dogum yapacak herkese allah kolaylik versin bu mutlulugu herkes yazar inşallah
Dogurdum kizlar cok sağolun suyum azalmis bebegin basida yukarsaymis sezeryan yapti doktor belden uyusturdu kizim 3900 cok tatli maşallah allah herkese nasip etsin sagligida cok iyi allaha şükür dogum yapacak herkese allah kolaylik versin bu mutlulugu herkes yazar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?