- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Evet ilk gebelik erkekİlk gebelikmiydi cinsiyet ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk gebelik erkekİlk gebelikmiydi cinsiyet ne
EvetSiz 39 da mı yaptiniz
Bana bir kez yaptı.Enfeksiyon akıntı var bilmem yaparmi birde kac defa yapilmali o Bn yapamazmiyim onu
Daha dogurmak için erken değil mi yaMerhaba arkadaşlar 38 haftanın sonuna geldim herkese hayırlı güzel doğumlar dilerim oncelikle. Sorum şu en son doktor muayenesinde rahim ağzım kapalı gözüktü açılma yok ben artık dogumum baslasin istiyorum bebekte normal olması gereken yasayacak düzeyde bir kiloda zaten birde ilerledikce haftalar enfeksiyonum da artıyor ve artik ilac icmekten çok sıkıldım. Şuan bile idrar yolu enfeksiyonu var ishal gidiyorum ne yapmalıyım açılma olmasi icin 1 haftadır yürüyüş merdiven çıkma yapiyorum yok fayda etmedi
41+5 De yaptim41 de doğum yapan var midir
Bu son doğumlarda kime sorsam 40 i geçti hepÖle ya bütun gün ofleyp puflamakla geciyo![]()
Tabi ki yeterli olur, sonuçta bunlar ilaç vs değil bir zararı yok. Aksine hamilelik riskli değilse yapılması öneriliyor. Ben hamile yogası da yapmıştım bütün gebeliğim boyuncaHalim kalmadı plates üzerinde kalça yuvarlama hareketi yeterli olurmu sade eğilip kalkacak amuda kalkcak hal kalmadı bnde
Amin cumlemiz ınsDogumdan sonra enerjiye ihtiyaciniz var kendinizi Cok yormayin derim, bir avazda dogurun Insallah
39da yapmak istiyorum erken değil bnceDaha dogurmak için erken değil mi ya
Kaldırım yürüyüşü var bebeğin kanala girmesini sagliyormus ama ben bu haftada yapılmaz bunlar son haftada gerekli egzersizleri yapın
Siz kaçta dogurdunuzTabi ki yeterli olur, sonuçta bunlar ilaç vs değil bir zararı yok. Aksine hamilelik riskli değilse yapılması öneriliyor. Ben hamile yogası da yapmıştım bütün gebeliğim boyunca
Abdominal ne ya suni sancı verilerek miHiç acele etmeyin bacaklarınızı uzatıp keyif kahvesi için, dizi izleyin, uyuyun
Doğumu başlatmaya karar veren bebek oluyor, daha erken isterseniz planlı sezsryan. Normal doğurcam diye çöke kalka bi hal oldum sonunda 40. ta abdominal doğuma alındımbeklesem belki o hafta kendi gelirdi ama beklemedim, suyu az görünmüştü.
39+3 ama 2 gün önceki kontrolde doğuma dair hiçbir şey yoktuSiz kaçta dogurdunuz
Karından doğum, sezeryan yani.Abdominal ne ya suni sancı verilerek mi
Karından, vajinal olmayan, sezaryen.Abdominal ne ya suni sancı verilerek mi