iyi günler hanimlar. su an hamileyim bir dogu ilinde kaliyoruz. dogumu burda mi yapayim yoksa eşimin memleketinde mi. esimin memleketinde her türlü hastahane var tam teşekküllü hastahaneler. ama buradaki özel hastanede bile ayrintili ultrason çekmiyorlar.
diger bi yandan bakinca 9 aylik hamile oldugum da kendi evimde rahat rahat yatip kalkarim veya doğumdan sonra istedigim gibi dinlenirim. esimin memleketinde kayinvalidemlerde rahat edemem yatip kalkamam dogumdan sonra istedigim gibi dinlenmem.
not: kayinvalidemin bir yatak odasi var bir salonu.
kendi memleketimde en küçük hastalik icin bile komşu ilcelere gidiyoruz.Kendi memleketinde yapsan?
O zaman evinde kal derim. Kv de kalmak hiç cazip gelmedi kulağıma.kendi memleketimde en küçük hastalik icin bile komşu ilcelere gidiyoruz.
kendi evinde kal annenide cagir yanina. kvdende rahat edemzsin kanaman olcak vs kendi evin en iyisi.annem gelir tabi yanima ama burada yaparsam gelir kayınvalidemlerin orda yaparsam evin ici bi dolu insan olur kalabalik olur diye gelmek istemezler
aslinda bende abartacak birsey oldugunu düşünmüyorum. burdaki kadinlarin 4-5 cocugu var ama kayinvalidem burda iyi hastaneler varken niye orda yapıyorsun burda yap çocuğun sagligindan önemli mi falan. o yüzden ne yapsam bilemedim.bence abartilcak bir durum yok. mustaki kadinlar nerde dogruyorsa sende orda dogur... üstelik kvde evinde kalmak niye? ne kadar erken kalkarsan dogum sonrasi ztn hastanede hemen kaldiriyorlar trombosa karsi vs . ben ne annemi nede kvdemi istedim yanimda ikiside evleri yakin. birsz durup gittiler. her isimide kendim yaptim esimle beraber tabi oda izin aldi is yerinden. illa biride gelsin diyorsan annen sana gelsin
aslinda bende abartacak birsey oldugunu düşünmüyorum. burdaki kadinlarin 4-5 cocugu var ama kayinvalidem burda iyi hastaneler varken niye orda yapıyorsun burda yap çocuğun sagligindan önemli mi falan. o yüzden ne yapsam bilemedim.
malasef doğum evi yokilla özel hastane mi olması gerekiyor.bence bulunduğun yerde doğumevi varsa en iyisi doğumevine gitmen.çünkü doğumevindeki doktorlar daha çok işinin ehli.özel oda bulabilirseniz daha rahat edersin.bulamazsanız kalacağın 1 gece.kendi evinde annenin evinden de kv evindende daha rahat edersin.özel hastanelere güvenemiyorum.
özele gitmalasef doğum evi yok
özel hastane var oradada para almak icin gelen herkese sezeryan olur diyorlarmis
bide devlet hastanesi burda olursam devlettemi gitsem özel e mi onda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?