doktor 8+5 yazdı ilçe mem kabul etmedi 32. haffta raporum yok ama olsa da 2 hafta çalışmışlığım olacaktı yani 11 temmuzdan sonraki yaz tatiline gelen bölümü eklemiyor. 23 gün erken olduğu belgelenirse ekleriz dediler. doktor raporu değiştirmem, kabul etmek zorundalar, yasal hakkınınızı arayın dedi yine de epikriz adı altında 37. hafta doğum yaptığımı gösteren bir belge verdi. ilçe de onu kabul etmedi rapor halinde olmalı dedi, yani olan bana ve küçük meleğime oldu.

3 ekimde okula başlamam gerek bebek daha 2 aylık bile olmamış olacak. kendi doktorumdan 10+10 (memurlar netten öğrendim 10 gün yazıp ...tarihte kontrol derse o gün de 10 gün yazıyormuş değilse ilk 10 günlük süre bitmeden yeniden 10 günlük rapor almalıymışsın) sonra aile hekiminden ve başka doktordan 10 ar gün toplam 40 gün rapor almayı planlıyorum. tabi bir aksilik çıkmazsa.. yani ne kadar uzarsa o kadar iyi.. okulda şartlar iyi olursa dersler, program vs. çalışacağım.. anadolu lisesindeyim yani hazırlıksız derse girmem imkansız.. heyet raporuna gelince almak zor ve bence etik değil onun yerine ücretsiz izni tercih ederim