Doğumum, KV, kocam

ThankfulNovember evet bilmiyor 6 senedir tanıyorum 2 yıldır evliyim salak dahi dediğini duymadım ki bende öyle .Pis kötü bir kufurmus hele bir kadına asla yakışmayacak ağza alınmayacak bir küfür öğrenmiş oldum

Bakın ben 3. Kızımın doğumunda yalnızdım
Eşim gelemedi Kazakistan'dan
Eşimin burda olduğu diğer iki doğumumda ise hamileliklerimde dahil iğne kadar beklentim olmadı
Kontrollere de kendim gittim yalnız yani
Her işimi de kendim organize ettim
Beklentiyi düşürün ki mutluluğunuz artsın
Benim düsturum " ben yapabilirim teşekkürler "
Bu sloganla ilerler hayatım tavsiye ederim
Yoksa beklentiye kalırsa ooo neler bekler insan ama beklentiler daima yaralar
Ha bir de hangi hastaneyi öyle etiketlediniz onu da anlamadım
Dediğiniz kadar kötü bir hastane olsa duyardık mutlaka
Gerçek şu ki doğum yaklaşmış siz hassaslaşmışsınız
Çok da normal bu
Dua edin Allah'a sığının
Hiçbirşeyi kafanıza takmayın büyütmeyin
Allah yardımcınız olsun

Devlet Hastanesi ocu değil ben devlette doğum yaptım gayet iyi ilgilendiler sorun yaşamadım ist isen bskırkıy sadi konuk devlet hastanesine gidebilirsin

Ufak yeğenim bir yerde okumuş mesaja yazmıştı
Bu ne teyzecim ne demek olduğunu biliyormusun demiştim
Acele gel demişti
Gerçeği bu kadar masum değil heleki bir kadının kullanacağı hiç değil

Yegeniniz çok tatlı Maşaallah. Vallahi ilk defa duydum. Bilmiyorum derken samimiydim.
Bakayım netten.

" zeka ölçüm katsayisiymis. " :)

Diğer anlamida chat dilinde küfürmus. Herkes haklı olarak takılmış bencede.

Şimdi ne desek boş koca arkanda değil, seni desteklemiyor. çözüm Türk halkı olarak toplu terapi

Asıl film doğumdan sonra. Ya büyük oğlanı çekecek daha çok kendine, ya da bebeğini vermeyecek kucağına. Kesin bunlardan biri olacak

Asıl film doğumdan sonra. Ya büyük oğlanı çekecek daha çok kendine, ya da bebeğini vermeyecek kucağına. Kesin bunlardan biri olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…