- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
evet arkadaşlar ,hayırlısıyla 3 hafta sonraya gün verdiler ,ilk doğumum riskli geçti acil ve riskli bir doğuma girdim ,2. sinde o sebeple daha dikkat ettik ,sık kontrol altındaydım ,çok şükür ilkine göre güzel hamileliğim geçti, soruna gelirsek malum kv ve loğusalık sıkıntıları ,önceki konularımda var ,şimdiye kadar hiç bir şeyimle ilgilenmediler durumumu özellikle anlattım ,hiçbir zor durumumuzda yanımızda yoktular, ve en önemlisi ilk doğumumda annemin gelmesini engelleyip ben kalırım ederim deyip hiç bişeyimle ilgilenmemesi ,dalga geçer gibi beni yalnız bırakıp bırakıp gitmesi ,eşimi maddi konularda sürekli sıkıştırmaları ,yani kısaca bilinçli olarak benim loğusalığımı burnumdan getirdiler ,biz başka bir yere taşındık 1 buçuk sene oldu ,evimize bir kere gelmediler doğum yapıcam kp merak ediyormuş evi ağzımızı arıyorlar ,ben başıma gelenleri bildiğim için ,kesinlikle kv yi istemiyorum ,KESİNLİKLE ,annemde olanları bildiği için bu sefer ben gelip kalıcam dedi,düşüncem doğum yapıcam hiç gelmeyin desem olmaz heralde ,doğumdan 1 2 gün önce gelsinler ,doğumumu görüp ,torunlarını görüp dönsünler , bidaha annem kalıcak zaten ,ben ilk çocuğumda anneme bile elletmedim herşeyiyle kendim ilgilendim ama şimdi diğer oğlumun okulu var falan ,biraz kalsa iyi olur,yani önceden kalabalık istemiyorum ,uzak zaten görümcemi ıvırı zıvırı bir kaç ay geçsin kendimi yoparlayım öyle çocuk görmeye gelin diycem ,eskileri düşünüpte iyice kendimi dodurmak istemiyorum ama ,yaptıklarını da unutmuyorum....