evin alışverişini o yapar..bazende birlikte yaparız..
bebek için henüz eşim ve ailesi bir iğne bile almadı.
ya kızlar ben size bişey söyliyimmi ?
bu konu uydurma inanınki..yalan ya...insanları germek için herşeyi yapıyor..belkide bilgisayarın karşısında kös kös gülüyor şimdi...böyle senaristler çok...bu kadar safffffff kimse olamaz..
ya kızlar ben size bişey söyliyimmi ?
bu konu uydurma inanınki..yalan ya...insanları germek için herşeyi yapıyor..belkide bilgisayarın karşısında kös kös gülüyor şimdi...böyle senaristler çok...bu kadar safffffff kimse olamaz..
canım sen konunun bayağı gerisinde kalmışın tabikide nikahı falan yokkkkkkkk biz dünden beri afedersin bir taraflarımızı yırtıyoruz resmen ben hukuk bürosunda çalışıyorum kaç tane avkat var sordum kesinlikle alamaz baba çocuğu resmi nikah olmadığı için alması için önce mahkemeye gidip ispat etmesi lazım adamın off offfnasıl ya datlumm nikahın yokmu anan baban nasıl onay verdiler sana hiç durm git annenin yanına bence alırlar bebeni yoka einden
bence yanlış düşünüosun arkadaşımız hamile bu birinci neden onu bu şekilde olumsuz şeylerle itham edersen noolcaa belli olmaz hamilelik normalliğin bittiği yer kadın için
2.si ne yapacağını bilse zaten konu açmazdı
3.sü ise tek korkusu oğlunu elinden alacakalrı bende olsam korkardım
ama datlumm ii düşün ana baba bir defa oluyo 2.yi bulamazsıın koca çok yeterki iste
evladını kimse elinden alamaz yasa var kanun var
canım ben bugün daha yeni öğrendim bu konuyu ben elinden alırlar derken doğurur 3 gün sonra koyuverirler kapıya manasında dedim ayy allahım kızlarımız olucak sen esirge ya rabbbimcanım sen konunun bayağı gerisinde kalmışın tabikide nikahı falan yokkkkkkkk biz dünden beri afedersin bir taraflarımızı yırtıyoruz resmen ben hukuk bürosunda çalışıyorum kaç tane avkat var sordum kesinlikle alamaz baba çocuğu resmi nikah olmadığı için alması için önce mahkemeye gidip ispat etmesi lazım adamın off offf
inan bende kendimi tutamadim agliyorum su an...senağlamaanne baba acısı yaşamayan bazı şeyleri bilemez. ben yaşadım ve feci kızıyorum konu sahibine. onların hayatta olması için neler vermezdim. elin herifi gelip onları hayatından çıkar diyecek ha. var ya oyarım o gözlerini onun. şu yazdıklarını okudukça için kan ağlıyor benim.fena oluyorum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisaynen benim yazıcaklarımı yazmışsın arkadaşımbak güzel arkadaşım, kocası neler yapmış,ailesini evden kovmuş,kaynanası olacak kadın dövmeye kalkmış hiç bişey olmamış biz gerçekleri yüzüne vuruncamı olacak....bu 1
2.si ne yapacağını bilmiyor diye onca insan ne yapması gerektiğini söyledi..hepimizde aynı fikiriz..hani sonuç ?
3.sü evladını elinden alacak diye korkuyorsa yine hepimiz söyledik nikahlı değilsin alamaz diye...bunun kanunu var nizamı var arkadaş...
hem babası yüz felci geçirmiş,anası anası ağlaya ağlaya bebek kıyafetlerini vermiş.resmen kovulmuşlar daha ne ya...birde üstüne üstlük kayınvalideyle aynı evde yaşayacak bundan sonra..
ne kararı bacım..nedemek ne yapacağını bilmiyor..hamileyse aklıda hamilelikle birlikte uçup gitmedi yaaaa...
konu sahibi arkadaşşşşşşş
anneni üzdün babanı üzdün..sen iyi bir evlat değilsin...ama şu dediklerimi sakın unutma yaz bir kenara
bugün ailene yaşattıklarının aynısını senden evladından görceksin...herkesi gerdin..senin gideceğin yok zaten..kocan dövsede sövsede kalacaksın yanında...zaten bunca yapılanlar dövmekten sövmekten beter ya,,,,,
konuyu artık kapatta da bunca insan boşuna dil döküp gerilmesin..yoksa çoğumuzun artık ağzı bozulacak senin yüzünden ceza yicezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?