H hilalarin Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 3 0 1 Van 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalarin #1 Bayanlarr doğumuma bir ay kaldı. Şuanda normal dogum diye diyor doktor. Epidural doğum yaptıran warmı. Sonradan bel ağrısımı yapıyorrrrr?? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayanlarr doğumuma bir ay kaldı. Şuanda normal dogum diye diyor doktor. Epidural doğum yaptıran warmı. Sonradan bel ağrısımı yapıyorrrrr?? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Y yergokask Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2014 115 29 73 Manisa 28 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hilalarin #2 evet canim ben epiduralle normal dogum yaptim ozelde.bel agrim egilio kalkarken cok oluyordu ana bu bebegin omurilige verdigi agirligin dogumdan sonra bi anda yok olmasindanmi yoksa epiduraldenmi oldu bilniyorum.1sene kadae devam etti.
evet canim ben epiduralle normal dogum yaptim ozelde.bel agrim egilio kalkarken cok oluyordu ana bu bebegin omurilige verdigi agirligin dogumdan sonra bi anda yok olmasindanmi yoksa epiduraldenmi oldu bilniyorum.1sene kadae devam etti.