- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Valla canım anlattıklarına inanasım gelmedi ya kaynana olsa neyse deriz ki kendi kızı gibi bakmaz tabii ama bunu kaynana bile yapmaz yaa orada siz ameliyatlı birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz kadın uyuyor insanı uyku tutar mı. Peki evlenmeden önce aranız nasıldı iletişimiz ilgisi yok muydu hep mi böyleydi. Eşiniz haklı sizi de kaynananıza karşı mahcup etmiş bence de tavrınızı koyun görüşün gitsin gelsin ama belli edin yani konuşun bunu. Ben annemden evlenmeden önce fazla ilgi görmedim anne babam boşandı filan annem çalıştı bazen bana hiç değer vermiyor hiçim gözünde derdim ama evlendikten sonra çok değişti bir gün aramasam merak eder tedavim vardı bebek tedavisi yumurtaları toplatmıştım odama geldim kesi yok ameliyat yok yani ağrım vardı sadece ne bir şey yiyebildi ne etti anesteziden uyanmam da kötü oldu istifra herşeyi on kere sorma telaşlanmış filan ben o zaman anladım ki annem beni çok seviyormuş. Yanii anne bu o yapmazsa kimse yapmaz kaynananız daha iyi bakardı size ama boşverin siz çocuğunuza iyi anne olun.