sadece çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım korkum yok simdilik ve normal dogum yapmayı çok istiyorum canım
o kadar heyecanlıyım ki ben bile kendime anlam veremiyorum..
oğlumu müthiş bir sabırsızlıkla bekliyorum, kalbim gümbür gümbür çarpıyor sürekli.
c.tesi günü bebek odamız geldi, mobilyalar daha kapıdan girmeden ben ağlamaya başladım, biraz daha sakin olmam gerekli ama bebeğim beni çok etkiliyor.
karnımda oynuyor, şekilden şekile giriyor, burdayım annecim diiyor, günaydın- iyi geceler dileklerime cevap veriyor ve ben bu heyecana kendimi çok kaptırıyorum..
doğum korkum hiç yook, ne şekilde gelmek isterse bebeğim o şekilde kabulumm yeterki sağlıklı olsun ve ben onu huzurlu mutlu sağlıklı günlerde büyüteyim, babamız işten gelsin ikimiz onu karşılayalıım, sonra babamız oğluyla oynarken ben onlara yemekler hazırlayayım hep sevelim birbirimizi, çok mutlu bir aile olalım istiyorum, istiyooruuuum....
hepimiz için hayırlısı olsunn..
ayy canım ne güzel yazmışsın ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını daha mobilyalarını görünce ağlamışsın artık doğduğunda ve kucağına alıp o mis kokusunu içine çektiğinde kendini tutamayıp hüngür hüngür ağlarsın bende düşününce resmine bakınca duygulanıyorum inşallaj canım allah gönlüne göre verir çok ama çok daha mutlu olursunuz bebeğinizle bir ömür boyu mutlu olursunuz heyecanlanmamak elde değilki ama ben düşündükçe heyecanlanıyorum bebeğimle konuşuyorum sabırsızlanıyorum nasıl bi bebek çok merak ediyorum eli yüzü kime benziyo acaba ayy hayırlısıyla dünyaya gelsinler sağ sağlim kucağımıza alalım ve bir ömür mutlu huzurlu yaşayalım
ya bu duygular baska bişi hamile olmadan gercekten anlasılmıyor
içimizde kıpır kıpır bir canlı ve haftalar sonra kucagımıza alcagız 9 ay cok güzel günler geçirdik biz bebişime ilk hareketlendiği gün dün gibi aklımda şimdi ise hiperaktif bir kız var konusmalarıma cevap veriyor yoruldugumda uyarıyor anlıcanız bir bütün olduk
cok heycanlıyım kucagıma alıp doyasıya öpmek doyasıya koklamak istiyorum
zaten kızımın bana bir popo ıssırık borcu var ama nasıl kıyıpta ıssırırım bilmem
hayırlısıyla saglıklı sıhhatli alalımda kucagımıza inşallah bebeğimizi
canım kızımı ve dünyalar iyisi anlayıslısı babamızıda cok seviyorum
işte böyle kızlar
haklısınız kızlar günler azaldıkça heyecanımızda artıyor sabırsızlığımızda hihoyyyt
.benim ikinci çocucum olacak ama yinede kızıma biran önce kavuşmak istiyorum her ne kadar oğlum bize kendimizi dinleyecek fırsat bırakmasada bizde sizinle aynı duygusallığı paylaşıyoruz.
hiç unutmuyorum oğluma hamileyken arnold swayzeneger in(doğrumu yazdım bilmem) hamile kaldığı bir filmi vardı.düşünsenize erkeğin hamile kalmasıyla ilgili bir komedi filmi ve ben izlerken ağlamıştım onun yaşadığı hamilelik belirtileri beni etkilemişti :roflol:
hele yavrularını taşıyan bir kedi görmüştüm kedileri pek sevmediğim halde öyle etkilenmiştimki gözlerim dolmuştu.annelik başka birşey.Allahım herkese bu duyguyu tattırsın ve hepimizede sağlıklı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
hamileliğin her anı o kadar güzel ve özeldi ki.yolun sonuna geliyoruz artık gariptir ama hem bebeğime kavuşmak istiyorum hem de hamileliğim bitecek diye üzülüyorum. bilmiyorumkismile var mı aranızda böylle hisseden.her şey çok güzeldi.yavrum sağlıkla gelsin istiyorum.onu koklamak bu benim oğlum demek istiyorum.bugün babasıyla odasını süsledik o kadar şeker oldu ki ve babasının onu kucağına aldığı anı hayal ediyorum.Allah'ım ne olur herşey yolunda gitsin ve çok güzel olsun.meleğimi ,mucizemi koklamak istiyorum.
hamileliğin her anı o kadar güzel ve özeldi ki.yolun sonuna geliyoruz artık gariptir ama hem bebeğime kavuşmak istiyorum hem de hamileliğim bitecek diye üzülüyorum. bilmiyorumkismile var mı aranızda böylle hisseden.her şey çok güzeldi.yavrum sağlıkla gelsin istiyorum.onu koklamak bu benim oğlum demek istiyorum.bugün babasıyla odasını süsledik o kadar şeker oldu ki ve babasının onu kucağına aldığı anı hayal ediyorum.Allah'ım ne olur herşey yolunda gitsin ve çok güzel olsun.meleğimi ,mucizemi koklamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?