- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Hemen gitmeyip evde sıcak duş alırsan ...ki bu beline doğru olursa özellikle....Merhaba hanımlar. 39 haftalık hamileyim. Korkum doğumun başladığını anlayamamak.. Karnımda kasılmalar falan oluyor ama öyle dayanılmaz değil.. Sizinki nasıl başladı? Tavsiyeleriniz neler? Hemen doktora gitmeli miyim biraz bekleyeyim mi..
Teşekkür ederim. Bebde hemen giderim heralde ama hastane ortamı düşününce insan daha çok kasar aslında.. Azıcık sabretsem daha iyi sanki.. Yani sezeryan demedik ama mecbur kalırsa kaçış yok..Hemen gitmeyip evde sıcak duş alırsan ...ki bu beline doğru olursa özellikle....
Hastanede sürünmek yerine evde rahat geçirmis olursun .
Ancak ben olsam koşa koşa giderim korkarım evde bekleyemem yapı meselesi...doktorun ebenin ve yaşayanin önerisi yukarıda bahsettiğim.
Sezaryen olmayacaksınız sanırım.
Normal doğum sürecinde epidural alırsanız doğumunuz kolaylasir.
Sancı anında camasirinizda ıslanma veya sümüksü bir yapı ...
Yada hafif kan görürseniz de suyunuz patladı demektir
Çok teşekkür ederim çok sağolun inşallah.. :)Henüz çocuğum yok o sebeple fikrim yok ama Allah kolay doğum nasip etsin demeye geldim :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Sıcak duş şart diyebilirim .hastaneniz de sıcak duş imkanı var mı mesela ?Teşekkür ederim. Bebde hemen giderim heralde ama hastane ortamı düşününce insan daha çok kasar aslında.. Azıcık sabretsem daha iyi sanki.. Yani sezeryan demedik ama mecbur kalırsa kaçış yok..
Yok bence hastenefe yaa.. Ama hastaneye yakınım yani 10 dk maksimum.Sıcak duş şart diyebilirim .hastaneniz de sıcak duş imkanı var mı mesela ?
Varsa gidin yani
Bir de şu var tabi
Sancılarİn gelişi 7 dakika da bir 5 dakika da bir gibi duruma düştüğünde hastaneye gitmek gerekiyor .
Her an dogurabilirsiniz resmenYok bence hastenefe yaa.. Ama hastaneye yakınım yani 10 dk maksimum.
Evet yaa valla bazen diyorum ahaa geliyor ama sonra tık yok.. Her yeri sildim süpürdüm dün mesela tık yok :/Her an dogurabilirsiniz resmen39.hafta ha .
Maşallah
Yaa yani anlaşılmayacak gibi değil değğl mi? Bazen karnımda toplanıyor, sertleşiyot ama bunlar hep oluyordu sürerlilik önemli o zamanKarın ağrısı olmuştu bende. Sonra da yarım saatte bir sancı olmuştu. Sancılar gerçekten düzenli aralıklarla oluyor. Su gelmemişti ama hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı.
Ben de anlamadım aslinda ama sabah ağrıyla uyandım. Çok afedersiniz tuvalet ihtiyacı gibiydi. Öğleden sonra da düzenli aralıklarla sancı geldi. Hataneyi aradım hemen gelin dediler. Ben sezaryen oldum ama doğum sancısıymış çektiğim de.Yaa yani anlaşılmayacak gibi değil değğl mi? Bazen karnımda toplanıyor, sertleşiyot ama bunlar hep oluyordu sürerlilik önemli o zaman
Merhaba hayırlı doğumlar. Bende 39+4 günündeyim. Ben daha önce iki doğum yaptım. İlk 41 haftanın sonunda suni sancı ile doğdu. İkincisi evde normal sancı geldi. Hiç merak etmeyin kesin anlarsınız doğumun başladığınıMerhaba hanımlar. 39 haftalık hamileyim. Korkum doğumun başladığını anlayamamak.. Karnımda kasılmalar falan oluyor ama öyle dayanılmaz değil.. Sizinki nasıl başladı? Tavsiyeleriniz neler? Hemen doktora gitmeli miyim biraz bekleyeyim mi..
Zor mu oluyor artık ? Ondan mı gelsin istiyorsunuzEvet yaa valla bazen diyorum ahaa geliyor ama sonra tık yok.. Her yeri sildim süpürdüm dün mesela tık yok :/
Zor mu oluyor artık ? Ondan mı gelsin istiyorsunuz
Yok aslımfa ama çok kilolu olursa zor doğar diye korkuyorum en son 3200 grmdıZor mu oluyor artık ? Ondan mı gelsin istiyorsunuz
Ayy ne güzel darısı başıma yaa böyle kahvaltı mı fln yapıyım hazırlanım mis gibi. Ablanızın şansından bana da inş :)Benim çocuğum yok ama ablamın mesela geceden başlamış kasılmalar ve sancılar dayanabilcek seviyede demişti. Duşunu almış makyajını yapmış sabah kalktığımıza hastaneye gidiyoruz biz karnım ağrıyor demişti. Birde bebek kasık bölgesine doğru iniyormuş galiba orası taş gibi falan demişti. Akşamüstü de doğurmuştu.
Epidural dediginiz şey iğne deilmi benden vurgulanmıştır eyer oysaki hic tavsiye etmem yan etkileri baya oluyo.Hemen gitmeyip evde sıcak duş alırsan ...ki bu beline doğru olursa özellikle....
Hastanede sürünmek yerine evde rahat geçirmis olursun .
Ancak ben olsam koşa koşa giderim korkarım evde bekleyemem yapı meselesi...doktorun ebenin ve yaşayanin önerisi yukarıda bahsettiğim.
Sezaryen olmayacaksınız sanırım.
Normal doğum sürecinde epidural alırsanız doğumunuz kolaylasir.
Sancı anında camasirinizda ıslanma veya sümüksü bir yapı ...
Yada hafif kan görürseniz de suyunuz patladı demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?