Doğuma Hazırlık Doğumun başladığını nasıl anlarım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doğumu anlamamanız mümkün değil anlarsınız ya sancınız başlar ya suyunuz gelir ama anlarsınız yani Allah çabucak kurtarsın, hayırlısı ile alın evladınızı kucağınıza

bende nişan geldi yani hafif bir kan lekesi, bu lekeyi görünce 24 saat icinde dogum baslayacaktir deniliyor. bir kac saat sonrada siddetli sancilar basladi insan yerinde duramiyor. merak etmeyin sizde anlrsiniz:)
agrisiz cocugun birden geldigi dogumlar nadir olur ben sadece bir tanidikta duymustum böyle bisey yasadigini. cocuk dogum kanalina girince baski hissedersinuz yanma hissibaslar yani her turlu anlarsiniz:)

allah kolaylik versin insallah

Benim hic sancim olmadi, suyumda gece uyuklayarak wc ye gittigimde geldi sanirim.
Nst Kontrolu icin gittim doguruyosun niye gelmiyosun diye azar yedim birde
O gun kontrolum olmasa sanirim cocuk ben geldim diyene kadar dogumun basladigini anlamazdim

Muhakkak anlarsiniz..Ilk doğum oyle filmlerde oldugu gibi 5 dakikada baslayip bitmez..Mumkun oldugu kadar sicak dus alin..ben çok faydasini gormustum

Benim hic sancim olmadi, suyumda gece uyuklayarak wc ye gittigimde geldi sanirim.
Nst Kontrolu icin gittim doguruyosun niye gelmiyosun diye azar yedim birde
O gun kontrolum olmasa sanirim cocuk ben geldim diyene kadar dogumun basladigini anlamazdim
Bende bundan korkuyorum işte..Sancı olayını anlayamazsam bi de herkes te su gelmiyormuş sanırım.

Anestezi uzmanı hava boşluğu yapmıştır yanlışlıkla.
Üzüldüm adınıza

Ilk dogumunuzsa dogumun basladigini anlamamak pek de mumkun degil. Kasilmalar sik ve duzenli halde gelmeye baslar. Benim once adet sancisi gibi basladi. Hatta gayet rahattim ama dogumun basladigini anladim cunku kasik agrim yoktu daha once. Bele ve bacaklara da vuran cok yogun bir agriydi. Sonra zaten suyum geldi. Allah kolaylik versin. Saglikla kucaginiza alin ins.

Bende bundan korkuyorum işte..Sancı olayını anlayamazsam bi de herkes te su gelmiyormuş sanırım.
Benimde sizinti seklinde oldu muhtemelen, cunku uykuluda olsam oyle bir suyun geldigini anlamama imkanim olmazdi sanirim bilemedim ki.
Ama benim hatirladigim gece geldi.

Eger sanciniz olursa anlarsiniz mutlaka,suan kasilmalariniz oluyomus benim de olmustu ara ara kasilmalarim dogumdan 1 hafta kadar once.
Yani o sekil bir sanci olursa anlarsiniz, insallah olur

Ilkinde kan gelmisti hastaneye gittim orda suyum geldi
Ikincisinde su geldi
7 saat sonra hastaneye gitmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…