Doğumuna gitmeli veya aramalı mıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yanlış anlaşılmalar her zaman olur yaptığı doğru değil tabi ki sorabilmeliydi yada sonrasında gönlünüzü almalıydı ama hamile bir bayan doğumuna az kalmış iken yaşanan şeyler bence hormonal değişiklik deyip bu seferlik affedin kendini toplandığında tutumuna bakın ve bebeği görmeye gidin bence

Cok guzel duyarlı ve ince dusunup yazmıssınız öncelikle bunun ıcın tesekkurler. Ortada yanlıs anlasilan birsey yok, iftira olduğu ispatlanmış söyleyenınde kabul ettıgı bi durum var. Bu durumu ortaya cıkarmak gurur meselesine dondu bende ve karsılarında kendimi ıspatlarken ağladım, o halim gozumun onunden gitmiyor.
Sustugu ıcın bu duruma dusmemden rahatsız olsun isterdım olmadı. Ben hala gitsem mi gitmesem mi diye vicdan yapıp, sizlerin vaktini alırken burda onun umrumda oldugumu sanmiyorum. Zoruma giden de bu. Degersizlık hissi. Sevdıgınız bırı yasatınca size bunu, kırılıyorsunuz. Onun hormonları farklı calisiyor evet, benimde duygularım var ama.
Ne yapacagımı Hala bilmiyorum,bugun yarın doğuma girecek Allah yardımcısı olsun
Insallah dogru kararı verırım

Belli ki sizin gördüğünüz kadar yakın görmemiş sizi ki kolayca gözden çıkarabilmiş.Belli bir yaş üstü insanların bu şekilde davranmasını anlamıyorum özür dilenmiş konu kapanmalıydı ne diyelim sağlık olsun.Ben herkesin doğumuna giderim hayırlı olsuna ama görümceme gitmedim mesaj bile atmadım çünkü hoşlanmıyorum ondan görüşmüyorum aynı şekilde ben doğum yaparsam böyle davranmasını bekliyorum hiç sanmıyorum ama...Şuan ikinciye hamile tavrım değişmeyecek...

Bence gitme. Hadi kiz anlik bir sekilde o söylenenlere inandi, gaza geldi. Yalan oldugu ortaya ciktiginda hemen senden özür dilemiliydi. Hatta daha öncesi, hediye olayinda bile cözülmeliydi. Olay o kadar büyük degil ki. Burnu pek havadaymis kuzenin. O egoyu indirmeyide bileceksin canim.

Yerinde olsam, sadece hayirli olursun diye arardim. Ki o'da ekmegine yag sürmemek adina. Kimse laf söz etmesin diye. Eger hediye aldiysan bile, o hediyeyi cocuk yurduna ver. Bundan sonrada mesafeni koru.

Kimse kimseden ozur dilemedi. Ben bir yuzlesme ayarladım yalan ortaya cıktı, akabinde "ınanmamalıydım sana gelip sormalıydım kimseye anlatmadan" dedi.
Yalanı söyleyeni zaten sildim. Benim ıcın B. Ktan daha degersiz artık.
Ölsem cenazeme sokmayacaksınız dedım ustunu cizdim. Herkes ogrendıgı ıcın rezil de oldu.
Digeri inandı ben harıc herkese soyledi diye kırgınım. Karsılarında aglarken ki kendimi ifade edıs sellim gozunun onunden hıc gıtmıyor. 12 yasında yapmadık bunları, su hale bak igrencte dedim. Yani size katılıyorum, yasımıza yakısmiyor bu cırkınlıkler.
Kararlı duruşunuzu da sevdim. Annem falan ara diyor ki istemiyorum aramak bile.
Insallah dogru kararı verırım. Sızı de Allah kurtarsın

Biran kendi hevesim geldi aklıma düğünümde olan onca şeye rağmen görümceme toz kondurmuyordum nevresiminden mama setine kadar oyuncağı ayakkabısı hatta küpe bile bakıyordum eşime göndermiştim nasıl diye sonra gerçek yüzünü anlayıp kabullenip bütün hediyeleri ondan iki ay sonra doğacak kuzenime verdim o kadar mutlu oldu ki insanlar değmiyor gerçekten hayırlı olsuna bile değmiyor...

Belki çok katı bulacaksınız ama ne arar ne giderdim.İftirayı atanı da,o iftiraya inananı da rezil ederdim çevreye.Size iftira atan kadar bu kadar yakınınızda olup size sorma gereği duymayan da suçlu.Demek ki sandığınız kadar yakın değilmişsiniz,sizden böyle bir hamle bekliyormuş ki sorgusuz sualsiz inanmış.

Aslında haklısınız iftiraya inanmış oluyor ama işte acaba hamilelik psikolojisi ile doğru düşünemedi mi diyorum ama sonrasında birşeyler hatasını anladığını göstermeli idi. Kendi başıma gelse ne yapardım kısmı ile bakıyorum da affederim fakat kırgınlığım için onun bu duruma bir çözüm bulmasını isterdim sanırım. Aranızda sıkı bir bağ varmış ben olsam el gibi gider hayırlı olsun der çıkar dönerdim. Bir süre sonra hatasını anlar umarım kaybetmek çok kolay ama kazanmak malesef o kadar kolay olmuyor oda bunu fark eder

İste ıcımden gecenler.. Yalan oldugu ortaya cıktıgında "ınanmamalıydım sana sormalıydım" demek dısında birsey demedi.
Millete yaydıgı ınandıgı ıcın vicdan azabı duysa ozur dilemesın yine ama ne bileyim ufacık birsey yapsaydı, yapmadı.
Egosu nasıl olmasın, onunla beraber ablaları da kustu, kimsede cıkıp dememıs benneyangınlargordum asla demez öyle diye, bunu da yuzlerine vurdum.
Ararsamda dedıgın gibi "bu aramadı bile" demesinler ekmeklerine yag surulmesın diye arayacağım Ki bunu bile istemiyorum.
Cok tesekkur ederim

Insallah haklı cıkarsınız fark eder. Tek ıstedıgım ugradıgım haksızlığı görmesi. Cunku kendime su düştüğüm durumu yakıstıramıyorum, tabii ona da.

Kişilik olarak genelde ılımlı ve yapıcıyımdır ama geçmiş hukukunuzla size değilde diğer kişiye inanan ve özür dilemesi gereken yerde susan insanı sizin yerinizde olsam aramazdım bile.
Kendimi elestırıyordum katı mıyım acaba diye, ama goruyorum ki benimle hemfıkırsınız.
Cok tesekkur ederim

İ
Katı degıl haklısınız.
İftirayı atan zaten muhabbet kanıtlandıgında oradaki herkese rezil oldu ama İcim sönmedi yine de. Seninle ısım bitmedi de dedim. Ve suan B. Ktan daha degersız.
Zaten en cok inanana kırıldım. Sormadan inanması yetmemıs gibi, ben harıc herkese de anlatmis. Bi de kendimi aklarken dustugum durum yuzunden, Karsılarında agladım. Bu halim gozumun onunden hıc gitmiyor.
Gitmeyeceğim bu net. Insallah aramam da.
Cok tesekkur ederim

Yani saçma sapan bir olayda yine iyi niyetini gösterip, yasgününde hediye ile bile gittin. Kizda halen tik yok. Belli ki kendini çok fazla begeniyor. Sonunda o ille davetli bile olmak zorunda bile degil. Onsuzda bulusabilirsiniz, ama olurmuu hanfendi için.

Yani senin yerine ben bile sinirlendim simdi. Burda biri "hamilelik hormonlari" diye bahs etti. Nefret ediyorum bu hamile kadinlara özel statü verilmesi. Hormon ise, anlik çikis yada sinirlerdi olur ya! Hormonlardan dolayi 30 yillik kuzen satilmaz! O hormon degildir!

Ayy vaz geçtim kiz, arama bile. Yazdikça daha da sinirlendim

Bebek arabasına da tepkisi kuru bir teşekkür olduysa gitmezdim. Hadi inandı etti diyelim siz anlatınca olay çözülünce nasıl davrandı o da önemli.

Insallah haklı cıkarsınız fark eder. Tek ıstedıgım ugradıgım haksızlığı görmesi. Cunku kendime su düştüğüm durumu yakıstıramıyorum, tabii ona da.

Fark edecek bundan eminim ama işte bu sürede sizi kaybetmişte olabilir. Hayırlısı olsun

Ben olsam sanırım sanki mesafeli bi iş arkadaşıma nasıl davranırsam öyle davranırdım.
Zaten hediye almisssiniz gidip bi 5 dk uğrar hayırlı olsun derdim hastanede.
Eve gitmezdim daha samimi olur eve gitmek çünkü.

Ha ama sizi arar ayrıca gönlünüzü alir bi jest yapar falan o ayri o zaman durumlar değişir.

Keske reel hayatta arkadasım olsaydın aramayacagim zaten gitmeme konusunda nettım, aramak aramamak arasıdıydım artık bunda da netim.
Buyuk fil almıstım dogum gununde, bebegı yatırıyosun ustune. Istedıgı biseydı. Sadece tesekkur etmıstı. Daha bu olay ortaya cıkmamisti ozaman. Ama hediyemi gorunce, suratına bakmadım ıstedıgım seyı unutmamıs almıs yollamıs sımdıye kadar 2yuz konusunda ufacık falsosuda olmadı inanmakla hata mı ediyorum demedi. Davranısım duyduğum sevgi, İcinde muhakeme yaptırmadı ona. Egosundan dedıgın gibi.
Allah iyi insanlarla karsılastırsın seni, belli Bı yastan sonra kendi sorunların varken sevdıgın insanlar tarafından haksızlığa ugramak cok yorucuymus.

Bırkere öylesine arasaydı gonlumu alırdı, aramadı. Bunca olay ustune yalanlar ortaya cıktıgı halde gene de benim aramamı bekledi

Bebek arabasına da tepkisi kuru bir teşekkür olduysa gitmezdim. Hadi inandı etti diyelim siz anlatınca olay çözülünce nasıl davrandı o da önemli.
Bebek arabasını ilk hamile oldugunu soyledıgınde aldım. Benimle kustukten sonra, olayı bilmediğim ıcın dupdururken kustugunu yalanlara inandığını aklımın ucundan bile gecırmedıgım ıcın, buyuk fil aldım bebeginı yatıracagı. O da ıstedıgı biseydı.
Hediyeyi alınca bile, söylenenler yalandır Yuzune bakmadığım halde ıstedıgım seyı almıs acaba haksızlık mi ediyorum demek yerine, tesekkur etti ve gectı.
Sonra olaylar ortaya cıktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…