Doğumuna gitmeli veya aramalı mıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes hata yapıyor maalesef. Hatasını telafi etmesi için kuzeninize bir şans verdiniz mi? Konuşup, ne kadar kırıldığınızı söyleyip, bu olanların sizin için ne anlam ifade ettiğini anlattınız mı? Sizin ne kadar derinden etkilendiğinizi anlasa, kendini affettirmek için daha çok çaba gösterir belki.

Gerçi şimdi doğumuna yakın veya lohusayken olmaz da bir ara konuşmanız lazım.

Son düzenleme:
Bebek arabasını ilk hamılelıgını ogrendıgımde aldım. Sonra bu olay olmus bu da ınanmıs, ben harıc herkese anlatmis benim haberim yok. Gittik ve cagırmadık diye küstü sanıyorum hala ben, bebek fili aldım dogum gunu hediyesi gonlunu alayım diye, suclu görmediğim halde kendimi. Tesekkur etti ve gectı.
Meger durum baskaymıs, sonra tesadüfen ogrendım gurur meselesine dondu olaybenım ıcın. Ben yalana inanıp bana sormadıgını ama herkese yaydıgını "o yapmaz, demez" demedıgıni bilmiyordum. Bilsem asla hediye almazdım.
Sonra ortaya cıktı Hersey. O zamanda sadece "sana sormalıydım ınanmamalıydım" dedi. Insallah anlatabılmısımdır

Arkadas olabiliriz canim, en azindan daima özel mesaj yollayabilirsin.

Zaten bu en yakinlarin seni daha çok üzüyor. Bazen bende diyorum, bu hayatta acimasiz olacaksin, iyi niyeti atacaksin. Olmuyor ki iste. Kahr etsin içimdeki iyi niyet

Sımdıye kadar "aman bosver o kim kı" diyecegım kısı tarafından hıc üzülmedim.
Tas uzaktan gelmez sozu ne kadar da dogruymus. Bende mukemmel degilim eminim sevilmeyen huylarım Vardır ama, buna sevdiklerimi uzmek ihanet etmek dahil degıl.

Ben de bir mesajda bunu yazdığınızı görüp, mesajımı düzenlemiştim.

Bence herkes 2. bir şansı hakediyor. Ben olsam birkaç ay sonra öfkem biraz hafiflediğinde, ikimizin de rahat olabileceği güzel bir ortamda konuşur, ne kadar kırıldığımı, niye kırıldığımı, niye hala kırgın olduğumu anlatırdım. En azından bir şans daha vermiş olurdum. Çabalarsa da affederdim ama abuk sabuk şeylere inanacak ve bunu yayacak kadar aptal olduğunu da unutmazdım.

Bu konularda ben çok katıyım.
Ölsem gitmem.
Zaten ne oluyorsa , böyle zarif insanlara oluyor .
Ya haksızlığa ya da iftiraya falan uğruyorlar.
Gitmeyin bence.
Gitmeme konusunda nettım, arayıp aramamak arasındaydım sayenizde Burdaki arkadaslar sayesinde, aramayacagımda.
Cok tesekkur ederim

Siz elinizden geleni yapmisiniz fazlasıyla hem kardeş kadar yakın olan bur insan akil var izan vat bir kendini bilmezin sözüyle bunu yapiyorsa zaten eskiye asla dönmem samimiyetinden de şüphe ederim.
Gitme konusuna gelince bu kadar umarsiz boyle nasil desem iki lafa beni satan birine gitmem asla belki telefondan agiz ucuyla hayirli olsun der gecerim fazlasina gerek yok ince düşünmek insanı hep cok üzüyor.

Benden sans istemeyen birine sans veremem ki benden sans istesin ozur dilesin de istemiyorum. Ufacık bisey yapsaydı, araasaydı Bı msj atsaydı mesela. Kendimi anlatırken Karsılarında agladım, dustugum durum gozumun onunden gitmiyor. Minnacık bisey yapsaydı, kosa kosa giderdim bebegı gormeye cok bisey istemedim.
Dogru kararı verırım ınsallah

Gitmeme konusunda nettım arayıp aramama konusunda kararsızdım daha cok. Aramayacagımda sanırım. Insallah dogru olanı yapar, sonradan pısman olmam

Evet doğru degil yaptıkları ama nedense kuzeninizin o kadar insanın içinde birtek size küsmesi tavır yapması ve 30 yıllık kardeş gibi buyumenizin bana verdiği his şu ki . O en çok size değer verdiği için en çok size kırılmış. Ne demişler? Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmus Zaten sizin suçunuz olmasa bile hadi herkes vermedi sen nasıl haber vermezsin diye küsmüş ( en çok size guveniyormus) Bu olayın üzerine bir cahillik ve kizginlikla soylenen yalana inanmis ( dogumu yaklaşmış psikolojisi bilinmez belki size küs diye anlatamadigi sorunları var ) . Yani bunca yıllık akrabaligi kardeşliği böyle şeyler yüzünden harcamayı n. Gerçekten kardesiniz gibi gorduyseniz yinede yanında olun ve hatasini anlamasına yardım edin dedim ben

Bu olay olurken hamileydi değil mi?
Hormonlardan dolayı alınganlık yapmış olabilir ama doğum gününüzü kutladığı zaman barışması gerekirdi.
Bilemedim
Dogum gununu ben kutladım buna ragmen barışması, sonra olaylar ortaya cıktı. O zamanda bisey degısmedı "ınanmalıydım sana sormalıydım" dedi sadece

O günkü yüzleşme konuşmasından sonra hala soğuk mu davrandı? Eskisi gibi olmaya çalışmadı mı?

Keske yazdıgınız olgunlukta olsaydı cok dogru seyler yazmıssınız
Yalanı söyleyene benden cok guvendıgı ıcın inanmıs sızın soyledıgınızın aksine. Sadece bana küsmüş cunku, benneyangınlargordum seni istemedi Denmıs bu da inanmıs. Cok deger verdiğinden degıl. Olayı cok uzun anlatsam aslında dedıgım gıbı oldugunu anlardınız sizleri sıkmamak ıcın özet gectım
İyi niyetinizi ve gaz vermek istememenizi anlıyorum, cok tesekkur ederim

Doguma gidemesenizde bebegi gormeye mutlaka gidin artik cok samimi olamazsiniz belki kirilmissiniz ama cokda tavirli olmayin bence size sormaliydi hata yapmis ama herseyde densiz birinin yuzunden olmus asil suclu o kisi

tabi siz daha iyi bilirsiniz aynen ben yazdiklariniz açısından degerlendirdim rica ederim

O günkü yüzleşme konuşmasından sonra hala soğuk mu davrandı? Eskisi gibi olmaya çalışmadı mı?
Hayır. Sadece orda, ınanmamalıydım sana sormalıydım dupdururken kendini kurtarsın diye bu derece yalan söyleyeceğini dusunmedım konduramadım ya da dedi. Benim böyle bisey diyecegımı bana kondurdun ve ben harıc herkese anlattın ama dedim.
Benden daha guvenılir Gordugun insan yalancının teki ve karsında ne diyeceksin ona dedim, seni bir sure görmek istemiyorum dedi. Benim ıcın yoksun diyemedi yanı sonra da ne aradı beni, ne yazdı. Tabii bende.
Ama diğeriyle konustuklarına adım kadar eminim.
Ortada sacma ve cırkın bi durum var, hayatım boyunca İcinde olmadigim.
Buyuzden emin degilim nasıl davranmam gerektiğinden.

Doguma gidemesenizde bebegi gormeye mutlaka gidin artik cok samimi olamazsiniz belki kirilmissiniz ama cokda tavirli olmayin bence size sormaliydi hata yapmis ama herseyde densiz birinin yuzunden olmus asil suclu o kisi
Suclu kısıyle gorustugune emınım şöyle ki, instagramda birbirlerinin fotolarını begenıyorlar gecen gun fark ettim

Çok net affetmem. Size ,onunla birlikte küsenleri de affetmem. Özür dilediler mi? Zamana bırakın. Içizde ki kirgınlık gećinceye kadar da muhattap olmayın. Dogum da gelmedi diye tavır alirsa dogum gününü hatirlatirsiniz. 7 kat el gibi bir daha davranilmasıni istemiyorum diye. Okurken benim ağrima gitti. Kuzenimle ben de kardés gibi buyüdum boyle birsey çok ağrima giderdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…