- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Çabalama sırası ona geçmişHayır. Sadece orda, ınanmamalıydım sana sormalıydım dupdururken kendini kurtarsın diye bu derece yalan söyleyeceğini dusunmedım konduramadım ya da dedi. Benim böyle bisey diyecegımı bana kondurdun ve ben harıc herkese anlattın ama dedim.
Benden daha guvenılir Gordugun insan yalancının teki ve karsında ne diyeceksin ona dedim, seni bir sure görmek istemiyorum dedi. Benim ıcın yoksun diyemedi yanısonra da ne aradı beni, ne yazdı. Tabii bende.
Ama diğeriyle konustuklarına adım kadar eminim.
Ortada sacma ve cırkın bi durum var, hayatım boyunca İcinde olmadigim.
Buyuzden emin degilim nasıl davranmam gerektiğinden.
Zaten su olayda hepsine kırgınım.Çok net affetmem. Size ,onunla birlikte küsenleri de affetmem. Özür dilediler mi? Zamana bırakın. Içizde ki kirgınlık gećinceye kadar da muhattap olmayın. Dogum da gelmedi diye tavır alirsa dogum gününü hatirlatirsiniz. 7 kat el gibi bir daha davranilmasıni istemiyorum diye. Okurken benim ağrima gitti. Kuzenimle ben de kardés gibi buyüdum boyle birsey çok ağrima giderdi.
Bellı bi yasta aglayarak, kendini aklamaya CALISMAK ZORUMA gidiyor zaten.Çabalama sırası ona geçmiş
Tamam doğum olacak amenna
Ama hayatsa devam edecek
Ben olsam aramam sormam
Çünkü resmen iftira bu
Çabalar adım atarsa ne ala
Hayır oralı olmazsa ben dünden silmiş olurum zaten
Belli bir yaşa gelince böyle olunuyor üzgünüm
Çok isterdim size boşverin unutun gidin sarılın demeyi ama ben bir fayda göremedim öyle biri olmaktan o yüzden artık böyle biriyim
O zaman birazda inanmak istemiş canım yani inanmak işine gelmişBellı bi yasta aglayarak, kendini aklamaya CALISMAK ZORUMA gidiyor zaten.
Asla oyle bırı olmadigimi bildikleri halde birinin de cıkıp öyle dememıstır yapmamıştır demesi zoruma gidiyor.
Evet akladım kendimi ispatlandı Hersey ama, yetmedi bana bu.
Cunku sonrasında bırkez bile yazmadı aramadı, bende tabıı.
Hayır. Sadece orda, ınanmamalıydım sana sormalıydım dupdururken kendini kurtarsın diye bu derece yalan söyleyeceğini dusunmedım konduramadım ya da dedi. Benim böyle bisey diyecegımı bana kondurdun ve ben harıc herkese anlattın ama dedim.
Benden daha guvenılir Gordugun insan yalancının teki ve karsında ne diyeceksin ona dedim, seni bir sure görmek istemiyorum dedi. Benim ıcın yoksun diyemedi yanısonra da ne aradı beni, ne yazdı. Tabii bende.
Ama diğeriyle konustuklarına adım kadar eminim.
Ortada sacma ve cırkın bi durum var, hayatım boyunca İcinde olmadigim.
Buyuzden emin degilim nasıl davranmam gerektiğinden.
Benden sans istemeyen birine sans veremem ki. Söyleyen kısı daha guvenılırmıs demek diye dusunuyorum. Benim İcin o yapmaz demedıgı ona inandigi ıcın. Sonra Hersey ortaya cıktı, yaptıgı muameleden utanıp ufacık bisey demesini beklerdim, sana sormalıydım demesi dısında demedi.Ben giderdim galiba ya. Size küsmüş çünkü yakın oldunuz için en çok sizden beklememiştir böyle bir şey. Elbette gelip size sorması gerekirdi ama söyleyen kişinin yalan söyleyeceğini düşünememiş olabilir. Her insan hata yapar ben bi şans daha verirdim
Onda buyuk sırları var, öyle diyim. Bana bunu yapan onu da harcar diye korkmus olabilirMadem gerçeği öğrenmiş, sonrasında niye sizi arayıp sormamış çok acayip. Yani konu sadece ilk konu değil. Herkes hata yapar, o da yapmış. Ama o yüzleşme konuşmasından sonra sizinle eskisi gibi olmaya çalışması gerekirdi. Asıl büyük hatayı orada yapmış bence.
Acaba siz onun ne kadar aptal olup her söylenene inandığını, üstüne de inandığı saçma sapan şeyleri insanlara anlattığını ortaya çıkardınız diye içten içe size kızdı mı? Çünkü herkese rezil olmuş oldu.
Asıl kızması gereken kişi yalanı söyleyen kişi. Ama bir sebepten dolayı (bir çıkarı olduğu için, belki aynı gruba üye oldukları için vs) ona kızamıyor, e kendine de kızamaz, bir tek siz kalıyorsunuz geriye. Saçma olsa da o öfkeyi ve aşağılanmış hissetmeyi birine yansıtması lazım.
Yüzleşme sırasında yalan söyleyen kişiye sert çıkamamış ya o yüzden ondan bir çıkarı olduğunu düşündüm.
Aynen dusunduklerımı yazmıssınız, millete Canak tutan o evet bana göre de.Yani olaylar ortaya çıktıktan sonra size kendini affettirmesi icin etrafinizda pervane olmasi gerek bahsettiginiz gibi can ciger bir durumunuz varsa. Ama birak pervane olmayi aramamis bile hani ispatlanmamış olmasa neyse de ispati dahi olsa hala size gereksiz kirginlik ve tavır icerisinde sanirim..
Bu da gösteriyor ki seven taraf sizmissiniz ufacik bir catirtida göçmüş her şey.. o sure zarfinda sizi aramadiysa ben olsam dogum olsa dahi aramazdim heralde çünkü hata yapan siz diilsiniz size guvenmeyen etrafa o böyle biri diil yapmaz demeyen millete çanak tutan o konumunda duruyor.
Karşı tarafin hislerini tabiki bilemeyiz ama bende uyandirdigi hisler bu yönde
O da kuzen. Ona gene mama besledim altını temizledim. 23yasında suan. Cocugum olmadigi ıcın kızım diye sevdim hep. Ölsem cenazeme almayacaksınız diye resmen vasıyet bildirdim evdekilere. O benim ıcın artık B. Ktan daha degersız.O iftirayı atan akrabanız hangisi peki?
Sırf çağırmayı unuttu diye başkasının üzerine atıp nasılsa sormaz açılmaz üstüme kalmaz demek nasıl bir rahatlık?
Onunla kestiniz mi ilişkiyi ya da ailenin geri kalanı ayıplayıp kesti mi görüşmeyi?
Sonuçta iki kuzenin arasını açtı bu kişi.
Ben telefonla arar veya kısa bir uğrar hayırlardım ama samimi olamazdım artık sanırım.
Bellı bi yasta aglayarak, kendini aklamaya CALISMAK ZORUMA gidiyor zaten.
Asla oyle bırı olmadigimi bildikleri halde birinin de cıkıp öyle dememıstır yapmamıştır demesi zoruma gidiyor.
Evet akladım kendimi ispatlandı Hersey ama, yetmedi bana bu.
Cunku sonrasında bırkez bile yazmadı aramadı, bende tabıı.
Onda buyuk sırları var, öyle diyim. Bana bunu yapan onu da harcar diye korkmus olabilir
O da kuzen. Ona gene mama besledim altını temizledim. 23yasında suan. Cocugum olmadigi ıcın kızım diye sevdim hep. Ölsem cenazeme almayacaksınız diye resmen vasıyet bildirdim evdekilere. O benim ıcın artık B. Ktan daha degersız.
Ona kimse arkasını dönmedi, olay oldugunda özur diledi hatta affet falan dediler utanmadan. Tamam iste cozduk diyecekleri kadar basit gordulermeseleyi. Benim ıcın gurur meselesiydi. Kucuk dediler kocaman kıza.
Kızı dısladıklarını dusunmuyorum hepsi aynı ilçede, ben baska sehırdeyım.
Zaten sırf su yuzden affedemiyorum onları. Meseleyı benimle kuserken buyuk grup, Hersey ortaya cıkınca yaptı bıhata affet diyecekleri Kadar basıtlestırdıklerı ıcın.
Kuzenim de Sonrasinda hıc aramadı yazmadı, tabıı bende.
Neden hıc aramadın desem, hamile olan benim sen beni aradın mı diyecek. Alacağım cevabı biliyorum. Sanırım ben hepsine kırgınım
Karısık yazdıysam kusura bakmayın
Sırları biliyorum zaten. O sir sanmaya devam etsin. İstesem o an Yuzune vururdum sen buna guvenıyosun ama, bana herseyını anlattı diye yapmadım, utandırmak istemedimBen bu kadar etkilendiğim bir durum yaşasam ve affedersem, adaletsizlik olduğunu düşünsem
Tahmin etmiştim bir çıkarı olduğunu. Yüzleşme gününe kadar havalı havalı gezerken, esip gürlerken, siz yüzleşme yaptırınca havası sönmüş, herkese rezil olmuş. Sizin yüzleşmeniz sonucunda mağdur ve gururlu pozisyonundan, aptal ve dedikoducu pozisyonuna düşmüş.
Bunun acısını yalancı kuzenden çıkarması gerekirdi. Ama onda sırları var diye sinmiş. Öfkesini size yansıtmış. Ayrıca siz yalancı kuzene o kadar tepki gösterince, yalancı kuzen ve siz arasında seçim yapması gerektiğini anlayıp size yine kızmıştır. Sırları tehlikeye girebilir diye. Aynı sırları siz bilseniz de problem değil, siz kötülük yapmazsınız nasılsa.
Bunlar ihtimal tabii. O günden sonra sizinle eskisi gibi olmaya çalışmaması bana bu ihtimalleri düşündürdü.
Altı ay boyunca hergun aradım. Sonra olaylar oldu aramadım diye kusme hakkı da yok bana kalırsa.Hamileliyle ilgili hiç aramadınız mı? Bundan dolayı da aramamış olabilir mi? Kızın günahını almayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?