Dogumunuz hangi haftada gerçekleşti?

Her kezde 40 haftayi gecmismi? uzuldum ben daha cabuk bekliyordum,ben 38 haftaya hazirlandim :)insallah cabuk gelir kizim o kadar beni bekletmez ay catliycam artik merakimdan bir gelse de

sat a göre temmuz un 5i idi erken doğum olasılığı çok fazla dendi haziran da bekliyorduk ama
18-temmuz 2010 da doğdu oğlum 42 haftalık normal doğumla sağlıklı doğdu
ama hastane de enfeksiyon kaptı 3 gün küveze alındı

bana erken doğum dediler diye 2 ay evden çıkamadım ha doğdu ha doğcak gezemedim
en son baktık bişe yok karşı siteye komşuya gittik orda bel ağrıları geldi yavaş yavaş sancım başladı 41.6 ha doğdu

ilk kızım 23 te doğması gerekirken 27 de ikinci kızımda ayın 12 de doğması gerekirken 19 da doğdu. ikiside 40.hafta bittikten sonra doğdular.bizdede kızlar geç erkekler erken doğar derler.gerçektende çevremde böyleydi.

39+2de sezaryenle doğdu kızım. yoksa geleceği yoktu kesin 40ı geçecektik. öyle dedi doktor ben de heyecandan ölecektim çok istiyordum sezaryen oldum.
harika geçti ameliyat epiduraldi. ama yine de şimdi nasıl olsa mazide kaldı ya diyorum ki bekleseydim de normal mi olsaydı tüh :)

: Doktorum 17 haziran 22 haziran arasi demisti oglum 25 haziranda 42. Haftasinin icinde normal dogumla saglikli bir sekilde dunyaya geldi cok sukur 3860 gramdi icerde her gecen gun kilo aldi gelisimini anne karninda tam anlamiyla tamamladigi icin sindirim sorunlari vs. yasamadik hic gaz sancisi derdimiz olmadi mesela
tek tavsiyem arkadaslar sezeryan bile olsa olabilecek en uzun sure bebeginizi karninizda tasiyin

Son düzenleme:
ben 38+6 da doğum yaptım suyum gelmişti 3190 gram doğdu 49 cm boyu vardı .
geçen ay eltim doğum yaptı az daha normal doğurucam diye diretirken bebeğini kaybediyordu kalbi durdu ,direk sezeryana alındı ,yani 40+4 de doğdu bebek ,zaten geleceği va rsa 40dan önce geliyor sonrası problemli oluyor ,benim doktorum 40 ı asla geçmem diyor ,suni sancı veririm 1 cm bile açıklılın olsa doğumu başlatırım diyor cünkü 40 dan sonra bebek artık sindirim sisteleri çalıştığı için kaka yapma olayı oluyor ,ve artık bebek iri olduğu için kordonu başa yakın olup vücuda teması belli olmuyormuş .

bebeğim 36.hafta kontrolünde 3800 gr olduğu için makrozomi(iri bebek)tanısıyla 38.haftada genel anesteziyle sezeryan oldum.

bizim kuzumuzda pek gelmek istemiyordu ama 41+2 de sezeryanla gelmek zorunda kaldı bir ara içeride dişmi çıkarıyor acaba diye düşünmeye başlamadık değil :)

benimde 34. haftada sancım basladı ama hastanede ilaçlarla durdurdular doğumu. şimdi günde 6 kez ilaç alıyorum ve 36. haftadayım kuzum iice gelişimini tamamlasın istiyorum ama çok zorlanıyorum ağrılar arada artıyor. artık hayırlısı önemli olan 36. haftaya girmekti. hepinizden dua istiyorum çünkü korkuyorum artık

41 hafta..
doğum başlasın diye yapmadığım kalmadı..ama olmadı ...suni sancıyla başlattılar başlatmaz olsalardı:))sonu sezeryanda bitti..sonunda kuzucuğum dünyaya geldi..:yuppii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…