- 11 Eylül 2012
- 386
- 16
- 68
Merhabalar arkadaşlar. Sevdiceğim için hediye almak istiyorum 2 Mayıs doğum günü :) Ben bu tür özel günlere bir çok kadın gibi önem veriyorum. yıkbaşıydı 1. yıl dönümü hediyesiydi oydu buydu alacak hediye kalmadı aklıma birşey gelmiyor. Bir erkeğin beğeneceği ve bir çok alanda kullanabileceği hediye önerileriniz bekliyorum :)
Hobilerini kısaca anlatayım ancak bu hobiler için daha önce hediye almıştım ama belki değişik önerileriniz olur diye yine de yazmak istedim.
-Fotoğraf çekmeyi sever,
-Motorsiklet kullanmayı sever,
-Gezmeyi sever,
-Çalıştığımız kurum resmi olduğu için sürekli resmi giyiniyoruz ama kendisi resmi giyinmeyi sevmez spor giyim sever,
-Playstation oynamayı sever,
-Kitap okumayı sever.
Bu hobilere uygun olsun yada olmasın her türlü hediye önerinize maddi açıdan çok uçuk olmazsa sevinirim tabi ama açığım :):)):
Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için :)
Hobilerini kısaca anlatayım ancak bu hobiler için daha önce hediye almıştım ama belki değişik önerileriniz olur diye yine de yazmak istedim.
-Fotoğraf çekmeyi sever,
-Motorsiklet kullanmayı sever,
-Gezmeyi sever,
-Çalıştığımız kurum resmi olduğu için sürekli resmi giyiniyoruz ama kendisi resmi giyinmeyi sevmez spor giyim sever,
-Playstation oynamayı sever,
-Kitap okumayı sever.
Bu hobilere uygun olsun yada olmasın her türlü hediye önerinize maddi açıdan çok uçuk olmazsa sevinirim tabi ama açığım :):)):
Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için :)