Doğun günü hediye seçimi

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
68
Merhabalar arkadaşlar. Sevdiceğim için hediye almak istiyorum 2 Mayıs doğum günü :) Ben bu tür özel günlere bir çok kadın gibi önem veriyorum. yıkbaşıydı 1. yıl dönümü hediyesiydi oydu buydu alacak hediye kalmadı aklıma birşey gelmiyor. Bir erkeğin beğeneceği ve bir çok alanda kullanabileceği hediye önerileriniz bekliyorum :)
Hobilerini kısaca anlatayım ancak bu hobiler için daha önce hediye almıştım ama belki değişik önerileriniz olur diye yine de yazmak istedim.
-Fotoğraf çekmeyi sever,
-Motorsiklet kullanmayı sever,
-Gezmeyi sever,
-Çalıştığımız kurum resmi olduğu için sürekli resmi giyiniyoruz ama kendisi resmi giyinmeyi sevmez spor giyim sever,
-Playstation oynamayı sever,
-Kitap okumayı sever.

Bu hobilere uygun olsun yada olmasın her türlü hediye önerinize maddi açıdan çok uçuk olmazsa sevinirim tabi ama açığım :):)):
Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için :)

hiç önerisi olan yokmu arkadaşlar. İlla derdimiz tasamız olunca mı yazalım yorum yapalım :/

Merhaba,
Biraz uçuk fikirlerim vardır benim :))
Bir haftasonu tatili olabilir.
Spa da masaj veya bakım hediye edebilirsiniz.
Uzaktan kumandalı arabalar var yetişkinler için.
Yine uzaktan kumandalı ve kameralı helikopterler var.
Kask da alabilirsiniz.

Aklıma geldikçe yazarım yine :)) mutluluklar :)

Bence tam bizlik öneriler :) teşekkür ederim. motoru değiştirmeyi düşünüyor çeneli kask istiyor aslında acaba onu mu alsam diye düşünmğyor değilim :) Bekliyorum y eni önerilerini :)

Kask olabilir. Ama kask alırken dikkat edilecek hususlar var mıdır bilemiyorum. Belki erkek arkadaşının kafasında bir marka falan vardır.

Ne kadar çok olursa olsun, herkes orijinal parfüm sever. Bu da olabilir.
Spor ayakkabı da olabilir.
Eşofman takımı da.
Tuttuğu takımın orijinal bir aksesuarı.
Spor çanta.

Ama bence en güzeli 1-2 günlük ufak çaplı bir tatil. Tabii nerde oturduğunuzu yada maddi durumunuzu bilmiyorum ama İstanbul için Ağva gibi bir yer :)

Sağol canım ama benim sevdiceğim kendi hediyesini kendi seçti :D Gözümde ki rahatsızlık nednei ile gözlükçüye gitmiştik güneş gözlüğü beğenip hediyemi buldum ben diyerek aldı hediyesini :):)

Merhaba arkadaşlar
Çok kararsızım
Ben de nişanlıma hediye arıyorum
Motosiklet tutkunudur kendisi
Çevremde kimse bu konuda bilgi sahibi olmadığından sorayım dedim
Acaba bir kask mı alsam? Şöyle güzel birşey seçtim ama meret çok pahalı

Nolan Kask - Nolan N86 Beat N-Com Vizrl Kapal Kask (11) - modelleri en ucuz fiyatlaryla mymotosiklet.com'da

Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Paramı sokağa atmak istemem sonuçta
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkürlerrr:)

Back
X