hadi hadi yazın da ben de okuyayım :)
şu an kendi memleketimdeyim ama uzun süreli değil. 6 oldu ilk fırsatta gideceğiz. eşimin memleketi ile burası 6 saat. ikisinin ortasındaki iller cazip gelmiyor. büyük illerde yşaşamak istemiyorum.
biz eşimin ailesiyle çok yakındık memleketteyken geçen sene geldik sakaryaya başlarda duygusal olarak zorluklar yaşadım tabi özlem çektimm aileme ama sonra anladımki daha mutluyumm eşim ailesine çok bağlıydıı şimdi bir evi olduğunu biliyor ve banaa daha bağlı bende daha mutluyum kendi kafamızın kahyasıyız bu benim için geçerlii inaşallah sende mutlu olursunnn
Sariböcekcim,henüz kızının okula başlamamış olması büyük bir ayak bağından kurtarıyor sizi..Eğer gerçekten bu isteğinizden eminseniz hiç vakit kaybetmeyin.Sonra bizim gibi çocukların okullarının bir yoluna girmesi için hayallerinizi erteler durursunuz..Bizim de hayalimiz egeye (şahsen İzmir civarlarına) yerleşmek...opuyorumnanaktan
şuan için değil ama emekli olduktan sonra küçük bir sahil kasabasında yaşamak istiyoruz..kesinlikle apartman dairesinde yaşlanmak istemiyorum küçük bi bahçemiz olsun...ama şimdi burdayız
Aslında güzel fikir başka şehre taşınma
düşünsene yepyeni bir şehir ve insanlar
yepyeni bir hayat,yep yeni bir sayfa...
hem insanların hayellerini gerçekleştirmesi kadar güzel birşey yok
bence mutlu olursun,bebeğinde küçük gittiniz yere alışır alışamaz derdi yok.
ben erzincanda doğdum büyüdüm ünv okudum 2007 de istbulda işe girdim eşimle tanıştım 2009 da kırşehire eşimin memleketine tayin istedik geldik..yani 2 senede 3 .memleket oldu..şimdi burada kayınvalidem bakıyor çocuğuma ..ama ben değilde eşim çok pişman geldiğine oyüzden belli olmaz ..ama gurbet zor .
Hmmm ,babanın tek kalması düşündürücü biraz..Sağlığı yerinde mi amcanın,ya da başka kardeşlerin var mı arada onu yoklayacak?
merhabalar tesadüfen yazınızı okudum eğitim için yerleşecekseniz ankara emeklilik vae dinlenmek için ise bodrum daha iyi olmazmı tabi tercih size ait olacak ayrıca ben samsunda yaşadım güzel şehir amam çok eksiği var
Evet ,babanın hayatını düzene sokmadan olmaz.Güvenilir ve gözünün arkada kalmayacağı birini bulduktan sonra ,kardeşin de yalnız bırakmaz hem,sen de rahat rahat yeni hayatına bir adın daha yaklaşırsın inşaallah..yerimseniben
Keşke sen açsaydın da ben okusaydım,kullanılmış gibi hissettim kendimisempatiksalakcinni
ben erzincanda doğdum büyüdüm ünv okudum 2007 de istbulda işe girdim eşimle tanıştım 2009 da kırşehire eşimin memleketine tayin istedik geldik..yani 2 senede 3 .memleket oldu..şimdi burada kayınvalidem bakıyor çocuğuma ..ama ben değilde eşim çok pişman geldiğine oyüzden belli olmaz ..ama gurbet zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?