Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ek önerilerinizi alırım fikir olması açısından evet kişisel bir zevk ama insan fikir almak istiyor bulamayıncaİsim işi çok kişisel bir zevk. Ben üçüne de bayılmadım mesela. Ama içlerinde en oluru mert. Ama mert de bu yaş grubunda çok. Oğlum sekiz yaşında sınıfında 2 mert var, 2 de arkadaşı mert varMustafa’yı da Mustafa Kemal şeklinde severim ben mesela sadece
Çınar ismini çok beğeniyorum ben. Öneri istediğiniz için yazdım. Hemde çok anlamlı geliyor.Mrb iyi bayramlar kızlar Allahın izniyle bir oğlum olacak çok uzun süredir isim araştırıyoruz doğuma 15 gün var içimize sineni bulamadık 3 isme indirdik sizlerdende fikir almak istiyorum ek olarak farklı önerilere de açığım![]()
Ben doğadan gelen isimleri severim. Toprak, güneş, deniz, ateş, rüzgar gibi.O zaman ek önerilerinizi alırım fikir olması açısından evet kişisel bir zevk ama insan fikir almak istiyor bulamayınca![]()
Oğlum Deniz yakın arkadaşı toprak ikisi de zeki ama pek yumuşak değiller ya aşırı hareketli kuduruk tipler. Bence çok hareketli de oluyor bu isimler amaKhomyuk haklı. ayrıca bu isimleri taşıyan çocukların fakrlı bir enerjisi oluyor. toprak ve deniz ismindeki erkek çocuklarının zeki ve yumuşak enerjili hallerini seviyorum.
Bende merte yakınım ama dediğiniz gibi çok var mert efe nasıl pekiAtakan güzel değil bence.Mert yada Mustafa olabilir. Ama Mert'te çok konulan bir isim.
Pırasayla isim koyuyormuş eskiler. Bu şekilde arada kalınca ve hepsi içine siniyorsa böyle bir yöntem varmış. Araştırın isterseniz. Kulağa farklı geliyor ama sanırım ben olsam denerdim![]()
Deniz banada huzuru çağrıştırıyor ama eşim unisex isim istemiyorKhomyuk haklı. ayrıca bu isimleri taşıyan çocukların fakrlı bir enerjisi oluyor. toprak ve deniz ismindeki erkek çocuklarının zeki ve yumuşak enerjili hallerini seviyorum.
Oğlum Deniz yakın arkadaşı toprak ikisi de zeki ama pek yumuşak değiller ya aşırı hareketli kuduruk tipler. Bence çok hareketli de oluyor bu isimler ama![]()
ciddimisiniz neymiş o ya
Deniz banada huzuru çağrıştırıyor ama eşim unisex isim istemiyor
Bi nedeni yok sevmiyomuşeşinizin neden unisex isim istemediğini anlayamadım açıkçası. neden istemiyor?
Efe güzel. Fatih, Selim, Eren, Sinan, Semih.. bu isimleri seviyorum ben.Geçen bir arkadasim Mahir koydu oğlunun adını, onu da çok beğendim.Bende merte yakınım ama dediğiniz gibi çok var mert efe nasıl peki