<doğurdum kurtuldum> diye bir şey kızlar inanmayın..

semuat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
11
0
16
Nevşehir
kızlar ben doğurdum kurtuldum diyordum ...oysa hayat yeni başladı bana ..zor alabildiğine zor hayatımın acemi günlerini yaşamaktayım..
oğlum 9 aylık..artık iş başı yaptık n..
ev iş çocuk koca klasik sorun..tamam katlandık
oğlan hasta oldu ağzı yüzü yara..ofis yoğun ..kendi ofisim ama yinede çıkamıyorum ...oğlan hastaneye gidecek anne baba yoğun.. eminim çocuğundan daha mı önemli diyeceksiniz hepiniz..tabiki değil..ben ofisin başındada oğlum için duruyorum..onun beslenmesi geleceği..okulu vs..
canım oğlum acı çekiyor..yardımcım götürdü hasteneye ...aklım onda..ahhh..komple bırakıyım işleri oğluma bakıyım istiyorum ..ama geçinmek zor bu zamanda..offff
seni seviyorum oğlum...

bende aynı durumdayım benımde oğlum 10 aylık ve ben işle oğlum arasında gidip geliyorum... benımde tek tesellim bu çabalarım sadece onun için ailemizin bize sağlayamadığını ben ona yapmak istiyorum... hayatı boyunca ezıklık çekmesin güzel bir gelecek bırakabileleim diye...

bende aynı durumdayım benımde 9 aylık bı oglum var cocuk ev ıs arasında kosturuom bıde benım annem baktıgı ııcn hemen hemen3 ev arasında kalmıs vazıyetteyım .ananmeler ayzlıga gıder haydı toparlan oraya normal evıne gecer haydı toparlan oaray kendı vemımde bıle kalamz oldum devamlı bı tasınma modundayım hıc aıle duzenımız kalmadı evımı bıle cok ozledım bıde uzerıne ıs stresı bu aralar baya bunaldım tatıle ıhtıyacım var ıs dolayısıyla cıkamıyorum .
hersey oglum ıcın onun daha ıyı bı hayat sunabılmak ıcın cıkıyorum dısımı..
ahh su gecmım sıkıntııs olmasa ısı bırakıp oglumla ılgılenmek okadar en buyuk hayalım..

semuat cok gecmıs olsun . benımde bu aralar rahatsız oglan bogazı baya kotu aklım hep onda işteyım cıkamıyorumda ıstahımızda gıttı hıc bışey yedıremıoz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…