Doğurganlık aşısı ve intralaip?

Selmate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
305
126
33
29
Kızlar 4. Tüp bebek transferimi olacağım nasipse. Doktorum bu defa doğurganlık aşısı ve intralip diye bir şey yapacağını söyledi. Daha önce yaptırıp tüp bebekte pozitif görenler varsa beni bi aydınlatsınnn

Dogurganlik aşısı nedir? İntralipid deneysel birşey ama denemekten zarar olmaz dene olmazsa da içinde aklında kalmamış olur inşallah vesile olur sana

Ben gebelik aşısı ve intralip serum taktırdım ilk transferimde ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı. Bu transferimde doktorum seruma gerek yok ama gebelik aşısı yapacağız dedi bakalım hayırlısı üçüncü günümdeyim

Gebelik aşısı dediğiniz sizden kan alınıp labrotuvarda bir şey hazırlayıp tekrardan rahime verilmesi gibi bir şeymiydi acaba

Gebelik aşısı dediğiniz sizden kan alınıp labrotuvarda bir şey hazırlayıp tekrardan rahime verilmesi gibi bir şeymiydi acaba
Yok eczanede satılan bir iğne. Sizin dediğiniz makrofaj aşısı olabilir erkekten kan alınıp işlenip kadına veriliyor sanırım onda

Gurgan klinikte mi süreci yaptırdıniz?

Dogurganlik aşısı nedir? İntralipid deneysel birşey ama denemekten zarar olmaz dene olmazsa da içinde aklında kalmamış olur inşallah vesile olur sana
Ben bunu doktoruma söylesem
Bunun bilimsel açıklaması yok gereksiz
Önermiyorum der benim doktorum herşeye
karşı
Tutmamasinin nedenini sorduğumda açıklama yok

Makrofaj yaptırdım ben. Sizden 10 gun önceden kan alınıyor. İşlemden geçiyo. Sonra rahminize veriliyor. Bende pozitiflerim oldu . Ama kalbi durdu ve s. Doktor yapmamı önerdi. Olumlu sonuçlar elde ediyoruz dedi. Bende yaptırdım. Yarın kan tahlili günüm. İdrar testinde pozitifi gördüm çok sükür. 9 günüm testi

Eklentiler

• IMG-20240307-WA0021.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 38
Yaa maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende şimdi onun için kan vermeye gidiyorum. Transferden sonra başka neler yaptınız acaba

Yaa maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende şimdi onun için kan vermeye gidiyorum. Transferden sonra başka neler yaptınız acaba
Doğruyu söylemek gerekirse hiç bi şey. Transferden 10dk sonra kendim wc e gittim. Sonrada ordan çıkıp yemek felan yedik. Evdede az uzandim bekim çok acıyordu uzaninca oturuyodum. 3 gün sonrada normal hayatıma döndüm. Ev işleri yapmıyorum bi tek .
Yarın beta hcg de çıksın rahatliyim))

Aminnn. İnsAllah sizde poztifi görürsünüz
İdrar testinde 4 günden gördüm pozitifi.

Aminnn. İnsAllah sizde poztifi görürsünüz

İdrar testinde 4 günden gördüm pozitifi.
Maşallah ne kadar erken görmüşsünüz ya. Beta da çıkar hadi bakalım . Benim de pzt transferim var bakalım 4. Transferim olacak inşallah bu defa olur

Bende orda yaptırdım. Söyledikleriniz tanıdık geldi 2019 yazı tedavi oldum rahîm dinlendirme sonucu 23 Ekim de transfer oldum. 23 Haziran 2020 de de ikizlerimi dünyaya getirdim. Darısı size olsun inşallah

Ama bana sonradan doğurganlık aşısını gerek duymadı Timur hoca. Yapılmadi. Serum da ben istedim diye transfer sonrası yapıldı. Çünkü benim bağışıklık sinirdi. Ben istediğim transfer oldu dinlenirken benim istememle sadece bir defa aldim. Transferimi Timur hoca yaptı ve embriyolarimin rahîm duvarına girdiğini gördüm. Biri tamamen içeri girdi diğeri de çok derin olmasa da içerdeydi. Üç saatin sonunda ayağı kalkınca turuncu akıntım oldu. O an anladım duvara tutunma oldu. Aynı akıntı birde 4. Gün geldi. Sonra zaten pozitif merkezde ilk tedavimdi. Ama benim üçüncü iki negatifim vardı. Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…