Ben gebelik aşısı ve intralip serum taktırdım ilk transferimde ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı. Bu transferimde doktorum seruma gerek yok ama gebelik aşısı yapacağız dedi bakalım hayırlısı üçüncü günümdeyimKızlar 4. Tüp bebek transferimi olacağım nasipse. Doktorum bu defa doğurganlık aşısı ve intralip diye bir şey yapacağını söyledi. Daha önce yaptırıp tüp bebekte pozitif görenler varsa beni bi aydınlatsınnn
Gebelik aşısı dediğiniz sizden kan alınıp labrotuvarda bir şey hazırlayıp tekrardan rahime verilmesi gibi bir şeymiydi acabaBen gebelik aşısı ve intralip serum taktırdım ilk transferimde ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı. Bu transferimde doktorum seruma gerek yok ama gebelik aşısı yapacağız dedi bakalım hayırlısı üçüncü günümdeyim
Yok eczanede satılan bir iğne. Sizin dediğiniz makrofaj aşısı olabilir erkekten kan alınıp işlenip kadına veriliyor sanırım ondaGebelik aşısı dediğiniz sizden kan alınıp labrotuvarda bir şey hazırlayıp tekrardan rahime verilmesi gibi bir şeymiydi acaba
Gurgan klinikte mi süreci yaptırdıniz?Kızlar 4. Tüp bebek transferimi olacağım nasipse. Doktorum bu defa doğurganlık aşısı ve intralip diye bir şey yapacağını söyledi. Daha önce yaptırıp tüp bebekte pozitif görenler varsa beni bi aydınlatsınnn
Ben bunu doktoruma söylesemDogurganlik aşısı nedir? İntralipid deneysel birşey ama denemekten zarar olmaz dene olmazsa da içinde aklında kalmamış olur inşallah vesile olur sana
Evet canımGurgan klinikte mi süreci yaptırdıniz?
Yok ya bunda benden kan alacaklarmış sonra laboratuvarda bişeyler yapıp geri bana vereceklermişYok eczanede satılan bir iğne. Sizin dediğiniz makrofaj aşısı olabilir erkekten kan alınıp işlenip kadına veriliyor sanırım onda
Bana gebelik aşısı diye yaptılar ama eczaneden aldık ve transferden önce rahme uyguladılar farklı şeyler o zaman söylediğinizleYok ya bunda benden kan alacaklarmış sonra laboratuvarda bişeyler yapıp geri bana vereceklermiş
Dediğiniz makrofaj galiba. Ben onu yaptırdımGebelik aşısı dediğiniz sizden kan alınıp labrotuvarda bir şey hazırlayıp tekrardan rahime verilmesi gibi bir şeymiydi acaba
Yaa maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende şimdi onun için kan vermeye gidiyorum. Transferden sonra başka neler yaptınız acabaMakrofaj yaptırdım ben. Sizden 10 gun önceden kan alınıyor. İşlemden geçiyo. Sonra rahminize veriliyor. Bende pozitiflerim oldu . Ama kalbi durdu ve s. Doktor yapmamı önerdi. Olumlu sonuçlar elde ediyoruz dedi. Bende yaptırdım. Yarın kan tahlili günüm. İdrar testinde pozitifi gördüm çok sükür. 9 günüm testi
Doğruyu söylemek gerekirse hiç bi şey. Transferden 10dk sonra kendim wc e gittim. Sonrada ordan çıkıp yemek felan yedik. Evdede az uzandim bekim çok acıyordu uzaninca oturuyodum. 3 gün sonrada normal hayatıma döndüm. Ev işleri yapmıyorum bi tek .Yaa maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende şimdi onun için kan vermeye gidiyorum. Transferden sonra başka neler yaptınız acaba
Aminnn. İnsAllah sizde poztifi görürsünüzYaa maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende şimdi onun için kan vermeye gidiyorum. Transferden sonra başka neler yaptınız acaba
Aminnn. İnsAllah sizde poztifi görürsünüzYaa maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende şimdi onun için kan vermeye gidiyorum. Transferden sonra başka neler yaptınız acaba
İdrar testinde 4 günden gördüm pozitifi.Yaa maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başımıza. Bende şimdi onun için kan vermeye gidiyorum. Transferden sonra başka neler yaptınız acaba
Maşallah ne kadar erken görmüşsünüz ya. Beta da çıkar hadi bakalım . Benim de pzt transferim var bakalım 4. Transferim olacak inşallah bu defa olurAminnn. İnsAllah sizde poztifi görürsünüz
İdrar testinde 4 günden gördüm pozitifi.
Buna gebelik aşısı deniliyor. Ne kadar ne gibi etkisi var bende merak ettimYok ya bunda benden kan alacaklarmış sonra laboratuvarda bişeyler yapıp geri bana vereceklermiş
Bende orda yaptırdım. Söyledikleriniz tanıdık geldiEvet canım
Ama bana sonradan doğurganlık aşısını gerek duymadı Timur hoca. Yapılmadi. Serum da ben istedim diye transfer sonrası yapıldı. Çünkü benim bağışıklık sinirdi. Ben istediğim transfer oldu dinlenirken benim istememle sadece bir defa aldim. Transferimi Timur hoca yaptı ve embriyolarimin rahîm duvarına girdiğini gördüm. Biri tamamen içeri girdi diğeri de çok derin olmasa da içerdeydi. Üç saatin sonunda ayağı kalkınca turuncu akıntım oldu. O an anladım duvara tutunma oldu. Aynı akıntı birde 4. Gün geldi. Sonra zaten pozitifEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?