Doğurganlık Testi Hakkında...

KRoNiKDeLi

KAREN'İM DÜNYAM
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
10.285
30
408
Ben 8 aylık evliyim...Şu an için bebek düşünmüyoruz 2-3 sene kadar ama kısırlık riski aklımı kurcalıyor...Bunun için emin olabilmek adına test yaptırmak istiyorum...Eşimde ya da bende bebek olmamıza engel olup olmadığını anlamamız için hangi testleri yaptırmamız gerekir ilk etapta...Birde testler için regli döneminde mi gitmek gerekir acaba...Birde evliliğimin ilk dönemlerinde doğum kontrol hapı kullanıyordum yaklaşık 3 ay önce bıraktım etkisi geçmiş midir yoksa biraz daha beklemem gerekir mi testlerde herhangi bir yanlışlık olmaması adına...Şimdiden cevabınız için teşekkürler...

Son düzenleme:
Ben 8 aylık evliyim...Şu an için bebek düşünmüyoruz 2-3 sene kadar ama aklımın köşesinde de kısırlık riski aklımı kurcalıyor...Bunun için emin olabilmek adına test yaptırmak istiyorum...Eşimde ya da bende bebek olmamıza engel olup olmadığını anlamamız için hangi testleri yaptırmamız gerekir ilk etapta...Birde testler için regli döneminde mi gitmek gerekir acaba...Birde evliliğimin ilk dönemlerinde doğum kontrol hapı kullanıyordum yaklaşık 3 ay önce bıraktım etkisi geçmiş midir yoksa biraz daha beklemem gerekir mi testlerde herhangi bir yanlışlık olmaması adına...Şimdiden cevabınız için teşekkürler...

Bir doktora başvurmanızı ve yüzyüze görüşmenizi tavsiye ederim. Sağlıklı günler dileğiyle...

bu aralar benimde aklımı bulandırıyo. kesinlikle gitmeliyim ama vakit bulamıyoruz ki ikimizde ... adet dönemindemi gidilmedliymiş ,hiç duymadım öyle bişey.

Arkadaşlar Doktora gitmeyi ihmal etmeyin lütfen. Adetin 3. günü yapılması gereken testler oluyor. Daha doğrusu ilk 3 günü ama uygun olanı 3. günü diye biliyorum. Yapılması gerekenleri Doktorunuz zaten size söylüyor. Testler isteniyor, ultrason sonuçları isteniyor. Hayırlısı olsun inşallah.

Back
X