Doğurganlık Testi Hakkında

eşinin annesi ve yengesi aynı doğurganlık testini çocuklarına da diyor mu? iyi niyetlerinden şüpheliyim ben....

21

tek gitmem göndermezde zaten. bide ben şöyle bişey duydum korundukca bebek olma olasılığı gecikiyormuş ,doğrumu?

yanlış anlamışsın beni. ben oda test yaptırsın neden sadece sen yaptırıyorsun diyorum...

eşinin annesi ve yengesi aynı doğurganlık testini çocuklarına da diyor mu? iyi niyetlerinden şüpheliyim ben....

valla canım doğrusunu söylemek gerekirse inan hiç bu açıdan bakmamıştım ... 2 oğlu var kaynım bekar ,mutlaka gidin die ısrarda bulunuyolar hiç kötü tarafını düşünmemiştim.

Eşinize, 'hayatım sen başkalarının sözleriyle hareket eden bir adam değilsin ,
benim senden başka kimim var biraz evliliğimizin tadına varmak istiyorum.
Elbette benden isterim bir çocuğumuz olsun, ama şimdi kendimi hazır hissetmiyorum,
lütfen bana destek ol. Sen yanımda bana destek olursan kendimi
hem çok güçlü, hem de canım eşim tarafından korunmuş hissederim.
Seni çok seviyorum lütfen bu konuda bana baskı yapma ' şeklinde ricalarda bulunun.

Yok ısrarla çocuk istiyorum derse, bir öneride bulunun.
Önerimizin ismi, bakalım anne baba olmaya hazır mıyız?
Yakınınızda 1 ya da 2 yaşında bir çocuk varsa ona bir kaç gün eşinizle birlikte bakmayı teklif edin.
Çocuk gece uyandığında eşinizi uyandırın, altı değiştirilmesi gerektiğinde yardım isteyin,
çocuğu kucağında tutmasını söyleyin. Banyo yaptırmak için yardımını isteyin, hatta ben beceremiyorum
sen yap deyin. Kısaca, bir bezdirme politikası uygulayın :))

onlar söylenen şeyler zaten :)) eşime nekdr tatlı dilli olursan okadr karlı olursun ,okadr iyi tanıyorumki onu. en olmaz hayır diyecek zamanlarında azıcık cilve güler yüzlü oldunmu tamamdır :)) tatlı dil ve yılan misali..

o örnekleride veriyorum da genelde maddi açıdan. mesela özel hastanede doğum yapmak istiyorum veya ne bileyim çocuğun her istediğini karşılayabilcekmisin yazık değilmi gibi :)

anlattıklarını bir yakınıma çok benzettim.
sonradan olmaz sonradan olmaz diye diye( kayınvalide ve annenin baskısı) evlendiklerinin ertesi ayı hamile kaldı.hiçççççç evliliklerini o cicim aylarını bile yaşamadan....
neyse çocuk doğdu. bunlar çocuğu annaneye attı başladılar gezmeye..çocukla hiççç alakalrı yok.hatta kız bana hiç anne gibi bile gelmiyor......bir gün kahvaltıya,birgün akşam yemeğine, birgün gezmeye....neden???? çünkü bunları ilk evlend,kleri zaman yaşamadılar, yaşayamadılar.....kız 20 çocukta 26 yaşında bu arada

haaa sen de aynısını yaşarsın demiyorum ama ne olur bol bol gezin dolaşın tatile gidin eğleninn....yaş olarak bir kaybın yok çünkü...maddi durumun nedir, çalışıyor musun bilmiyorum ama işe gir mesela para biriktirin. ev, araba alın...yurt dışına gidin tatile...

bu hayat sizin hayatınız.çevredekilerin istekleri bitmezzzzzzz...kimseyi mutlu edemezsiniz. önemli olan sizin mutlu olmanız.

Not:doğurganlık raporu da nedir anlamadımyani eğer anladığım şeyse çokkkk ayıp siz deniyorsunuz, çocuğunuz olmuyor, sorun da sende.bunu da kimseye söylemiyorsunuz gibi bi durum öyle bir rapor yok cnm. yukarıda bir arkadaş çok güzel açıklamış.kayınvaliden birşeylerden şüpheleniyorsa oğlundan sperm testi istesin

8 ayda cocukmu yapılır ya cok erken hem evligigin tadını cıkarmak lazım birde evliligin oturması lazım biraz daha bence

o kadar açık yazamamıştım. not kısmına harfiyen katılıyorum....

doğru söylüyosun diğer arkdaş uyarmasaydı benim içimde kötü anlamda yanlış düşünce yoktu Allah için. ama mantıklı yani nie hep bana diyoki ? ben tek başıma gitmemde yaptırmamda zaten ,erkeklerde kan testi varmış öyle duymuştum. onu yaptırmayı düşünüyorum.

çalışıyorum canım ama elimizde para kalmıyoki biriktirelim. bu halimizde bide çocuk istemesi çok saçma geliyo bana ... beynini mi yıkadılar nedir

erkeklerde kan testi diye birşey yok,spermiyogram var
bildiğin sperm örneği verilerek uygulanan test

onu üniversitede yaptırmış normali 500 küsürken bunun 700 çıkmış dediğine göre ama onada yaptırırm tabi ,yok öyle kurtulmak.

cnm siz neden test yaptırıyorsunuz. 8 aylık evlisin 8aydır deniyor musunuz? ben daha başlamadınız diye anladım. eğer başladıysanız da olmuyorsa neyse ama daha hiç denemediyseniz bir deneyin de testleri öyle düşünürsünüz.boşuna neden strese giriyorsunuz durup dururken

o testlerde gebe kalma olasılığı ,kalmama yada sakat doğma riskleri vs vs varmış o yzden

o testlerde gebe kalma olasılığı ,kalmama yada sakat doğma riskleri vs vs varmış o yzden

cnm siz 8 aydır deniyor musunuz anlayamadım.bak sen şimdi doktora gidersen doktor sana ne zamandan beri korunmuyorsunuz diyecek. sende korunuyoruz henüz dersen folik asit yazıp yollayacak.
çünkü kısırlık araştırmalarının yapılması için çok çok anormal bir durum yoksa 1 yıl beklenir. yani doktorlar 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra genelde bu testleri yapıyorlar.çünkü bu testler yorucu ve çiftleri çok yıpratıyor.

yok canım korunuyoruz da annesi yaptırın die tutturunca mecbur kaldım sormaya ... tamam ozaman bidaha bunu derlerse araştırdım böyle böyle derim. teşkkr ederim ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…