Doğurmak istiyorum....

doğum :) en sevdiğim konu 😍
iki kızım var 40+1 ve 41 de geldiler daha vaktin var. içerde suyu iyiyse, kilosu çok değilse sabırsızlanma :)
suni sancı almadan kendi sancımla doğurdum , ilk kızımda epidural aldım ama işe yaramadı sancım azalmadı bilmiyorum almasam daha iyiydi derim hala :)
perine masajı yap, yürüyüşlerini arttır ağırlaştım artık diye hareketsiz kalma, pilates topu ile zıpla bol bol youtube da videolar var pilates için son olarak hurma ye
bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 💛

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Eşinizle ilişkiye girin :)

Amniyon sıvısının miktarı nasıl?

Nst yapılmıştır illa ki. Eğer sorun yoksa siz de rahat olun. Haftası geçmiş bir bebek değil.

Eğer tombiş bir bebek değilse, zaten şimdiden sezaryen yapmazlar. Beklemeye devam 🙈
Bebeğin sıvısı çok iyi dedi.. Tombiş değil malesef babası gibi çubuk 🙄

Ya seviş. Ya parmakla:) ertesi gün doğurursun..bir kitapta okumuştum. Denedim sabahı doğuma gittim:) parmaklamadan kastım perine masajı bu arada Google da tarifi var :))
Kocam sevişmez asla... Gebe kaldım kalalı çok nadir cinsel ilişki oldu.. Orda benim evladım var diyip duruyor 🤦‍♀️

Ben de 37den sonra her an doğurabilirim moduna girmiştim 39dan sonra ise artık doğurmalıyım 40ı görmek istemiyorum demiştim 40+3 te doğdu kızım. Gelmeye niyeti yoktu suni sancı ile başlatıldı doğum.

Aşağılarda suni sancı alacağıma sezaryen olurum demişsin. Herkesin doğum hikayesi çok farklı kendini korkutma. Zor bir doğum oldu benimkisi. 1 gün sancı çekip sonunda sezaryen oldum ama birdaha doğurmak nasip olsa yine normal denerim gerekirse yine suni sancı alırım çünkü gerçekten o anlık gelip geçecek hepsi. Şimdi ise dev göbeğimi özlüyorum. Siz son son bolca bakışın aynada.🥰 Hayırlısı ile gelsin senin için en sağlıklı yol ne olacaksa o olsun.😊
Allah razı olsun canım.. Bakışıyoruz aynada bolca 🤣 rabbim acısız doğum nasip etsin

Eşim asla ilişkiye girmez. Orda evladım var diyip duruyor 🙈
Evladının kucağına gelmesi için lazım ama :) keyif ala ala sevişmelisiniz ki hem kasılmanın faydası olsun hem spermlerin. Bir de meme ucu situmulasyonu işe yarıyor yazıyor pek çok sitede ;) zaten bugun yarın yaptınız yaptınız sonra haftalarca yok
Ben bir de apartmanda merdivenleri iner çıkardım gün içinde :)

Evladının kucağına gelmesi için lazım ama :) keyif ala ala sevişmelisiniz ki hem kasılmanın faydası olsun hem spermlerin. Bir de meme ucu situmulasyonu işe yarıyor yazıyor pek çok sitede :KK66: zaten bugun yarın yaptınız yaptınız sonra haftalarca yok
Ben bir de apartmanda merdivenleri iner çıkardım gün içinde :)
Asla yanaşmaz cinsellik kesinlikle istemiyor.. Artık meme ucu vs deniycem.. Merdiven inip çıkıyorum sürekli 🤦‍♀️

filmlerde aniden sanci gelir ve sonra hastaneye gidilir diye kendimde de oyle olacak zannediyordum ve 42. haftayi gordum. dogum kendi kendine baslasin diye burada onerilen seyleri ve fazlasini da yaptim ama gelmedi. hastanede de cok ugrastilar dogsun diye.

bosuna strese sokmayin kendinizi, daha dogmadan egemenligi ele geciriyorlar. planli hamile kalmis burcunu bile ayarlamis birisi olarak yaziyorum.

4 kilo bebegimi normal yolla dogurdum. suyum bile gelmemisti, onu dahi doktor yapti. her sekilde doguyor kendi istedigi zamanda ve sartta.

insallah kisa zamanda saglikla kucaginiza alirsiniz. gerisi fasa fiso.

filmlerde aniden sanci gelir ve sonra hastaneye gidilir diye kendimde de oyle olacak zannediyordum ve 42. haftayi gordum. dogum kendi kendine baslasin diye burada onerilen seyleri ve fazlasini da yaptim ama gelmedi. hastanede de cok ugrastilar dogsun diye.

bosuna strese sokmayin kendinizi, daha dogmadan egemenligi ele geciriyorlar. planli hamile kalmis burcunu bile ayarlamis birisi olarak yaziyorum.

4 kilo bebegimi normal yolla dogurdum. suyum bile gelmemisti, onu dahi doktor yapti. her sekilde doguyor kendi istedigi zamanda ve sartta.

Teşekkür ederim canım.. Plansız projesiz oldu benim kızçem 🙈 Tecrübesizliktendir belki bilemiyorum

Ahah benimki de öyle normal olmasına rağmen planlı ayarladık 14 şubat sabahı yatış 15 i gece 1.30 da geldi gıcık oğlum 😂😂

İstersen bi de lavman yap
Bana doktorum yaptırmıyor normal doğumu tetikleyebilir diye 😂😂

ben allah affetsin doğum kanalına daha girmemişti oğlum 39. hafta başında gittim sezeryana alalım dedim
yani tabi doktor tavsiyesiyle "doğum kanalında girmemiş çatın sınırda istersen alalım istersen bekleyelim" dedi.
Ben beklemedim, bir an önce gelsin göreyim, sağlıkla doğurayım dedim.
Apar topar ameliyathaneyi boşalttılar temizlediler, eşim işteydi aradım gel dedim alacaklar bebeğimizi.
Hayatımda verdiğim en doğru karardı. Hiç ah içimde kalsaydı bir hafta daha demedim.

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
İnşallah. Sağlıkla huzurla alın kucaginiza

40 haftalikken doguyorlar az kalmiş. yalnız 40 hafta dolunca sanci olmasa da kontrole gidin o sureden sonra bebek kakasıni yiyebiliyor ya da suyunuz azalıyor riske armayın

Back
X