Doğurmak istiyorum....

Aybush

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
9.310
16.208
198
35
Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....

Rabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Boşan bence Aybush 😌

40 hafta dolduğunda zaten normal zamanı değil mi doğumun aşağı yukarı?
Bence zorlamayın. O miniş ne zaman gelmek isterse gelir nasibinde🤗

40+4 de normal dogum yaptım.10 gün bile bekleyebilirsin sabret☺️

42. Haftaya kadar yolunuz var ne bu acele özlersiniz o koca göbüşünüzü. Sağlıklı doğumlar.

Vallahi o senin keyfine değil bebişin keyfine bağlı 40 ı geçince 41 de dr'ıma aynısını dedim gördüm ebemi 😂 suni sancı, 13 saatte doğum, kolik bir oğlan, 2 saat günlük rutin uyku 🙄 bol bol uyu son zamanında, lazım olacak..

Back
X