- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.208
- 198
- 35
Tamam hayırlısı ile doğurayımm yazarımmAybush doğurunca doğurdum diye gel konuna yaz bak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam hayırlısı ile doğurayımm yazarımmAybush doğurunca doğurdum diye gel konuna yaz bak.
İnşallah. Sağlıkla huzurla alın kucaginiza
Eyvah eyvah beaTam 40 hafta bekledim. En son sabah gözümü hastanede açtım ‘ Allasennn al şu bebeyi karnımdan ‘ diye ağladığımı hatırlıyorumNormal doğum beklerken acil sezaryen oldum ve keşke daha evvel gidip olsaydım dedim. İhmal etmeyin son dakika bir şey çıkmasın.
Bu serzenişi okuduğumda aklıma o gün geldi. Ama şimdiki aklım olsa daha içimde tutardımSana bi sır vericem asıl eğlence doğduktan sonra başlıyor
![]()
Sürekli kontroldeyiz.. Doktor sık çağırıyor40 haftalikken doguyorlar az kalmiş. yalnız 40 hafta dolunca sanci olmasa da kontrole gidin o sureden sonra bebek kakasıni yiyebiliyor ya da suyunuz azalıyor riske armayın
Ben hurmalarımı aldım 37. Hafta dolsun da yiyeyim diye bekliyorken 35+5’te aniden normal doğum yaptım. Kime niyet kime kısmet bu işlerRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Bende demem 1 hafta daha kalsaydı diye.. Sağlıkla doğurmak istiyorum bende..ben allah affetsin doğum kanalına daha girmemişti oğlum 39. hafta başında gittim sezeryana alalım dedim
yani tabi doktor tavsiyesiyle "doğum kanalında girmemiş çatın sınırda istersen alalım istersen bekleyelim" dedi.
Ben beklemedim, bir an önce gelsin göreyim, sağlıkla doğurayım dedim.
Apar topar ameliyathaneyi boşalttılar temizlediler, eşim işteydi aradım gel dedim alacaklar bebeğimizi.
Hayatımda verdiğim en doğru karardı. Hiç ah içimde kalsaydı bir hafta daha demedim.
Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin canım..Ben hurmalarımı aldım 37. Hafta dolsun da yiyeyim diye bekliyorken 35+5’te aniden normal doğum yaptım. Kime niyet kime kısmet bu işlersağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende bekledim bekledim 40+6 da sabcilarim tuttu gittik hastaneye bebegin suyu bitti ama bebek o kadar sancıyla rağmen birturlu gelmedi oksijensiz kalınca sezeryrn oldum ,bence bekle canım benim birde 2. Gebelikti o zamanlar , ne zaman nasıl geleceği belli olmuyorRabbim isteyen herkese Salih, Saliha evlatlar nasip etsin. Kandiliniz mübarek olsun olsun arkadaşlar..
39 haftalık gebeyim Yürüyüş hurma squat ne yaptımsa olmadı Normal doğum yapanlar Tavsiyeleriniz nelerdir? Artık Sabrım kalmadı Rabbim başka dert vermesin... Doğurmak istiyorummm.....
Tam 40 hafta bekledim. En son sabah gözümü hastanede açtım ‘ Allasennn al şu bebeyi karnımdan ‘ diye ağladığımı hatırlıyorumNormal doğum beklerken acil sezaryen oldum ve keşke daha evvel gidip olsaydım dedim. İhmal etmeyin son dakika bir şey çıkmasın.
Bu serzenişi okuduğumda aklıma o gün geldi. Ama şimdiki aklım olsa daha içimde tutardımSana bi sır vericem asıl eğlence doğduktan sonra başlıyor
![]()
Gece yürüdük sonuc kız fıkır fıkırBende bekledim bekledim 40+6 da sabcilarim tuttu gittik hastaneye bebegin suyi bitti ama bebek o kadar sancıyla rağmen birturlu gelmedi oksihensiz kalınca sezeryrn oldum ,bence bekle canım benim birde 2. Gebelikti o zamanlar , ne zaman nasıl geleceği belli olmuyorbende o son günler dayanamadım 40 i geçti diye en sonda iki saatlik yürüyüş alışveriş derken kendimi yordum yorgun uyudum gece kalktım sancılar
aslında 1hafta daha bekleyebilir seninki sen devsn et yürüyüşler e yürümekten bacak aran agrirsa bellki gelir
![]()
Benim ki de kızdı hep yatıyordu hiç oynamadi bile az kaldı sabret insalalh sağ salim gelirGece yürüdük sonuc kız fıkır fıkıryeri dar olsa ne olur çok hareketli
![]()
Yarın kontrole gidicez bakalım doktorumuz ne diyecek.. Karışmıyoruz zaten zilli ye o ne karar verirse artıkBenim ki de kızdı hep yatıyordu hiç oynamadi bile az kaldı sabret insalalh sağ salim gelirbırak hanımefendi ne zaman gelmek istiyorsa gelsin , biliyorum çok zor bıktin sende yoruldun herturlu sabret insalalh gelir sancıların doğumun olur
![]()
Hadi bakalım insalalh güzel haberlerle gelirsinYarın kontrole gidicez bakalım doktorumuz ne diyecek.. Karışmıyoruz zaten zilli ye o ne karar verirse artık![]()
Amin canım benimHadi bakalım insalalh güzel haberlerle gelirsin![]()
Ama eğer gelmeye niyeti yoksa bence beklemeyin. Çok zor bir doğum geçirdim 40 gün cidden yerimden kalkamadım. Preeklemsi geçirdim ve sonrasında çok zor toparlandım. Son 15 gün ciddi şekilde kaşıntı çektim. Her yerim deli gibi kaşınıyorduEyvah eyvah bea![]()
Zaten ben bir daha doğuracak olsam 38. Haftaya kadar beklerim. 40 hafta cidden çok zorluyor. O arada ki 2 hafta bile berbattı. Kaşıntı , mide bulantısı, şişlik ve en son gittiğimde preekmelsi geçirdim. Ay doğumum çok kötüydü yaw.evet bütün arkadaşlarım bu şekilde olunca ben beklemedim
bir de doğum sonrası biliyorsunuz 3 ay izin var, 1 ay da iznim vardı birikmiş, bebekten önce bu izni bitirmektense bebeğimle beraber geçirmek istedim bir de benim böyle bir durumum da vardı.
yine olsa yine aynı şeyi yapardım sanırım, çalışmasam da yapardım yani. çünkü her kontrole gittiğimde bir sıkıntı olacak diye tansiyonum 17lere falan çıkıyordu.
ama doğduktan sonra derin bir oh çektim ben yaa, o rahatlık hala var.
oh gözümün önünde minik papatyam
Salı günü herşey netleşicek allahın izni ileAma eğer gelmeye niyeti yoksa bence beklemeyin. Çok zor bir doğum geçirdim 40 gün cidden yerimden kalkamadım. Preeklemsi geçirdim ve sonrasında çok zor toparlandım. Son 15 gün ciddi şekilde kaşıntı çektim. Her yerim deli gibi kaşınıyordu
Hatırlayınca bile fena oluyorum.
Rabbim yardımcın olsun. Korkma sakın, güzel düşün. Ve yanına emzik al hahhaSalı günü herşey netleşicek allahın izni ile![]()
Emzik için meme reddine yol açabiliyor diyorlar ilk zamanlarda verilinceRabbim yardımcın olsun. Korkma sakın, güzel düşün. Ve yanına emzik al hahhaben çantaya 3-5 tane emzik koymuştum. Hemen verdim ağzına. Valla en doğru şeyi yapmışım.