Doğuruyoruum!!

Canm çok sevindim ya bizim bebek doğmuş :KK9:
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşiallah canm :KK36:
Yaşı uzun olsun Bahtı güzel olsun inşiallah ayyy çok sevindim gerçekten..:KK60:
Eveet doğdu şükür :) Amin Allah razı olsun cümlemizinkini inşallah. :)

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı-doğal doğumlarımız olur,doğal olandan değilde aksinden korkuyorum ben yoksa rabbim en doğrusunu yapabilecek şekilde yaratmış hepimizi ama insanoğlunun işine gelmeyebiliyor işte korkum orda başlıyor :)
sohbet ve iyi dilekler için çok teşekkür ederim Allah daima iyi kullarıyla karşılaştırsın inşallah,zorlaştırmasın kolaylaştırsın :dua:
Tatlım bende en doğalından yanaydım o yüzden rabbime şükürler olsun suni sancıya ya da sezaryene gerek kalmadan kendi sancımla doğurdm. Kesiye gelince o an o sancıyla dünyadan kopuyosun hele doğum sandalyesine alınınca olaylar nasıl gelişiyo takip edemiyosun. O an kurtulma hissiyle karşıda çıkamıyorsun. Bişey de diyemiyorsun. Ben baya ıkındığımı hatırlıyorum dr geldi ıkınmalara devam ettim. Baktı ki yırtık oluşacak kesi attı sonra bebiş geldi hemen. Hatta bi ebe de karnıma bastırdı :( :) estetik dikiş yaptı. Olmasa iyiydi ama napalım..

İnş bende hayırlısıyla kurtulurum inan gözüme uyku girmiyor ilk dogumum zor olunca aradan da 10 yıl geçti insan herşeyi unutuyor
Rabbim evladıma uzun sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin. Büyük konuşmayım ama ikinciyi düşünmüyorum :KK70:

ben az sancıyla gittim 3 cm açılma var doğuma alıcaz dedi
doğum odasına gittim 4 saat sancıyla ve 10 cm açıklıkla
bebeğimi kucağıma aldım seninki bir tuhafmış gerçekten
nasıl bırakıyolar öyle çoğalabilir evde yolda hery erde doğum
gerçekleşebilir yani.
Benimki de öyle oldu aslında.. dr 3 cm var.. ister suni ile şimdi alayım doğuma istersen cumaya kadar bekleyelim kendi sancını dedi. Bende beklemekten yana kullandm tercihimi.. ve aynı gece sahurdan hemen sonra suyum geldi. 3.5 saatte doğurdm :)

Ayy bu açılmadan kasıt tahmin ettiğim şey mi acaba :oops:
Cahilliğimi mazur görün ama herkes hurma ye demiş. Ben deli gibi hurma yiyorum çok severim. Benim de bi taraflarımda açılma falan olmasın bekar halimle. :KK53:

Açılan vajina değil serviks yani rahimağzı.
O da doğum başlayınca olur ve doğumdan sonra düzelir.

ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM. :nazar::KK200::anne::KK46::halay::KK71:
hazyırlı olsun bebiğinizli mutlu sağlıklı ömürler dilerim Allah'tan...

Tatlım bende en doğalından yanaydım o yüzden rabbime şükürler olsun suni sancıya ya da sezaryene gerek kalmadan kendi sancımla doğurdm. Kesiye gelince o an o sancıyla dünyadan kopuyosun hele doğum sandalyesine alınınca olaylar nasıl gelişiyo takip edemiyosun. O an kurtulma hissiyle karşıda çıkamıyorsun. Bişey de diyemiyorsun. Ben baya ıkındığımı hatırlıyorum dr geldi ıkınmalara devam ettim. Baktı ki yırtık oluşacak kesi attı sonra bebiş geldi hemen. Hatta bi ebe de karnıma bastırdı :KK43: :) estetik dikiş yaptı. Olmasa iyiydi ama napalım..
Sağ sağlim bebeğinize kavuşmanıza çok sevindim,kutlarım :KK200:
İşte o doğum masasına alınınca bebeğe kavuşma heyecanından bütün arzu istekler göz ardı ediliyor tam da bu noktada ne istediğimi iyice anlamış,saygı duyan bir ekibe ihtiyacım var..epizyotomi aslında her durumda gerekmeyebiliyor hatta çoğu zaman gereksiz bi işlem işki doktorun zaman ayırmaya değer görmesiyle alakalı tamamen (çoğu dutumda diyorum elbette istisnai durumlar vardır )
İnşallah tez Zamanda iyileşirsiniz benim kuzende dikişli atlattı doğumunu bakımlar vs sanıyorum oturup kalkarken dikkat etmesi gerekiyordu başka da bi derdi yoktu ne de olsa normal doğum :) toparlanması kolay oluyor.
Tekrar tekrar kutlarım bebeğinizi öpün yerime :anne:

Sağ sağlim bebeğinize kavuşmanıza çok sevindim,kutlarım :KK200:
İşte o doğum masasına alınınca bebeğe kavuşma heyecanından bütün arzu istekler göz ardı ediliyor tam da bu noktada ne istediğimi iyice anlamış,saygı duyan bir ekibe ihtiyacım var..epizyotomi aslında her durumda gerekmeyebiliyor hatta çoğu zaman gereksiz bi işlem işki doktorun zaman ayırmaya değer görmesiyle alakalı tamamen (çoğu dutumda diyorum elbette istisnai durumlar vardır )
İnşallah tez Zamanda iyileşirsiniz benim kuzende dikişli atlattı doğumunu bakımlar vs sanıyorum oturup kalkarken dikkat etmesi gerekiyordu başka da bi derdi yoktu ne de olsa normal doğum :) toparlanması kolay oluyor.
Tekrar tekrar kutlarım bebeğinizi öpün yerime :anne:
Bir doğal doğumcu gebe gördüm sanki.:anneadayı::anne:

Ah az kaldı gerçekten. Sağlıkla kucağıma alırım umarım. Sen de öyle canım.
İnşallah :dua:

Türkiye'de suda doğumu destekleyen bi doktor olduğunu bilmiyordum bu çok güzel olurdu sen Nasıl planladın?

Bu arada benim şehrime epey uzak :işsiz:

Ne yazık ki ben şehrimde kafa ütüleme yöntemiyle istediklerimi dikte etmeye çalışacağım hiç kimse fazladan bi kaç dakika geçirmek istemiyor gibi görünüyor (bi kaç doktorum var) belki de henüz erken diye düşünüyorlardır doğum Hakkında konuşmak için :KK45:bilemiyorum Allah gönlümüze göre versin :)

İnşallah :dua:

Türkiye'de suda doğumu destekleyen bi doktor olduğunu bilmiyordum bu çok güzel olurdu sen Nasıl planladın?

Bu arada benim şehrime epey uzak :işsiz:

Ne yazık ki ben şehrimde kafa ütüleme yöntemiyle istediklerimi dikte etmeye çalışacağım hiç kimse fazladan bi kaç dakika geçirmek istemiyor gibi görünüyor (bi kaç doktorum var) belki de henüz erken diye düşünüyorlardır doğum Hakkında konuşmak için :KK45:bilemiyorum Allah gönlümüze göre versin :)
Ben suda yapmak istiyorum zaten her şey yolunda giderse planımız bu. Bir doula ile anlaştım. Mümkün olduğunca müdahalesiz, sürece saygılı bir doğum istiyorum.

Ben suda yapmak istiyorum zaten her şey yolunda giderse planımız bu. Bir doula ile anlaştım. Mümkün olduğunca müdahalesiz, sürece saygılı bir doğum istiyorum.
Şahane :) iyi haberlerinizi almak isterim beni haberdar edin lütfen :KK51:

Back
X