Merhaba kader arkadaşlarım, Biz Şişli Memorial Hastanesinde tedavi olduk. Eşim bi ay boyunca hap içti ve haftada bi kere igne vuruldu. Bi aydan sonra beni yumurta toplama işlemine hazırlamaya başladılar (her gün kendime iğne vuruyodum ve iki güne bi hastaneye yumurtaların gelişimini takibi icin gidiyordum). Sanırım iki hafta geçtikten sonra eşim ameliyat oldu (Ameliyatı Prof. Dr. Mehmet Murad Başar yaptı) ve sperm bulununca aynı günde benden yumurta toplandı fertilize edilmek için. Sonra 4-5 gün embryoların gelişmesini bekledik ve 5 embryomuz oluştu bunlardan en iyi ikisi seçildi bana transfer edildi. Rabbime şükürler olsun ikisi tutunmakla kalmadı biri bölündü ve 3üz kızlarımıza kavuştuk. Size tavsiyem sakın vazgeçmeyin. Bize ilk gittimiz doktorlar hiç boşuna uğraşmayın sizin çocugun olmaz diyolardı. Onun için allahın dediği olur. Inşallah en kısa zamanda yavrunuza/yavrularınıza kavuşmanızı diliyorum. Her hangi bi sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Bizimde başımızdan aynı şeyler geçtigi için sizi iyi anlıyorum. ( Mozaik olup olmadığını hatırlamıyorum.)