Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Tesadufen bu grubu bulunca nasil sevindim anlatamam. Ben pko hastadiyom.Gecen sene 3. Tüp bebek denememle gebe kaldim. 6,5 aylikken erken dogum yaptim. Kuvezden hic cikamayan oglum 52. Gununde bizi birakip gitti. Simdi yine tup bebekle 24 haftalik ikinci ogluma hamileyim. Almanyaya kan gonderip kapsamli bi genetik test yaptirdik ve oglumuzun xxy li oldugunu ogrendik. Internette bu sendromla ilgili kapsamli araştırma yaptim ve bi cok teorik bilgiye sahibim ancak bu sendroma sahip hicbir bireye ulasamadim. Korkularimiz var elbette ve neyle karsilasacagimizi bilemiyoruz. Gordugum kadariyla bu sendroma sahip bircok erkek baba olmak istediginde ogreniyor xxy li oldugunu. Oglumun babaligini simdilik bi kenara birakiyorum bizi endiselendiren ergenlikte yasanabilecek psikolojik sıkıntılar. O donemde tabiki testesteron tedavisi gorecek ama yasam kalitesi nasil olacak? Ögrenmeyle ilgili gecikmeler yasayacakmi?(ki en önemlisi bu bizim icin) Gözle görülür bedensel deformasyonlari olacakmi? Gibi bircok soru gece kabuslarima sebep oluyor. Arkadaşlar eslerinizden yola cikarak lutfen beni bilgilendirin. Baba olmaktaki zorluk disinda bizi neler bekliyor??? Lütfen yardimci olun