• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuştan olan XXY 47 kromozomlu arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi siss20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba benim eşimde klinefer sendromu.bir ay oldu öğreneli.bizde ikinci tese ameliyati olucaz.esimde göğüslerde büyüme testis küçüklugu ve azospermi var.simdiye kadar göze batan bişey yoktu aslında. Bizim icin tek sorun çocuk olmaması. Onun dışında bu sendromda olanlarda gözle görülür bir belirti yok.
Teşekkürler canım

kibrisa giden arkadaslar varmi deniz otobusuyle lutfen paylasalm

İkinci tesenizmi ilkkinde bulundu mu nezaman ikinci tese inşallah güzel sonuc alırsınız bizim bulunamadı tesede maalesef ikincide bulunma şansı oluyo mu xxyli olup
Evet ikinci tese olacak.ilkinde bulunamadi.sekiz ay önce falan oldu. Bu sefer emre beye gidicez bu alanda uzman diye duydum.normal yolla olmaz tabi ama doktor tese ile bulabiliriz dedi.kısmet tabiki.bu arada azospermi ve xxy li olan hastalarin sperm bulma şanslari aynıymış. Yani umutsuzluga kapılmayalım herşey güzel olacak Insaalh hepimiz için

Evet ikinci tese olacak.ilkinde bulunamadi.sekiz ay önce falan oldu. Bu sefer emre beye gidicez bu alanda uzman diye duydum.normal yolla olmaz tabi ama doktor tese ile bulabiliriz dedi.kısmet tabiki.bu arada azospermi ve xxy li olan hastalarin sperm bulma şanslari aynıymış. Yani umutsuzluga kapılmayalım herşey güzel olacak Insaalh hepimiz için
Mutlu haberınızı beklıyorum bizede umut olmuş olursunuz

Merhabalar eşi 47 xxyli olan ve 2 tese operasyonunda bulunan dokularla 2 olumsuz tüp bebek ve nihayetinde 3. denemede hamileyim ve şuan 4. ayındayım.. umudunuzu yitirmeyin, alışkanlıklarınızı değiştirin.. önce Allahtan isteyin
Bu zorlu yolda eşinizi dostunuzu iyi belirleyin. Gerisi profesyonellere kalsın..

Merhabalar eşi 47 xxyli olan ve 2 tese operasyonunda bulunan dokularla 2 olumsuz tüp bebek ve nihayetinde 3. denemede hamileyim ve şuan 4. ayındayım.. umudunuzu yitirmeyin, alışkanlıklarınızı değiştirin.. önce Allahtan isteyin
Bu zorlu yolda eşinizi dostunuzu iyi belirleyin. Gerisi profesyonellere kalsın..
Çok sevimdim hem sizin adınıza hemde bizim durumda olanlar adına :) peki tedaviyi nerde gördünüz. Bize biraz yol gosterseniz çok sevinirim

kızlar ne olur buraya güzel şeyler yazında bizde umutlanalım cok mutsuz ve umutsuzum

salverys cevabın için teşekkür ederim 2 defa tüp bebek yapıldı ama olmadı benim eşimde klinifelter sendromu var dua edin ne olur karşımıza hayırlı doktorlar çıksın ve tedavimizden sonuç alalım hayırlısıyla

vomen sizde sperm bulunmuyomuda Kıbrıs önerdiler biraz bahsedermisin

kızlar uzun zamanda bu dertten müzdaribiz ama bu mozaik olayını anlamadım rica etsem bu konuda açıklama yaparmısınız.

Back
X