Doknuşlarınla titret sevgilini

niye kacacak yer ariyonuz anlamadim ya

neden olabilir sence arkadaşım?bak ne demiş,sevgiliniz demiş.kocanız dememiş.sevgilimizin boynunu,kulağını,saçını,orasını burasını öpelim,adam 'noooluyo bana böööleee?' deyip coşsun,ondan soora 'neden kaçacak delik arıyosunuz?' diye sor:roflol: bazılarımız evlenmeden sonuna kadar gitmiyor,gidemiyorda o yüzden.yoksa kim neden kaçsınki??yerimseniben

kesinlikle dudaklar..favorim:lepi: onun dışında boyun ve karın..sizi dayanılmaz kılıyor:smiley-cool:

neden olabilir sence arkadaşım?bak ne demiş,sevgiliniz demiş.kocanız dememiş.sevgilimizin boynunu,kulağını,saçını,orasını burasını öpelim,adam 'noooluyo bana böööleee?' deyip coşsun,ondan soora 'neden kaçacak delik arıyosunuz?' diye sor:roflol: bazılarımız evlenmeden sonuna kadar gitmiyor,gidemiyorda o yüzden.yoksa kim neden kaçsınki??yerimseniben

durman gerektiği yerde duracaksın...onun dışında no problem, kimse sana zorla tecavüz etmeyecektir! mutlu bir ilişkide seks şart...en azından sevişmedini bileceksinyerimseniben

ben bunları normalde yapıyordum zaten tescillenmiş oldu işe yaradığı burdada okuyuncakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dudak - boyun - kulaklar süper her zamanda benim ilk 3ümdür ama karın bölgesini bilmiyordum onuda deneyim sonuçlarını bildiririm kızlar gerçi denemeye gerek kalmıyor ilk 3 her zaman yetiyor artıyor bile

Back
X